0 oy
191 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (154 puan) tarafından
26+5 hamileyim gece olunca yatağa giriyorum sağ sola dönemiyorum resmen bacak arası o bölgede ki kemikler kirt kırt oynuyor resmen hissediyorum ve çok ağrıyor kiriliyor gibi

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Evet benimde öyleydi halada oyle bazen aşırı agriyor günde bi maden suyu ic magnezyum kaynakliymis güya benim bazen cogalip bazen azalıyor
(154 puan) tarafından
Peki bu haftada bu ağrı normal Mi
tarafından
Normal normal vücut açılıyo kuzum ondan kaynakli he farkli belinde kasiginda agri bebek hareketi kanama varsa bilemicem ama tek bu agri gayet normal yatakta bile donemiyodum ben simdi 35 haftaligim bazen cok hissetmiyorum bazen yürüyünce filan daha cok agriyor
(2,233 puan) tarafından
Aynı sorun bende de var ama ben oturup kalkarken de ağrıyor yani gün içinde hep ağrılı.
Magnezyum olsaydı benimki geçerdi çünkü bayadir içiyorum 28 haftadayim bende.
(154 puan) tarafından
Bebek hareketleri maşallah çok güzel hareketli yani ama akşam olunca bu çatı agrisi oluyor yatağa geçtiğim an
tarafından
Bende magnezyum ilaci ve soda icerim arada hafifleyip arada çok ağrıyor bana doktorum yazdi çünkü
-Reklam-
0 oy
(2,746 puan) tarafından
Maalesef doğuma kadar çektim o ağrıyı Cook kötü 
0 oy
(194 puan) tarafından
Canım geçmiş olsun bende hamileyim kaç haftadır aynıydı son bir kaç gündür iki bacağımın arasına uyurken yastık, kirlent koyuyorum hafifliyor maden suyu ve magnezyum da günlük kullan ayrıca magnezyum u D vitamini ile beraber alırsan daha kolay emiliyor ve daha fazla fayda görürsün yastık iyi geliyor geçmiş olsun 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 126 göst.
12 Ekim 2021 Diğer kategorisinde elis (2,029 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 69 göst.
12 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Sibel1111 (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 95 göst.
30 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Sibel1111 (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 169 göst.