0 oy
100 göst.
Diğer kategorisinde (1,435 puan) tarafından
Kızlar lise ve ünide staj gördüm sigortanız olucak denildi sonra öğrendim ki o sigorta bu sigorta çok farkli bir şeymiş öğrenmek istediğim neden bu sigorta var zaten bitecek birşey tekrar sigorta olmayacak ki staj için bunu normal SGK gününe eklerler mi sonuçta orda da çalıştık köle gibi hemde yaparlarmı böyle bisey

4 Cevaplar

0 oy
(2,733 puan) tarafından
Stajda yapılan sigorta staj yaptığın yerde herhangi bir rahatsızlıkla karşılaşırsan diye yapılıyor. Genelde sigortaya gün olarak işlemiyor. 
tarafından
Giriş yılı önemli ama staj öncesinde çalışma hayatı olmadıysa girişi erken olmuş oluyo öyle bi avantajı var diye biliyorum ama o günler içinde para yatırmak gerekiyor galiba
(2,733 puan) tarafından
Sanırım ama bu konuda tam emin değilim. Stajdan önce sigortam vardı benim. Bende staj giriş görünüyor ama o döneme ait sigorta primi görünmüyor.
tarafından
Ben de öyle
-Reklam-
0 oy
(5,749 puan) tarafından
O sadece sağlık sigortası canım benimde var 2003 2004 de.
0 oy
tarafından
Aslında bir nevi sigorta başlangıcı oluyor yani sen o tarihte  sigortanı başlatmış oluyorsun
0 oy
tarafından
Onun ıcın kendın sıgorta paranı yatırırsan ben kendıms prım yatırmak ıstıyorum deyıp patronla anlasırsaan sana prım yatırsa bır prım bıle yatırsa senın faydana olur ama parayı sen karsılaman gerek 
(1,435 puan) tarafından
Bende öyle düşündüm canım kızım küçük çalışamıyorum bir iş yeri ayarlayıp patrona sigorta yaptırmak istiyorum diyicem kabul ederse birde primdemi demem lazım bu ne oluyor canım birde ne işe yarıyor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 146 göst.
20 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Myangell (650 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 187 göst.
0 oy
1 cevap 134 göst.
0 oy
14 cevap 876 göst.
22 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Hira &ikra (5,987 puan) tarafından soruldu

409,081 soru