0 oy
123 göst.
Diğer kategorisinde (435 puan) tarafından
kizlar uzun zamandır ara ara sağ kasik agrim oluyir kadın doğum.gittim bisey çıkmadı ama beni rahatsiz oluyor başına gelen ayni durumu yaşayanlar var mi ne olabilir ki bu

3 Cevaplar

0 oy
(34 puan) tarafından
Sprial mi var canım  oda ağrı yapar 
(34 puan) tarafından
Bağırsak sorunu da olabilir bilemiyorum kasık ağrısı genel de kadın doğumla ilgili olur yumurtalık orda olduğu için gecmezse dahiliye gidersin
(435 puan) tarafından
sende de mi oldu cnm
(34 puan) tarafından
Ben de kasık ağrısı çok oluyor ama sprialden kaynaklı olur dedi daha da biyere gitmedim öyuzden:)
(435 puan) tarafından
seninkinin sebebi belliymiş canim:)
(34 puan) tarafından
Aynen seninki de bir an önce geçer inşallah geçmiş olsun:)
-Reklam-
0 oy
(2,146 puan) tarafından
Bağırsak sorunu da olabilir. Ara ara demeseydin apandisit aklıma gelmişti. Ben bir defa gittim kadın doğuma sol kasık ağrım vardı aynı sen gibi. Doktor gaz sıkışması dedi. Hafife alıyoruz ama gerçekten sıkıntılı durum. Kasık kısımları bağırsağın kıvrım noktaları oraya gaz sıkışması olursa daha zor oluyor dedi
(435 puan) tarafından
canim bir keresinde ben yürüyemedim ağrısından hatta kesin apandist diye gittim ultrasonda gaz çıktı wenjn hesap senin sadece bir kez mi oldu peki bende anlamadım bagirsak için mi gitsem ki doktora bi o zaman şiddetli olmuştu onun dışında hafif agriyip gecio ama sonra yine ağrı oluyir

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 42 göst.
30 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Musmutlu (435 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 72 göst.
29 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Dilara16 (239 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 88 göst.
0 oy
1 cevap 65 göst.
15 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Beyzanur (902 puan) tarafından soruldu

412,615 soru

12,422,315 cevap

45,286 kullanıcı

Kategoriler

...