0 oy
263 göst.
Diğer kategorisinde (316 puan) tarafından
Kızlar benim Bi eşim var sürekli biz avm ye gezmeye falan çıkıyoruz ya sizde eşiniz le illaki gezersiniz dışarda benim eşim ben Bi mağazaya falan girdiğimde bişeyler bakarken Bi bakıyorum arkamı eşim bana söylemeden beni bırakıp gitmiş arkamı Bi dönüyorum yok ortalıkta öyle zoruma gidiyor ki kızlar öyle çok üzülüyorum ki bana hep böyle sanki bilinçli yapıyor ben anlamıyorum yani niye böyle yapıyor sonra bende onu deli gibi arıyorum heryerde sonra Bi bakıyorum ta nerde buluyorum onu sizce bu nedir yani yaptığı doğru mu 

3 Cevaplar

0 oy
(3,149 puan) tarafından

En İyi Cevap
İşte bu yüzden eşimle biryere gitmiyorum diyor ki sıkılıyorum öyle diyince benim de hevesim kaçıyor bu yüzden hep tek çıkarım daha mutlu oluyorum yada kafa dengi bir arkadaşla çıkmayı tercih ederim
(316 puan) tarafından
Yani diyorum hep ortalıktan kayboluyorsun diyorum hiç çıkmasaydık evden o zaman diyorum Bi de hem suçlu hem güçlü tavır yapıp eve geri dönüyor sonra ben de ağlayarak eve dönüyorum
-Reklam-
0 oy
(2,744 puan) tarafından
Benm esim bole yapsa tek dusuncem bikincli yapiyor derim.ha yapiyormu bende aramam hic slcagimi alirim gezcegimi gezerim o arasin beni o merak etsn laf edersede ben senin pesine kosmak zorunda degilm derim.sen bole bole yapiyorsn bende senin yaptigini yapiyorm derim buakdr basit onu arayipta bi tarafini kaldramam valla cunku ha bi kere 2kere oldu surekliysw umjrsamam asla bende tek gezerim o arasjn dursn
(316 puan) tarafından
Çok zoruma gidiyor öyle böyle yapınca dayanamıyorum ağlıyorum o an çok mutsuz hissediyorum kendimi
0 oy
(723 puan) tarafından
Bacım sen dönüp onu arayacağına gez toz.Ararsa da açma o seni arasın bak bakalım bir daha seni bırakıyor mu! Not:Trlefonu bilerek açmadım deme sessize al mesala çok gürültülü ona buna bakmaktan duymadım de.Sen miye bıraktın o brni diyip üste çok.Sen böyle ağlar birsürü laf söylerken takmıyor bile adam.
(316 puan) tarafından
:((((

İlgili bir soru bulunamadı

412,431 soru

12,416,222 cevap

45,040 kullanıcı

Kategoriler

...