Kızlar selam fenomenler hakkımda ne düşünüyorsunuz? Ekran karşısında çok iyi anne , ilgili eş , temiz evler düzenli hayatları var mış gibi davranıyorlar . Saçma sapan merdiven altı ürünleri öneriyorlar ve çoğu kadınımız da kendini mutsuz hissediyor . İnstagram da bir sayfa var hepsinin gerçek yüzünü ortaya çıkardı onun sayesinde kendimi eksik yetersiz hissetmemeye başladım. Çoğunun sahte hayati var ve size tavsiyem linklerine tıklayıp alışveriş yapıp hiçbir vasfı olmayan insanları daha fazla zengin etmeyelim ki onlar da kendilerini bir şey zannetmesinler hepinizi öpüyorum ❤️
Not : keşfette görüp dikkatimi çekip bakıyordum hiç birini takip etmiyorum
Onlar yüzünden kendini yetersiz hissedip, mutsuz olan kadınlar gitsin tedavi olsun. Benim evim piste olur, dağınıkta yeri gelir mis gibi olur. Onları izleyip, psikoloji bozmakta çok komik gerçekten
Sadece fenomenler öyle değil aramızda da var bunlar gibileri
Bı ara diyordum ay bunalr nasıl hep düzenli falan benimd keşf ete çıkınca bakyordum ama ne beğeni ne yorumlar yaparım çoğunu sayfamda yok etim çıkmıyor bı ara Zehra die biri vardı çok samimi geliyordu izlyordum sonra açıldı kadın bı değişti sanki artk samimi gelemdi Beyza Burak var ona çok yorum yapilyor takipçisi çok sanrm bazen denk geliyordu izlemiyorum çok seveni var bazen hepsi gercekmi die şüphe ediyorum Hatice ebrabri bazen izlyom bide perihaninnhayati bazen izlyom oda bu aralrr sadce filim izlyom artık kime.baksan hepsi reklam peşinde falan sadce o perihaninnhayati bana doğal miş geliyor köy hayatı çokda takılmak.lazm kimse hergun duzneli.olmaz onalrda çekim için düzenli yapıyorlar kim hergun dört dörtlük düzenli onlara baksak hergun kocalrla evde savaş veririzcnm bebişim olunca hiç yotup izlem artk zaten hamileikden beri sadce kendime ancak zamanım oluyor eskisi gibi izlemyom bı kulandigim yotup zaten bide vasap iykide başka hesabım yok insanın kafası yorulor medyayla
1,439,627 soru
23,668,040 cevap
309,365 kullanıcı