0 oy
82 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (326 puan) tarafından
Bebeklerim ikiz ama çok zayıflar 1 buçuk yaşına yeni girdiler sizin bebek kilolarınız ve boyları nasıldı moralim çok bozuluyor böyle zayıf görünce bebeklerimin kilosu 6 buçuk veya 6 600 dahası yok doktora götürdüm ama bir şey demedi 

3 Cevaplar

0 oy
(11,761 puan) tarafından
Nasil bisey demedi canim 1.5 yas cocuk 6.5 kilo ve doktor bisey demedimi
(326 puan) tarafından
Yok valla demedi sadece dediği şey ikizdir normal dedim benim arkadaşın da ikizi var böyle değil dedi anne baba yapısından dolayı bana bu ilaçlı sütler varya raporla alınan ondan verdi 7 ay kullandım hiç fayda etmedi moralim çok bozuk
-Reklam-
0 oy
(418 puan) tarafından
Benim ikizlerim 11 aylık birinin kilosu iyi ama diğeri 9 kilo olmasına rağmen görsen 5 aylık bebek gibi bende zaman zaman kafama takıyorum ama bakıyorum herşeyi yiyor sağlığı da yerinde önemsemiyorum artık ya 
(418 puan) tarafından
Bence eğer hasta değiller ise bide güzel yiyorlarsa takma canım ikizler öyle oluyor çoğunlukla bu bizimle ilgili değil gelişimleri ikiye bölünüyor demek ki ne bilim
(3,892 puan) tarafından
Hayır ya bende öyle sanıyoreum değilmiş. Gelişimlerinin ikiye bölünmeleri söz konusu değilmiş. Doğum kilosuyla alakalıymış.
(326 puan) tarafından
Ya canım valla teselli gibi oldu yazın işte anne yüreği ne kadar iyi yese de hep zayıf diye çok üzülüyorum benimkiler çok zayıf etrafta baskı yapınca çok yükleniyorlar diye piskolojim bozulmuş
(418 puan) tarafından
Ben anne doğum kilosuyla ilgili ama bunu tek bebek gibi gelişimleri hızlı beklememek lazım şunu bilmek gerekir ki ikizler tek bebeklere göre ilk iki sene bir sıfır geride dediğim gibi hasta olmadıkları sürece takmamak lazım tam olarak yemek yemeğe başladıktan sonra kilo alır hangi bebek zayıf diye büyümemiş ki
(326 puan) tarafından
Ay inşallah canım valla ilerde alsınlar da şimdi zaten pek fazla takmamaya çalışıyorum
0 oy
(3,892 puan) tarafından
Bebeklerin zayıf veya kilolu olmaları bebeklerin doğum kilolarıyla orantılıdır. Muhtemelen prematürelerdir zaten. Doktor birşey demediyse sorun yok demektir. 
(326 puan) tarafından
Ya aslında tam ayında doğdular bebeklerim kilo olarak da doğum kiloları 1 kilo 800 gram oldu ama ay ay alışları çok düşük hani gram ile aldılar ilk aylar olmasına rağmen hep düşüktü kilosu doktorun bahanesi ikiz normaldir diyip yolladı

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 109 göst.
1 Mart 2022 Diğer kategorisinde Buse saglam (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 131 göst.
0 oy
3 cevap 118 göst.
16 Mart 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Delinin biri (2,401 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 224 göst.

401,122 soru

12,004,650 cevap

36,191 kullanıcı

...