0 oy
215 göst.
Aile kategorisinde (159 puan) tarafından
Gecende paylaşım yapmıştım iki çocuğum var uykularını düzene kuramiyorum diye bu hafta üç gün erken yatırdım saat on olmadan biri 9 aylık biri 4 yaşında büyüğü kursa gidiyor Sabah uyandırıyor eşim bende üstünü başını gidiyorum götürüyor bugün uyandırmadi bizi geç uyandık çocuklarda şimdi ne yaptım ettim uyutamadim uyumuyorlwr geç uyandıkları için eşimi aradım kızdım niye sabah uyandırmadin bilmiyor musun geç uyansalar akşam uyumuyorlwr ben düzen kurmaya çalışıyorum sen hiç destek olmuyorsun umrunda olmuyor dedim çocuklar böyle uyumayinca kafayı yiyorum resmen ne yapacam ben böyle ya 

1 cevap

0 oy
(16,475 puan) tarafından
Sen neden uyandırmadın diye sorsam 
(3,015 puan) tarafından
Kendide uyuyakaldı büyük ihtimalle
(159 puan) tarafından
Uykum gelmiyordu gece uyuyamadım sabahtA uyanamadim eşim uyanmıştı
(16,475 puan) tarafından
Çocuklarına bir uyku düzeni kurmak istiyorsan bir kaç gün fedakarlık yapıp o düzeni kendin kurman lazım.
(683 puan) tarafından
Niye anne fedakarlık yapsın sadece, adam uyanmış işte uyandırsın çocuğuda. Her şeyi bu analara yüklemeyin ya hu , babalar bu işin neresinde
(159 puan) tarafından
Birbalannesi senin gibi konuşanlarin eminim çoğu desteği kocası veriyor ondan böyle rahat konuşuyorsun
(16,475 puan) tarafından
Kadın yükünü çeksin mı diyorum erkeklerin kafası o rutini oluşturmayi basmıyor diyorum uyusun boşver der kaldırmaz
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 354 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde Hayatbosturloo&04 (1,373 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 509 göst.
8 Ocak 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 246 göst.
4 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Cem.re 123 (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 709 göst.
30 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Viyanaltinn (299 puan) tarafından soruldu

403,373 soru

12,082,607 cevap

36,359 kullanıcı