Kizlar eşim sizce hakli mi ben empati yapan insanım , şimdi anneler günü ya bugün ben çok yoruldum depresif hallerdeyim.cocuklarda üzdü neyse beni yemeğe götüren olmadi gel diyen olmadı dedim ben seni götürürüm aşkım dedi eşim .Sonra annem de garip arayanı yok dedi ben annesine sinirlym ya lafı aldım da götürdüm resmen ama nasıl hirslandim anlatamam size , eşim ile başladık çocuğa bakmak zorunda değil o benim annem kötü de olsa atamam senin annen de zorunda değil gibi şeyler söylüyor bende annenin elini opmeyeceksin dayısının oğlunun düğünü var orda opersen yıkarım orayı dedim bu yaptıklarını huy bulup kaçıp gititigini bize saydirdigini seni kotuledigini unutamazsın dedim etraf bize bakar ortamda olmaz el opmeden diyor hala ya onlar etraf demeden herşeyi yaptılar ya bana çocuklarına aramiyolar torunlarini gormuyolar umurlarinda değil dedim nasıl bı anne sevgisi ben anlamadım duskunde degil ama anneler kötü de olsa beni doğurdu yedirdi içirdi sen siler misin anneni diyo ikisi aynı şey değil dedim bı kvga ettik nöbete gitmeden, görmeniz lazım