Kimlerde var ya? Ağzına yemek veriyorum ağzında tutuyo. Afedersiniz ağzında çoğalıyor. Yutmuyor.
Sürekli patates kızartması yada noodle. Başka bişe yemiyor. Anlamadım neden?
Abur cubur da pek yemiyor vermiyorum yani. Yemek öğünde yerse yer yetmezse tekrar yemek yapmam diyorim yine dayanamiyorum biseler hazırlıyorum.
Balık yağı kullansam etki eder mi acaba?
Post üste ciksin
4 yaşına girecek aynı şeyi yaşıyoruz sürekli hasta oluypr hastanede yatıyoruz. Yemek yemiyor sevdiği bir tane bile yemek yok. Bi lokma veriyorum ağzında büyüyor çocuğun. Yemek saatleri artık işkence benim için. Doktor bir liste yaptı yemekleri sıraladı her yemekten 3 kaşık yemek zorundasın dedi. Yediğin zaman artı koy dedi eğer yemezsen yemediğin şeyin iğnesini yaparım dedi örnek ıspanak iğnesi
Sonra listeyi getir bakıcam sana ödül var falan dedi doktor ne kadar etkili olur bilmiyorum şimdilik 3 kaşık kuralına zorla da olsa uyuyor
Ek olarak raporlu sütlere başladık kilosu da düşük
Noddle yiyor demişsiniz ordan sonrasını okumadım 3 yaşında paketli gıda vermeyen ben kaçıyorum sessizce) Allah yardımcın olsun yemek yemeyen çocukların anenleriyle olan ilişkisi çok önemliymis bunu psikiyatri söylemişti..... inada bindirmeden zorlamadan çözmeniz lazım
1,502,611 soru
24,534,330 cevap
360,123 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın