0 oy
266 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (109 puan) tarafından

Kızlar ya adetim geçiyor diye test aldım 2 tane ikiside ayni çıktı negatifin altında ama silik duruyor ya niye böyle oldu acaba 

image

image

7 Cevaplar

0 oy
(1,032 puan) tarafından
Bozuk canım galiba testler
(109 puan) tarafından
Hmm şansıma yaa ikisi de bozuk çıktı o zaman
-Reklam-
0 oy
(2,194 puan) tarafından
Bozuk canım.   
(109 puan) tarafından
Hmmm birincisi bozuk gibi geldi sadece ama ikincisi negatifin altında ama silik o da mi bozuk acaba
(2,194 puan) tarafından
Oda bozuk gülüm
(109 puan) tarafından
Hmm tm birkaç gün daha bekleyip tekrar yapım o zaman. Teşekkür ederim canım çok sağol
(2,194 puan) tarafından
Sende sağol bacım
0 oy
(11,927 puan) tarafından
Cano bozuk bunlar 
(109 puan) tarafından
Evet Yeni aldım yaptım bugün negatif. Teşekkür ederim
0 oy
(273 puan) tarafından
Testler bozuk canım yeni al
(109 puan) tarafından
Aldim yaptım bugün negatif
(273 puan) tarafından
Hayırlısı olsun canım
0 oy
(1,060 puan) tarafından
Kaset test yerine etken gebelık testı alın ama en doğru sonuç kan vermenız ☺️
(109 puan) tarafından
Yine kaset aldım bugün sonuç negatif
(1,060 puan) tarafından
İlk bebeğime hamıleyken adet 4 gün gecıktı 3 gün boyunca kaset test yaptım negatif çıktı kuruma cızgısı bıle çıkmadı 4.gun de olmayınca erken gebelık testi aldım hemen pozıtıf oldu yanı gebelık beklıyorsanız bence kan verın
(109 puan) tarafından
Evet bekliyorm iki aydır korunmayı bıraktık ama âdet oldum ilk ay. Gecen hafta normal bir kadın doğum genel kontrol muayenesi yaptırdım kan verdim ama 2.0 çıktı beta yani Yok gebelik ama hala âdet olmadım. Geç döllenme vs olabilir dedi bı arkadaşım o yüzden test yaptım yani negatif işte. 1 haftadır geçiyor adetim
0 oy
(36 puan) tarafından
Bende 2 gun once gunum 2 gun gecikti ikitane aralikli test yaptim iksiide cift cizgi ckti  sonr akan verdim negatif cikti bence bozuk yaa en iyisi eczaneden saglam test yada kan testi vermek gerek 
(109 puan) tarafından
Gecen hafta verdim kan aslında 2.0 çıktı beta yani Yok. Ama uygulamaya göre 8 gündür geçiyor adetim  gebelik bekliyorum kanda çıkmayınca üzüldüm biraz ama âdette olmadım İlk kez gecikti bu kadar iyice stres oldum heralde
(36 puan) tarafından
Belkide gec dollenme olmussa kanda cikmiyor hemen ya 1 hafta beklemen gerek cikmasi icin biraz daha bekle bakalim hayirlisi olsun insallah
(109 puan) tarafından
Aynen bekliyorum işte valla hayırlısı olsun

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 245 göst.
25 Ocak 2022 Diğer kategorisinde H1h2 (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 59 göst.
0 oy
3 cevap 480 göst.
0 oy
4 cevap 167 göst.