0 oy
350 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ben bugünün pazar olduğunu düşünerek yaşıyordum taa ki annemi görüntülü arayıncaya kadar :D. Bir açtı anne nerdesin dedim ee işteyim diyor :D aa dedim bugün pazar değil mi? dayan kızım gelmemize az kaldı diyor :D. Ulaş ta bugün 5 e kadar uyuduğu için  oniki buçukta uyudu sağolsun .. bizde eşimle şimdi çekirdek kola film Yapıyoruz ama varya ulaşın 5 e kada uyuması çok iyi geldi bana yattım dizi bitirdim netflixten resmen eski günlerdeki gibi çok mutlu oldum kafamı topladım :) sizden naber ne var ne yok ? Bu arada eşimin pijama altını giydim ondan :D 

image

8 Cevaplar

0 oy
(8,896 puan) tarafından
Market alısverisi yaptım yemek sepetinden onları buz dolabına yerleştirdim 
tarafından
Bende alışverişleri Migros’tan sanaldan yapıyorum eşim çalıştığı için :)
(8,896 puan) tarafından
Hamileyim bide zor geliyo gidip haletmek böyle daha iyi
tarafından
Valla hamileliktede zor küçük çocukla alişveriş yapmakta zor canım :)
(8,896 puan) tarafından
Öyle canım oğlum var bide benim
tarafından
Yaa Allah bağışlasın ben birdaha düşünmüyorum çocuk ama Rabbim ne derse o oluyor :)
-Reklam-
0 oy
(3,282 puan) tarafından
Sülalen rahat be idil;))
tarafından
Hahah niye öyle dedin kız :D
(3,282 puan) tarafından
Evliliği normalin dışı tam benim istediğim gibi yaşıyorsun;)
tarafından
Aman yok be herkesin evliliğinde pürüzler var elbet 4 4 lük değil ama ben relax yaşamaya çalışıyorum çünkü evlilik ve çocuk yükü bu bünyeye fazla :D
(3,282 puan) tarafından
Rabbım huzur versin
tarafından
Amin canım en önemlisi o zaten huzurlu sağlıklıysan gerisi teferruat Allah heryerden kapı açıyor ❤️
0 oy
(2,372 puan) tarafından

Afiyet olsun,iyi oturmalar. Ben şuan anne yüreği taşımanın zorluğunu yaşıyorum. 

Kızım bu akşam yarım saat bir saat arayla gibi titredi saniyelikti. Buraya yazmıştım bir arkadaşda benim çocuğumds oluyor ama benimkisi epilepsi sizin enfeksiyon falan mı acaba demiş bebeklerde epilepsiye girdim baktım tam olarak benzemiyor ama doktor olmadığım için ayırt edemiyorum tabikide. Korktum öyle gece gece. İçim yanıyor resmen. Allah'ım korusun inşallah bidaha olmaz öyle. Yoksa duramam ben hiç bir yere sığamam zaten. Şimdi bile öyleyim. Başkası dese şunu abartma derim belki ama anne kalbi nasıl başka bişey öyle :(
tarafından
Allah korusun canım öyle birşey değildir emin ol benim oğlumda irkiliyor bişeyi yok bozma morlaını
(2,372 puan) tarafından
Ama öyle aralıklarla birkaç kez olduğu oluyor mu.
Hiç yapmazdıda ondan korktum. Burada birkaç post okudum epilepsi bebekler ilk nöbetini bile baya ağır geçiriyormuş sanırım öyle belirtiler yazmışlar bizimkisi sadece bir irkilmeydi saniyelik. Ay şu kafamı söküp atasım geliyor bazen hee
tarafından
Doktora götür yavrum çok korktuysan aklındanda silinir hem :)
(2,372 puan) tarafından
Evet evet haklısın en iyisi götürmek
0 oy
(852 puan) tarafından

Afiyet olsun canim esim gecede bnde ayni biraz tv izledim yatacaktim su icmek icin geld ama kolayi gorunce diktim kafama:)))))

• image
tarafından
Oh iyi olmuş bende dikiyorum arada kafama ama eşime göstermeden aynı senin gibi yoksa eşimde dikiyor :D kızamıyorum sonra sende yaptın der diye :S
0 oy
(164 puan) tarafından
Ay doğuruyorum sanırım nişan geldi sanırım sancı su gelir diye uyuyamdim arkadasim da hmrsre birşey yeme içme dedi heyecandan acıktım ben
tarafından
Nişanın mı geldiğğğ bende nişandan bir gün sonra doğurmuştum hadi hayırlısıyla al kucağına :)
(164 puan) tarafından
Ay saol canım benimki sezrryan naisl olacak bilmiuroum
tarafından
Hmm ben normal yapmıştım canım hiç bilgim yok o konuda
0 oy
(1,094 puan) tarafından

Oh oh afiyet olsun..

Bnmde kızım (3 aylık) uyanık uyumuyor onunla ilgileniyorum :'(

tarafından
Bende senin aylarında yani bebeğinin öyleydim canım gece 5 te anca uyurdum birde kolikti zor gerçekten
(1,094 puan) tarafından
Aynen cnm bnmkide kolik
0 oy
(3,591 puan) tarafından
Hastaneden geldim şimdi klasik kontrol anca uzandım. Afiyet olsun canım 
(3,591 puan) tarafından
Haha iyi canım, 32. Haftaya girdim bugün. Göbek aldı başını gitti, sekerim çıktı diye her pazartesi kontrole çağırıyorlar bıktım vallahi. Sen nasılsın bebeğin rahatsızdı inşallah Rabbim şifa verir canım tez zamanda
(3,282 puan) tarafından
Bende doğurdum canım kontrollü dogum oldu bebekte hala aynı sorun var düzenli kontrol bakalım inşallah küçülur
(3,591 puan) tarafından
İnşallah canım geçen bir postta gördüm ondan sordum. Moralini asla bozmak istemem. İnşallah düzelecek Allah in izniyle ❤️
(3,282 puan) tarafından
Yaa işte göbek bağı erken düştü 3.gun düştü enfeksiyon olur diye korktum 1 hafta filan onla uğraştım sonra sarılık var dedi sağlık ocağı hastaneye götürdüm normalin az üstü çıktı neyse eonu geçtik altını değişirken bi baktım makatta açık yara tarzı yara Allah razı olsun doktor iyi bir krem önerdi bephantol kullanıyordum ondan önce buda çok fayda etti şimdilik hepsini hallettik perşembe kayseriye kontrol var böbreği için doğumdan sonra ilk kontrol insalab duzelmsitr
(3,591 puan) tarafından
İnşallah canım çok çok geçmiş olsun. Şükür badireleri atlatmış küçük savaşçı darısı şimdiye ❤️
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Saçımı ördüm şöyle bir yarın kızımla bütün gün gezmeyi düşünüyorum Allah nasip ederse.iki gündür yapgmur yağıyor çıkamadık bunaldik
tarafından
Of burada da aynı inanış Rabbşm bereketini arttirsın afetlerden korusun ama cidden bizde oğlanla tıkılı kaldık evin içinde birde oğlan çocuğu evin içinde zor oluyor
(2,546 puan) tarafından
Ay bide soğuk ya donuyorz bugün.dolu falan yağdı .kar yağdı bazı ilcelere .doğanın dengesi iyice bozuldu.oyle oluyormuş ama benimki de az değil sendromları hiç bitmiyor

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 479 göst.
0 oy
2 cevap 104 göst.
16 Şubat 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde MinnieMouse (2,292 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 299 göst.
13 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Delinin biri (2,401 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 330 göst.
15 Aralık 2022 Diğer kategorisinde -anne- (13,832 puan) tarafından soruldu

411,709 soru

12,394,209 cevap

44,038 kullanıcı

Kategoriler

...