ay bigun buraya kocamdan yakinacagim aklima gelmezdi. bugun evlilik yildonumumuz yemege ciktik falan . iyi guzel yedik ictik falan. kayseriden miras kalmisti devlet istimlak etti para yatiracaklar imzalamasi gereken seyler var kayseriye gdecek. arabayla gideyim de dio donuste hala amca bide haciannemi getiririm. camileri mamileri gezdirirm bi hafta kalirlar dio. bizim nisana düğüne geldiler hengame harala gurele gezdiremedim diyo.
evim 2+1 biri cck odasi zaten ranza va park besik.salonda da ikili acilmio 3 lu sirt kismi yan devrilio tek kisilik yataktan bi tik genis oluo acilinca. yer yatagi serermis de bilmmneymis de . 3 yasli. halayla amca evli. yani hala dedigimiz yenge aslinda yengeye hala dedittirmisler. hacianne ayri yasli. 3 yaşli yani hala bastonlu zar zor yuruo hacianne ona keza 80 kusur yaslarinda. ben kendime zor bakiom tum gun kicimdan ates atiom kirk kez ayni isi done dolasa yapiyorm habire ayni seyler. bide yatak sermeli etmeli yatmali kalmali yaslili hastali bir hafta mir hafta misafir agirlicakmiwim.
cesedim cikar . zaten kendimi zor idare ediyorum cckla. sabah 6 da uyanio mesai baslio salonun icine edio salonu toplarken mutfak kendini kaybedio mutfaga bakarken bi bakiyorum salon yine alt uat olmus falan.sinir oldum surat astim ettim. eve geldik baristim sayilir az bi gonlumu aldi da. oturduk kizil goncalari izlioz simdi ay niye yazdim buraya bilmiyor ben.
Bence hala sinirlisin yazına vurmuş sinir
Yani çok takilmissin güzel düşünce aslında yaşlının duasını almak fln güzel nasiptir müsaitlik duruma birşey diyemem tabi
Valla bende kimseye bakamam anlayışlı olmuş sonradan tadınız kaçmamış iyi olmuş bende kabul etmezdim bir annemle babamı kabul ediyorum o da annem 4 döner evin içinde teyzelerim de öyle kalkıp kimseye hizmet edemem
1,493,297 soru
24,399,276 cevap
349,983 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın