0 oy
120 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (46 puan) tarafından
Kizlar iki senedir boyun duzlemesmem var ve çok boynum çok ağrıyor sol tarafım da özellikle başıma da ağrısı vuruyor buda sinir yapıyor bende nasıl başa cikicam bilmiyorum onereceginix birşey varmi

6 Cevaplar

0 oy
(20,686 puan) tarafından
Annemdede var sinirine bolca kahve içirip gülüp eğlendiriyorum geçmiş olsun bu arada :)
-Reklam-
0 oy
(2,537 puan) tarafından
Canim fizik tedavi işte başka yolu yok bendede var ama gidemiyorum 
0 oy
(7,141 puan) tarafından
Bende de var fizik tedavı benım ıcın tehlıkelı oldıgu için gidemiyorum da ıkı ilaç yazdı doktorum agrı kesici ve kas gevşetici
(7,141 puan) tarafından
Canım bende beyincik sarkması var 7 ay önce teşhıs konuldu doktor tehlıkelı dedı
(46 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım tedavisi varmı tomografidede belli oluyor mu beyincik sarkmasi
(7,141 puan) tarafından
Saol canım tedavi malesef ameliyat ama şimdilik takıp altındayım ilerleme durumunda amelıyat önerdı doktor benım emarda çıktı tomografıdede çıkar galiba
(46 puan) tarafından
Allah şifa versin inşallah tez zamanda sağlığına kavuşursun inşallah ♥️
(7,141 puan) tarafından
Allah razı olsun canım çok saol ben kalp emoji koyamıyorum nedense
0 oy
(278 puan) tarafından
Valla canım bende de aynı sorun var çok zorlanıyorum artık iki defa gittim doktora ikisindede egzersiz verdi bide hap ile krem ama boş yani bir süre geçiyor ağrı sonra tekrar başa sarıyor 
0 oy
(3,476 puan) tarafından
Bende de boyun düzleşmesi+boyun fıtığı var. 4 ay felajet agri çektim yemek bile yapamaz hale gelmiştim. Doktor ağrı kesici kas gevşetici verdi vitamin yazdi bide fizik tedavi önerdi. 7 gün fizik tedaviye gittim iyi geldi ilaçlarida kullanınca. Ama ağır iş yapınca yorulunca yine ağrıyor eskiye göre yine iyi şükrediyorum. 
0 oy
(4,438 puan) tarafından
Bende de var sağ koluma vuruyor ağrısı uyuşma ağrı yapıyor koluma fizik tedavi doktoruna gittim oda akupunktur tedavisi başladı randevu aldım 20 Mayıs'ta gideceğim 
(46 puan) tarafından
O tedavi nedir nasıl oluyor:)

İlgili sorular

+2 oy
15 cevap 439 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde Aslnkdniii (256 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 66 göst.
0 oy
3 cevap 51 göst.
+1 oy
1 cevap 79 göst.