0 oy
91 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (62 puan) tarafından
Karnımı hep şiş hissediyorum pazartesi ultrason çekildim midede birşey çıkmadı sadece karaciğerde yağlanma var çıktı ne olabilir sebebi

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
yağlı beslenme:) Türk tipi beslenme karaciğer yağlanması sebebi başlı başına:) makarnanın yanında ekmek yeriz:) ekmeği yemeğin yağlı suyuna batırır yeriz. 

karnın hep şişse gluten ya da laktoz intoleransın olabilir
(62 puan) tarafından
Ya aklıma hep kötü şeyler geliyordu kanser vs diye ama hiç bu kısmını düşünmemiştim cidden olabilir hangi bölüme gitmem lazim
tarafından
gastroenterolojiye gitmen lazım. süt ve süt ürünlerini çok tüketen bir toplum olduğumuz için laktoz intoleransımız çok fazla, aynı şekilde buğdayın anavatanında yaşıyoruz ve her işimiz hamur işi. yemeyi de yapmayı da çok seviyoruz. bu yüzden glutene de çok maruz kalıyoruz. bu ikisi de şişkinlik yapar inanilmaz derecede, hamile karnı gibi karnın olur.
(62 puan) tarafından
Evet aynen böyle özellikle son zamanlarda olmaya başladı hemen gitmem lazım.ve diyetine başlamam lazım o zaman teşekkür ederim
tarafından
aslında çok yaygın şeyler ama kimse dikkat etmiyor. süt içersem karnım gur gur ediyor der geçer eskiler
-Reklam-
0 oy
(22,269 puan) tarafından
Yağlı yiyecek ve kızartmalardan uzak dur canım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 126 göst.
29 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Myangell (668 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 106 göst.
9 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Almila ahmet (521 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 156 göst.
0 oy
13 cevap 587 göst.
6 Nisan 2020 Diğer kategorisinde ★✿☞ƘƛƦƊЄԼЄƝ☜✿★ (439 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,456,426 soru

23,897,263 cevap

322,134 kullanıcı