0 oy
852 göst.
Aile kategorisinde (705 puan) tarafından
Kzlar 45 yaşında bir erkek ile 27 yaşında kızın ilişkisi nasıl olur her anlamda olumsuz değil mi ? Etrafınızda varmı öyleleri nasl ilişkileri  yaş farkı 17

30 Cevaplar

+2 oy
(3,297 puan) tarafından
Yas farki demek kuşak çatışması demek ki 45 yas nere 27 nere sakın 
(5,563 puan) tarafından
annemle aramda 21 yas fark var ki resmen ap ayri dunyalar:) ha 17 ha 21  pek bisey farketmiyor dort sene icin ap ayri dunyalar yani bencede
-Reklam-
+1 oy
(1,725 puan) tarafından

Kesinlikle uzak dursun benim ablam o hataya düştü zaten o yaştan sonra bir hayrı olmaz adamın ona 

Ablam evlendi iki çocuğu var çocukları bile kafası kaldırmaz adamın hatta bu akşam bile diyordu keşke çocuklar olmasaydı vs kocası sürekli eleştirir kusur arar vs yani öyle böyle değil gerçekten bak çünkü erkekler yaşları ilerledikçe yaşlandıkça çok huysuz olurlar  bu yazdığımı muhakkak aklında tut karakter vs hepsi yalan çünkü yaş ilerledikçe asla tahammül kalmıyor 
(705 puan) tarafından
Yok yeni tanışmış ciddiym diyor ediyor değer veriyor vs diyo ama bunlar başta kolay gelir. Bir ilişkide de cinsellik olmaynca da uyum sağlanmasında biter evlilik
(705 puan) tarafından
Yaa ciddmsn ne gibi sorunlar yaşıyor ya açık olurmsn özelden de yazabilirsn kardeşime gösteririm belki duyarsa birilerinden
(1,725 puan) tarafından
Canım eniştem ablamın bağıcıklarını sile bağlıyordu ama bunlar hepsi yalan ee tabi değer verecek o kadar yaş normal mi sizce kıza çok yazık olacak AA ben buradayım iki yıl sonra yaz bana onların durumunu eğer lafıma gelmezsen ben de köpek gibi havlarım
(705 puan) tarafından
Allah korusn olmaz insAllah biliyorum canm tabiki normal değil
(1,725 puan) tarafından
Valla canım benim çocuk asla kafası kaldırmaz zaten çocuk olunca sabır lazım ki ben 23 yaşındayım kafam zor kaldırıyor birde onu düşün Valla bacım kardeşin kendini yakacak
+1 oy
(8,360 puan) tarafından
Ben yaş farkına ön yargiliyim şahsen bilmm yaşadıklarımdan dolayı olabilir.

Annem 19 yaşındayken babam 40 larindaymiş evlenmişler

Şimdi annem 50 küsürlerde babam vefat etti ...

Devamını ne siz sorun ne ben soyleyim
(2,331 puan) tarafından
Zorlamı evlendirdiler
(8,360 puan) tarafından
Bı nevi cahillik öneri olmuş o zaman hayır diemiyormus aile ne derse oymuş
+1 oy
(16,285 puan) tarafından
Kız 45 yaşına geldiğinde adam kaç yaşına gelecek diye hespalamak yeterli. Yaş farkı aynı kuşakta oldukları müddetçe sorun olmaz kız gençken adam orta yaş kız orta yaşken adam yaşlı olacak 
+1 oy
(11,325 puan) tarafından
Aman aman diyim.sankin asla gelecekleri yok.ne olursa olsun yok.O kız en hareketli zamanında adam çökmüş olacak.En kadınlığını tanıdığı zamanda erkek herşeyden elini çekmiş dönemde olacak.asla diyorum.Kusak çatışması da cabası.Cunku o adam o kızdan 40 yaşındaki kadının davranışlarını bekleyecek.Benim eski eşimle aramda 21 yaş vardı.
0 oy
tarafından
Benle eşimin arasındada 10yıl fakan var ama daha iyi erkeğin olgun olması 
(745 puan) tarafından
Gamze sana çok güzel yorum yapardım ama yapmayacağım.
Mahal arafa 5 6 yaş normal ama 10 yaşından sonra sıkıntı sen bakma buradakiler şöyle iyi böyle iyi diye.Ve erkeklerde yaşın olgunlukla bir alakası yok.Karakterle alakalı ben ne 60 70 yaşında ******** erkekler tanıyorum.nede 18 yaşında pırıl pırıl genç.Kiz hayatının baharında daha.Giydiklerinden tut,izledikleri filmlere kadar her şeyde anlaşamazlar.Illa evlenmek istiyorsada evlensin görsün
tarafından
Kendi kararı onun için bişey diyemem evet karakter meselesi o konuda haklısın benimle eşimin arasındada kuşak çatışması bile oluyor bazen ama çok sorun olmuyor herkeste bir olmaz ben anlaşabilirim belki bu kız anlaşamaz. Diğer konuya gelecek olursak dün yazıyı görünce çok üzüldüm. Ama neyse tamam kendine iyi bak
(745 puan) tarafından
Canım seni üzmek için yazmadım.Bak sen 21 veya 23 yaşındaydın galiba ben 27 yaşındayım.O arkadas da 27 yaşındaymış.Sen eşini kabullenmişsin yani ne yaparsa yapsın o senin esin ve sen daha küçüksün 25 yaşından sonra seninde isteklerin değişecek yada,çocukların büyüsün biraz.Bu sefer eşin yapmayacak sen örnek veriyorum sinemaya gitmek isteyeceksin,o evde tv,izlemek isteyecek sen hadise dinlemek istersin o muslum gürses,mesela,su an,sen çocukların ve kabullenisinden dolayı boule çocuklar okula gitsin sen kendine zaman ayır o zaman anlayacaksın.suan böyle düşünmen normal.mehalin  kardeşi 27 yaşında adam 44 yaşında çocukları olsa diyelim okula başlasın kız 33 34 yasinda olacak ,babası 51 52 yaşında olacak.heekes dedesi sanacak o küçük çocuğa yazik değil mi belki alay konusu bile olacak.Yorum yaparken bunları da göz önünde bulundur  canim
tarafından
22 yaşındayım
 Ama mantıklı düşününce evet haklısın olan yine herzamanki gibi çocuklara olacak zorbalığa uğrayanda çocuk olacak
 Tabi şuan anlayamam ilerleyen zamanlarda anlarım
(745 puan) tarafından
Aynen öyle emin ol ileride senin fikirlerinde degisecek
0 oy
tarafından
Benim annemle babamın arasında 14 yaş var kendi rızasıyla evlenmiş yaş aldıkça birbirlerine uyum sağlamakta zorlanıyorlar çünkü babam yaşlanıyor annem daha hareketli mesela babama göre ayak uydurmaya çalışıyor ama işte biryere kadar 
0 oy
(46 puan) tarafından
Bir arkadaş vardı çok yakin değil ama babalarımız tanışıyor diye tanışmıştık zamanla fikir ayrılıkları oluyor hiç uygun değil bence 
0 oy
(3,010 puan) tarafından
Karşı komşum 23 kocası 39 yaşında bina ayağı kalkıyo bi kavga edince canım çok zor 
(705 puan) tarafından
Farkındayım canm belki kardeşimi bu düşünceden kurtararim duye yazdım burdakikeride göstercem
0 oy
(733 puan) tarafından
Başlarda iyi de zaman geçtikçe o 50 yaşındayken adam 67 olacak yaşlı  bir huysuz la uğraşacak o zaman pişman olur işte  ki anlamıyorum büyük konuşmak da istemiyorum ama genç yakışıklı güzel adamlar varken neden yaşlı yasitin olsun daha iyi
0 oy
(407 puan) tarafından
Valla kız aile baskısı yüzünden kız 19 adam 40lardaki adama kaçtı bir oğlu oldu adam evli olmasına rağmen kızı bir başına bırakıp İstanbul'a karısının yanına geliyor adam baya ilgiliymis seviyormuş gibi gibi şimdi kız tek dört duvar arasında yanı bu anlattığım çok uzun bir olayda yazamam hepsini:)ama sizin bahsettiğiniz bayan 27 kimisi bu yaşı bekliyor sağlıklı bir evlilik yapabilmek için yol yakınken dönsün 
0 oy
(2,550 puan) tarafından
Gencecik hayat dolu bir kızın,mezardaki biriyle evlenmesi hiç olağan değil.zenginmiymis neymiş sevmiş mi.ailevi sıkıntılardan mi bunaldi yoksa kafayı mı sıyırmış kız 
0 oy
(3,060 puan) tarafından

Onlarınki çıkar ilişkisi gibi geliyor bana ama neyse 

0 oy
(3,892 puan) tarafından
45 ve 27 lik ilişki sugar Daddy dir. Aksini söyleyenine denk gelmedim hiç. 
0 oy
(14,134 puan) tarafından
Evlenecek kız hiç düşünmüyor mu

Kendisi 40 yaşına gelince   adam 57  yaşında olacak normal değil 
0 oy
tarafından
Yaş farkı çok fazla bence iyi olmaz
0 oy
(417 puan) tarafından
Eşimle aramda 8 yıl  var . Ben cıvıl cıvıl bir insanım o ise olgun bir çok konuda fikirlrimiz uyuşmuyor ki söylediğin yas farkı 17 arkadaş tekrar düşünsün bence çünkü oda karşıdaki de bu yaşta kalmayacak büyüdükçe fikir ayrılıkları tartışmalar çoğalacak bence kendini heba etmesin.
(4,780 puan) tarafından
Bızımde yas farki bu kadar bende daha cıvıl çivilim esım normalde benim yaşımdayken bile olgundu hala öyle devam ediyor. Benımde yasımda dolayı olgun olduğumu söylerler ama bazen uyusmuyoruz fıtratı boyle diyorum ıdare ediyorum :)
0 oy
(3,574 puan) tarafından
Eninde sonunda sıkıntı çıkar. 
0 oy
(7,327 puan) tarafından
Genç kız alacak nerden bulsun 45 yaşında kendine göre kızı senin kardeşinde saf sanıyor ki seviyor adam bunu. Tamamen genç olmasından kaynaklı. Bu ilişki belirli bir yıldan sonra biter özellikle cinsel anlamda biter. Düşünsene 5 yıl sonra 50 yaşında amca resmen. Senin kardeşinin aklı başında mı bu genç yaşında yaşlı bunaga kanıyor. 
0 oy
(2,999 puan) tarafından
Eşim benden 5 yaş büyük yeri geliyor çok büyük gibi geliyor ben pop şarkı severim sesi açayım konser vereyim mesela :) o sevmez türkü dinler beni küçük bulur..

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 107 göst.
0 oy
8 cevap 168 göst.
13 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Seherkzll (303 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 98 göst.
26 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 173 göst.
24 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mhmd8mrn (7,132 puan) tarafından soruldu

402,192 soru

12,040,979 cevap

36,264 kullanıcı

...