0 oy
133 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (204 puan) tarafından
Kızlar tava yemeği yaparken yanına patates biber gibi sebzeler  koyuluyor ya hani onu bir kızartıp koysam olur mu yada direk çiy olarak mi koyayim siz nasıl yapıyorsunuz?

7 Cevaplar

0 oy
(1,717 puan) tarafından
Ben çiğden koyuyorum et pişene kadar onlarda pişiyor zaten
-Reklam-
0 oy
(273 puan) tarafından
Çiğ koyuyorum ben ama kızartıp da koyabilirsin öyle de Güzel olur 
0 oy
(2,488 puan) tarafından
Çiğden koyabilirsin
0 oy
(1,321 puan) tarafından
Çiğden ekliyorum üzerine de ıslatılmış pişirme kağıdı koyuyorum . 1 saati geçkin pişiriyorum sonra üzerini açıp biraz kızartıyorum fırından alıyorum
0 oy
(20,548 puan) tarafından
Ben çiğden yapıyorum aleminyum folyo ilede kaplıyorum bi saat elleme lokum gbi oluyor
0 oy
(881 puan) tarafından
Hep çiğden koyarım ben. Et patates biber soğan sarımsak domates avcarla önce fırının en alta koy kaynasın yarım saat flan sonra ızgaraya koy orda da kızarır ben hep öyle yaparım daha güzel pişiyor 
0 oy
(4,380 puan) tarafından
Ramazanda 20 kişilik misafirim vardı iki büyük baklava tepsisi yaptım ve yiyen herkes bayıldı bence sırrı kızartmakta kızarınca sebzelerin dışı kıtır oluyor ve formunu koruyor çiğden koyunca sebzeler piştikçe dışı da yumuşak olduğu için ezilip hamur olup tencere yemeği tadını veriyor tam tava tadı olmuyor kızartarak yap eti de öncesinde haşla lokum gibi oluyor sosuna da salça kekik pul biber karabiber koy harika oluyor 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 212 göst.
15 Ağustos 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 298 göst.
0 oy
3 cevap 93 göst.
12 Aralık 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Canan1307 (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 68 göst.
18 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Zeyneparslan (963 puan) tarafından soruldu

409,894 soru

12,323,636 cevap

39,039 kullanıcı

Kategoriler

...