Kızlar nasıl desem siteye 1 sene önce taşındık ama öyle bir siteki resmen herkes birbirini yiyecek yer arıyor özellikle eşimle ve benle uğraşıyorlar. Konuya geleyim hemen geldik yerleştik aradan 1 hafta geçti kapıcı geldi benim küçük çöp kovam vardı onu kapıya koydum abla bu çok küçük değiştir dedi tamam alırım dedim neyse aldım ama bize yetecek kadar koydum aradan biraz daha geçti küçük kovalar niye alıyorsunuz dedi kapıcı hayırdır sen gelip gidip kapımıza geliyorsun ben dikkat ediyorum senin bizle bir problemin var heralde dedm bide bebek arabasını getirirken iz çıkarıyorsunuz dedi bende tertemiz mi olsun ne diyorsun yani dedim kullanmayalım mı tabiki dışarıdan geliyor bizle ne alakası var dedim neyse bu lafın üstüne baya br süre gelmedi. Aradan 4 ay geçti önceki haftada olmak üzere bugün yine kapıyı çaldı önceki gelişinde çöpü erken atın geç atmayın koku yapıyor şikayet var dedi ve kaç kezde hep söyledi bende kendi kendime bundan sonra biriktirip akşam 5te koyayım bu 7-8de alıyor dedim ve çöpüm biriksede o şekil yaptım bize huzur vermiyor bugünde tekrar kapıyı çaldı şu çöp kovasını değiştirin yoksa ben size vereyim kaçtır diyorum 4-5 oldu dedi eşime. Bide çöp sıçramış dediğne göre kapımızn önünü silmek zorunda kaldık ayrıca ev sahibimizde aynı binada ve ne zaman dışarı çıksak bizi 1 saat tutar bize kendini davet ettirir ve eşi bilmesin diye siz arayın beni der benide birkaç kere aradı hep beraber yemeğe gidelim dedi bende ne münasebet dedim tersledim ama eşim hiç ters değil bildikleri için bu şekiller bende ters gittim ama devam ediyor yöneticide kapıcının abisi şikayet etsem kardeşi yani bilmiyorum ne der, komşular zaten yabani gibi yan komşu ses yalıtımı yok diye banyoya gece giriyor takır takır sesler çıkarıyor uykumuzda sıçrıyoruz bilerek yapıyor birbiriyle konuşmayan komşular ben gelince kanka oldular o da ayrı mesele ama o konu umrumda değil ben napsam kızlar ve biz birşey yapmadan bu kadar kötü şeyin bizi bulması normal mi bu Arada yan komşu çöpü yere koyuyor kovası bile yok ve gece gündüz demeden koyuyor onun kapısına adım bile atmamıştır.