0 oy
68 göst.
Diğer kategorisinde (43 puan) tarafından
Ya nasıl tecrübe kazanacaz acaba nereye başvuru yaptıysam tecrübem olmadığı için alınmadim

2 Cevaplar

0 oy
(2,146 puan) tarafından
Ben ilk dershaneye başvuru yaptığımda tecrübem yok diye 400 tl'ye çalıştım. Kurucu bana dişini sık tecrübe kazan sonra sen fiyat ver demişti. Sonra başka yerler de cağırınca gitmeyeyim diye zam yapmıştı 750 tl olmuştu. Mecbur katlandım. O iş vermez bu iş vermezse nasıl tecrübe kazanılır anlamadım ben.
(6,123 puan) tarafından
2012 li yillarmiydi:)) felsefe icin bana da 600 tl  teklif vermislerdi. ugur dershaneleri:) 6 gun  calisiliyordu haftada. kabul etmedim. sinra şükür bankaya attim kendimi haftada 5 gun 1150tl  net maas  arti yemek arti servisi  arti ozel saglik sigortasi da cabasi:)
(2,146 puan) tarafından
Yok kız 2017 hatta 2018 e girecektik :D öğrencilerimle mezun öğrencilerimle daha doğrusu 3 yaş vardı aramızda o kadar güzeldi ki arkadaş gibiydik. Onlar sayesinde alıştım gurbete :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Özel sektörlerin hepsi aynı yani kücumsemiyorum ama basit bi reyon danısmanida olsa aynısı anketorde olsa aynısı masa basinda bir asistanlikda olsa aynısı ben suan hamilelikten dolayi calisamıyorum ama ilk is tecrubem tezgahtarliktı tecrübeliyim diye gitmistim ( allah affetsin) isı de bi kac gunde etrafimdaki kisileri gozlemleyerek cozmustum diger türlüsü iş bulmak cok zor yani herkes annesinin karnında öğrenmiyor sonucta 1 gun bile duzgun bir sekilde anlatsalar bizde anlarız öyle öyle is hayatina atılmıstım iste

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 303 göst.
31 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Mryss (228 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 223 göst.
1 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Betulnsa (397 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 126 göst.
0 oy
1 cevap 99 göst.
31 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Greyy (1,548 puan) tarafından soruldu

410,145 soru

12,332,690 cevap

39,284 kullanıcı

Kategoriler

...