Eşim sabah 9 akşam 8 çalışıyor Gün içinde arama gibi bir gayesi yok. Toplasam 10 mesajda atmaz. Akşam gelir namazlarini kılar ya telefondan boş işlerler uğraşır ya video yapar ya siyaset izler yada borsada takılır. Sonra koltukta uyur kalır. Kızımla bir aktivitesi olmaz kizm birşey sorar cevap vermez. Dernek yönetimine girdi yetmezmiş giibi akşam eve gelmeleri bazen 12 yi buluyor hafta sonu cumartesi yarim gün çalışır sonra gelir araba yıkar veya telefonla oynar veya uyur. Neyse klasik bir gün ve bugün dernekte gençlik için kahvaltı varmış sabah 9 de gitti. Bende haftalardır hava düzelsin mangal yapalım dedim neyse tamam dediler saat 4 oldu cevap yok bende sinirlendin kalktım yemek koydum
Bana diyor yavrum niye yemek yaptın hani mangal yakacaktık bende dengesiz misin dedim
Yok ben gereksiz tavır alıyormuşum yok ben boş yere laf söylüyormusum. Pardon da evlilik telefondan mi ibaret veya dışarıdan. Bunaldim bende valla
S*alaklik kuruntuluk bende mi acaba ben mi abartıyorum.? Böyle sıkıcı bir düzen yoruyor yani