Önceki postları okuyanlar bilir eşim dün geldi sabah aldım tapuyu dedi bende kapıyı açtım kaynana da yanındaydı kaynana torununu görecem ben çekil filan yaptı bende sen benim evime giremezsin dedim eşime ver bakiyim bi dedim tapuyu verdi baktm almış üstüne annesi satışı vermiş sonra eşim giriyimmi dedi bana sarıldı filan kaynanam da hemen sarıl sarıl senin malın için evli seninle senden boşanmaya düşünüyor ondan illa üstüne al dedi dedi eşim sinirlendi anne sen ne saçmalıyorsun binanın içinde böyle konuşuyorsun eve çık dedi kaynanamın suratına kapıyı kapadı sonra kaynanam dayanamadı Allah belanızı versin diyerek yumruk attı kapıya eşim kapıyı açtı kız uyuyordu o ağladı seslere eşim annesini aldı yukarı çıktılar bende hemen e devletten baktm evet almıştı üstüne görünüyor e devletten sonra eşim geldi hadi eve bakmaya gidelim sen beğenmezsen satayım ya da kiraya verelim dedi eve gittik baktık evi çok beğendim tamam dedim ev güzel 1 aya gidiyoruz eve çok mutluyum başardım bu kadar hızlı sonuçlacağını bilmiyordum eşimde beni seviyormuş gerçekten tek taraflı değilmiş ona olan sevgim kaynanam ve görümceler dünden beri durum paylaşıyorlar aile herşeydir gün gelir es gider kardeş kalır gibi şeyler ama eşimde tik yok özür dileye dileye bi kaldı çok mutluyum böyle olsun istemezdim ama kendileri yaptılar benim hiçbir suçum yoktu hersey aynen anlattığım gibi oldu vicdan azabı duyacak bir durumum yok bence sizce