0 oy
205 göst.
Aile kategorisinde (9 puan) tarafından
Kizimin vajinada bugun killar gordum cok tedirgin oldum yarin hemen doktora goturecegim boyle durum yasayan varmi

3 Cevaplar

0 oy
(993 puan) tarafından
8 yasa ergenlik için normal bakıyorlar ama 6 erken hormon testi falan yaparlar kemik filmi çekerler merak etme tevavisi olan şeyler 
(9 puan) tarafından
Ne gibi tedavi ediliyor ve o killar nasil alinacak peki daha kucucuk
(993 puan) tarafından
Alma sakın doktora git zaten hormon tedavisi getekirse yapılır ailede erken ergenlik var mı mesela sen kaç yaşında girdin
(9 puan) tarafından
Ben 6inci sinifa giderken kizimda boyle buyuk iri bi kiz degil aksine kucuk dogan yasitlarindan hep geri gelen bi kizdir suan bile kilosuda boyuda sinifta en kucuktur
-Reklam-
0 oy
(3,840 puan) tarafından
Genel olarak kızın tüylü bir yapidaysa siyah sert kıl olmadığı sürece korkma ,genetik olarak olabiliyor diye biliyorum ama tabi en doğru bilgiyi Dr verecektir.
0 oy
(582 puan) tarafından
Hemen bekletmeden doktora git. Kan alıyorlar hormonal bakiyolarlar ona göre tedaviye başlanıyor. Benim görüncemede aynisi oldu 8yasinda galiba başladı götürdük 3 ayda bir iğne vuruluyor. 11 yaşına kadar olacak dedi doktor. Şimdi en son bir iğnesi kaldı işte onuda vurulup doktora gidecek doktor ona göre ne yapacak bilmiyorum. Ama sen bekletme bizim kayinvalide ilk kızın göğüsleri çıkmaya başladı götürmedi o kadar dememe rağmen kullanma oldu gene götürmedi en son akıntısı olmaya başladı öyle götürdü. Doktor az daha getirmeseniz bu kız adet olacakmisti dedi. 

İlgili sorular

0 oy
85 cevap 992 göst.
5 Aralık 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 172 göst.
5 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Isteoylesine (226 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 117 göst.
5 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 164 göst.