Kızlar bugün hastaneye gittik oğlumu sünneti için doktor bizi cerrahiye yönlendirdi çocuk cerrahisine ilk kayıt'a gidin dedi biz de gittik eşim dedi ki abim arıyım de gelsin yardımcı olsun dedi bize hastanede çalışıyor ben tamam dedim neyse kayıttaki adam sıra alıp gelin dedi Ben de sıramı aldım sıra bana geldi Şeyma bekle Abim geliyor beklememizi söyledi Ben dedim sırayı almışım dedim gireyim dedim sırayı alayım ondan sonrası kolay olur neyse Orada tanıdığım var benimle konuştu falan kızla konusmamiz bitti . Esimin yanina gittim dedim her zaman böyle yapıyorsun dedim çok biliyormuşsun gibi yapıyorsun sonra her şeyimi karışıyorsun dedim bırak sıraya girdin değil mi sırayı aldım Yukarı çıkalım neyse o tanıdığım insanda bize yakın bir mesafede oturuyor dediklerimizi şahittir diye düşünüyorum bana eşimde ne derse beğenirsiniz anan kılıklısın 4-5 defa duyuyor Kes sesini dedim sensizce arkadaki dedim tanıdığımız akrabamızı dedim Onu mu duyurmaya çalışıyorsun Evet anan kılıklısın deyip deyip durdu rezil 35 yaşında Ben ise 23 yaşındayım Kes sesini diyorum ağzına çakacağım gerçekten Sus artık diyorum susmak bilmiyor sesizce Neyse abisi falan geldi ben konuyu kapattım abi Neyse bizi çocuk cerrahisinin yanına çıkarttı sırayı ta Eylül'ün 3'üne veriyor sünnet için ben ilk oğlumda bir hafta içinde o hastaneden sıra almıştım Çok uzun dedim olmaz dedim Başka hastanede yaptırırız gerekirse dedim ben dedim iki tane çocukla dedim bir anda uzattım Dedim o zaman dedim 5-6 aylık olacak dedim erkenden yaptıralım bitsin dedim Neyse orada ama çıktık Ben sinirliyim abisi anladı tabii anlarsa da anlasın Bana ne ya sonra yolda yaptıklarına pişman oldu Özür dilerim dedim hiç özür dileme Bu kaçıncı hatan dedim hala dedim çocuksun dedim bir türlü olgunlaşamadın dedim bu ne ya dedim her tartıştığımıza Annemi öne sürme dedim Ne yapayım Çok sinir oldum Annene annene artık sevmiyorum dedim sevebilirsin Benimle her tartışmamda annemi ortaya sürme dedim Neyse eve geldi öptü Hakkını helal et böyle olsun istemezdim beni rezil ettikten sonra bunları diyor Ben de hiçbir şey demedim Hakkını helal et dedi Bir daha hiçbir şey demedim Sana bir şey sordum Dedi biliyorum dedim Sonra da neyse o da sinirlendi gitti bu erkeklerin bu Hatasından nefret ediyorum yani beni kadar bugün sıktı bunalttı ki lohusa halimle Beni sinir etti