0 oy
2,952 göst.
Diğer kategorisinde (1,205 puan) tarafından

30 nisan oğlumun nefes borusuna küçük tavuk büt parçası kaçtı manevra hareketini yaptm çıkaramadım bize en yakın hastaneye yetiştirdik hastaneye tam varmak üzereyken kan kustu ve kalbi durdu :( doktorlar direk müdahale etti 

20 dakika kalp masajı yapıldı ve entübede edildi oğlm bu 1 gündür entübeden çıkarıldı fakat burnundan oksijen tedavisi alıyo halen yoğun bakımda 

Beyninin her iki tarafında ödem oluşmuş doktor dedi beyni ağır hasar aldı oğlunuz eskisi gbi yürüyebilmeye bilir yani yatalak olma ihtimali yüksekmiş dün oğlumu gördüm gözleri açık ama tepkisiz di hiç bir şekilde tepki vermedi boynunu bile kıbırtamadı bildiğiniz var mı böyle entübe sonrası neler oluyo kaç gün sonra kendine geliyo bu arada oğlum 5 yasnda

86 Cevaplar

0 oy
(2,416 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun Rabbim yar ve yardımcınız olsun :(
-Reklam-
0 oy
(1,696 puan) tarafından
Rabbimin yanında hiç bir şey büyük değil , kurban olduğum Allah'ım sen safi isminin yüzü suyu hürmetine bu sabiye acil şifalar ver, eskidende iyi et Rabbim, bizimde evlatlarımiza sağlık sıhhat afiyet ver, sen gelmeden esirge Aminn..
0 oy
(51 puan) tarafından
Okurken sıkıştım rabbim size bağişlasın canım safi ismiyle şifa versin inş biran evvel eskiye döner meleğim :(
0 oy
(1,568 puan) tarafından
Cok uzuldum. Gecmis olsun, Allah sifa versin
0 oy
tarafından
Allahm sana bağışlasın yavrunu, tez zaman da şifa versin inşallah çok geçmiş olsun
0 oy
(2,196 puan) tarafından
Ne kadar üzüldüm anlatamam gerçekten Allah'ım sabırlar versin dua etmekten başka silahımız yok
0 oy
(405 puan) tarafından
Allah safi ismiyle şifa versin en korktuğum şey Rabbim korktuğumuz yerlere ugratmasin..geçmiş olsun canım umarım iyi haberlerini almak nasip olur çok üzüldüm
0 oy
(4,273 puan) tarafından
Çok çok geçmiş olsun rabbim şafi ismiyle şifa versin Allah kimseyi evlatla sınamasın 
0 oy
(8,348 puan) tarafından
Allah şifa versin inşallah.
0 oy
(5,525 puan) tarafından
Bu postu okurken gelmiş geçmiş bütün çocuk hastalarım gözümün önüne geldi. o günlerde yaşadığım acıyı tekrar yaşadım. Çocuk hemşiresi olmadan önce öyle rahat bir anneydim ki anlatamam. Çocuk hemşiresi olduktan sonra hafif bir öğürme refleksinde bile kafayı yiyecek gibi oluyorum. Antep fıstığını çiğnerken gülen çocuğun akciğerlerine kaçan parçalardan yoğun bakımlık olan çocuk gördüm ben. 

Rabbim yardımcın olsun çok çok geçmiş olsun.  
(1,205 puan) tarafından
Toplam 15 gün entübede kaldı boğazını gelmediler şuan burnuyla besleniyo bu 2 gündür burnundan oksijen alıyo ciğerlerinde bir hasar kalmadı yk yani entübeden çıktığından beri yani bu 2 gündür yanına gidiyorm sadece gözleri hareket ediyor ve sadece bir yere odaklanarak bakıyo bnı tanımuyo
(5,525 puan) tarafından
Canım düzenledim.
(5,525 puan) tarafından
Daha tanır bekle. Evet hasar vardır hipoksik kalmış olabilir ağır olsa nefes alamaz. Nefes için beyinin emri şart yani beyinin solunum merkezi etkilenmemiş demek ki. Bu çok iyi.
(1,205 puan) tarafından
Şuan nefes alıyo burnunda çok az oksijen  takviyesi var Mr ve temografi de ağır hasar olduğu tespit ettiler yani meral ettiğim entübeden ilk çıkan kişi öyle dalgın ve boş bakar mı
(5,525 puan) tarafından
Hayır canım. Çok üzgünüm
0 oy
(2,270 puan) tarafından
Rabbim yardımcınız olsun. Hiç bir bilgim yok, yüreğim yandı . Tez vakitte güzel haberler alırsın inşAllah
0 oy
(2,832 puan) tarafından
Rabbim safi ismiyle sifa versin insallah size bagislasin tez zamanda ayaga kaldirsin sizede dayanma gucu versin insaallah iyi olup ayaga kalkacak benimde 5 yasinda oglum var okurkrn agladim dualarim sizinle
0 oy
(326 puan) tarafından
Rabb'im safi ismiyle acil şifalar versin, Peygamber efendimiz sav min duası üzerinize olsun . İnşallah çabucak iyileşir inşallah doktorlarin dediği gibde olmaz Rabbim büyüktür dua edin çokça Rabbim sizlere ferahlik versin inşallah 
0 oy
(1,294 puan) tarafından
Ooofffffff çok geçmiş olsun inşallah eski günlerine döner çok çoook üzüldüm 
0 oy
(14,847 puan) tarafından
ay Allahım şifa versin yavruna çok üzüldüm 
0 oy
(4,359 puan) tarafından
Rabbim tez zamanda sifasini versin insallah. Cok uzuldum. Umarim en kisa zamanda guzel haberlerini alirsiniz.
0 oy
(6,623 puan) tarafından

Ayy kuzum ya kurban olurum ben ona okuyunca bnm içim cız etti vllh Allah en yakın zamanda şifa versin inşallah dilerim ki bu sizin için sadece zor bir imtihandir tüm dualarım çocuğunla:'(

0 oy
(350 puan) tarafından
Allah'm şifalar versin oğluna 
0 oy
(5,137 puan) tarafından
Canım hemşire olarak ayrı anne olarak ayrı cevap versem ikisinde kelimelere dökemez ki
(1,205 puan) tarafından
Bi bilgi versen hani desen entübeden sonra böyle dalgın olması norlö entübe sonrası neler olyo vücutta
(5,137 puan) tarafından
Olay entübasyon değil canım olay beyinde ödemin olması inşallah ilaçlarla çözülür
0 oy
tarafından
Rabbim şifa versin cok uzuldum kemikmi takildi canim bogazina

İlgili sorular

+1 oy
17 cevap 811 göst.
17 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Sugra (1,205 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 204 göst.
14 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sinem48300 (683 puan) tarafından soruldu
+17 oy
68 cevap 1,685 göst.
24 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,418 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 332 göst.
13 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sebebine (421 puan) tarafından soruldu

410,006 soru

12,327,387 cevap

39,131 kullanıcı

Kategoriler

...