0 oy
576 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (94 puan) tarafından

Gittikçe kilo alıyorum Çok fazla yiyorum, hatta az önce kendimi kusturmaya çalıştım ama kusamadım çatlayacam artık.Kendimi durduramıyorum şuan aşırı tok olduğum için yarın diyete başlayacam fln diyorum ama acıkınca diyeti fln unutup geri öküz gibi yemeye başlıyorum.Yedikten sonra da pişman oluyorum.Ben bu kısır döngüden nasıl kurtulacam.82 kiloyum evlenmeden önce 60 kiloydum tanıyamiyorum artık kendimi alışveriş yapamıyorum hiçbir şeyi yakıştıramıyorum kendime.Sadece bir tunik bir pantolonum var dışarı giyebileceğim.Ben ne yapacam artık zayıflamayi geçtim sağlığım için vermek istiyorum.Asiri abur cubur tüketiyorum sağlıksız şeyler yiyorum.Emzirmesem kürler zayıflama çaylarini fln deneyecem ama emzirdiğim için içime sinmiyo..Bana öyle birşey söyleyin ki yarın diyete başlayıp hiç bırakmayayım ? ****** gibi yemekten kurtulayım..

27 Cevaplar

0 oy
(3,145 puan) tarafından
Aynadaki kadına bakınca mutlu olmak varken bile bile neden kendini mutsuz ediyorsun az yiyip öz ye emin ilk haftadan belli olacak 
-Reklam-
0 oy
(39 puan) tarafından
Bende kilo almak istiyorum 4 çocuk annesiyim 44kiloyum hiç bisey yakışmıyor ozguvenin hiç yok buyuzden hiç bir problem yok alamıyorum kaç defa doktora gittim sağlık sorununda yok kolay kolay hasta olamam çok zayıflık iyi olmadığı gibi kiloda iyi değil canım  kendinin ve bedeninin kıymeti bil kendin için zayıfla ben başaramadım kilo almayı ama sen basar 
0 oy
(1,925 puan) tarafından

Zayıflamanın tadı hiçbir yemek de yoktur 8-)

0 oy
(3,559 puan) tarafından
Sürekli evdeysen sıkıntıdan yemeye veriyorsundur kendini sosyal aktivite edin böylece sürekli yemek düşünmezsin
0 oy
tarafından
Vallah ben yıllardır diyete giriyorum çıkıyorum bir türlü başaramıyorum. Oldum 93 kilo artık eşimle düşündük mide ameliyatı olmayı düşünüyorum:( çünkü dur durağım yok benim 
0 oy
(103 puan) tarafından
Kac kilosun yasin kac kac dogum yaptn
0 oy
(1,526 puan) tarafından
Yürü cam m 10 bin adım at en az öyle zayiflärdim ben motive etmek için çok güzel yöntem hem istahinda kesiliyor 

İlgili sorular

+1 oy
17 cevap 534 göst.
23 Haziran 2024 Diğer kategorisinde BirAnne93 (875 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 242 göst.
26 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,314 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,087 göst.
0 oy
6 cevap 404 göst.
18 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Glstanbeste (320 puan) tarafından soruldu