Eşim kulüp danışmanı ve mecburi olmayan bir iş için, öğrencisinin teklifi üzerine 12 saatlik 20 kişilik öğrencisiyle gidecekler. Bir köy okulunda ki öğrencileri eğlendirip hediyeler dağıtacaklarmış. Ve sorumluluğu alan kişide eşim. Aslında onun kendi tezine işine odaklanması gerekiyor. Ve kendi işi için meşgul olsa asla sıkıntı çıkarmam ama mecbur olmadığı bir iş için beni ihmal etmesi kızdırıyor beni. Öğrencileri arasa saat farketmeden cevap verir gelir döner saatlerce konuşur. Ama ben arasam veya mesaj yazsam ya meşgule atar ya çabuk söyle vaktim yok der ya fa cevap vermez bile. Öncelikleri arasında yokum bile. Biraz öncede kahvaltı masası hazırladım 1 saat bekletti telefonuyla mesajlaşıp durdu ben yazsam yemek yiyorum der cevap dahi vermezdi. Bana seni de götürecektim ama yorulursun vs dedi. Bende yok yaa benim farklı bir planlarım var zaten size kolay gelsin iyi eğlenceler dedim. Eşim hemen tabi ne eğlencesi yollarda sürüneceğiz kalacağımız yer belli değil 12 saat yok gideceğiz ne eğlencesi dedi. Bende bu mecburi bir görev değil kendin kabul etmişsin dedim. Sinirlendi yaaa siz olsanız ne yapardınız