0 oy
118 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (36 puan) tarafından
Ben bu ay dogum kontrol hapi kullanirkem 3 4 gun gunum gecti yani o 7 gunluk arada gec oldum ama gecikme esnasinda iliski oldu sabahina regl oldum 4 gun surdu ve bttikten sonraki gunde iliski oldu  acaba korumaya devam edermi 2.kutuya  regl bitecegi gun basladim suan 7 gun oldu iceli  ama neden bilmiyorum kasiklarimda agri var alt.karnimda sanki regl olcakmis gibi 2 gundur ara ara cok sanci giriyo psikolojikmen aklim fikrim hamilelige gidiyor olabilirmi test yapsam erkenmi biraz dahami beklesem yada hamilelikse bile buladar erken belirti verirmi 

2 Cevaplar

0 oy
(2,145 puan) tarafından
21 gün kullanırken 22.gün adet olurdum ben. Bekle et derken adetim zaten 7 günü bulurdu. Sonra tekrar devam ederdim. Hiç başıma gelmedi senin dediğin şey.
(36 puan) tarafından
Ben de 25 gun oluyorum ama budefa 29.gunmu ne oldum ee o sirada ister istemez regl olmuyorum diye firsattan istafede esim bos gecirmedi malesef ee haliyele bende yok diyemedim acaba korumusmudur ki ya zaten ben cocuk dusunuyorum istiyorumda esimde istiyorda istemsiz bisekilde henuz hazir degilm falan dedi ben de o lafinin uzerine tekrat hapi icmeye basladim 7 gundur iciyorum iste acaba o arada tuttumu tutmadimi supeheye dustum  tuhaf bisekilde kasiklarim agriyo oyuzden aklima hamilelik geliyo ilk basta
(2,145 puan) tarafından
7 gün biter bitmez başlanır diye düşünüyorum. Şöyle ki bu zaten günlük hap günlük koruyor yani öyle demişi doktor.  O yüzden geç içersen unutursan tehlike büyüyor. Seninki değişik olmus inşallah hayırlısı olsun. Ama çokkk dikkat et.
(36 puan) tarafından
Yani zaten ben cocuk istiyorum da esim gunum gevince heyecanlandi sevindi falan bende onemsemedim gec ictim iste o sirada ilski oldu pes pese sonra bana hazir degilm dedi ben hazir hiseedersem hapi birak diye soylerim dedi ama neye yarar ben gec basladim iste neyse nasip kismet bakalim hayirlisi olsun diyelim esimede soyledim gec kaldim hapi  4 gun onceden icmem gerekti dedim bisey olmaz git ic korur diyo bana :)
(2,145 puan) tarafından
Hayırlısı olsun bacım olacaksa olur :D
(36 puan) tarafından
Oyle olsun :))
-Reklam-
0 oy
(6,839 puan) tarafından
21 gun kullanip 7 gun ara vereceksin o surecte zaten adet olunuyor ama koruyor.7 gunluk aranin mesela 4. gununde adet oldun diyekim ilk gunlerde de koruyor icmedigin gunlerdede yani . mevzu 21 gun unutmadan icmek
(36 puan) tarafından
Simdi normalde 7 gun aranin ardindan 8.gun adet olsada olmasada icilmesi gerektini biliyorum ama ben gec basladim iste icmeye oyuzren merak ettim o sira tuttumu tuttmadimi diye
(6,839 puan) tarafından
he 7 gunluk aradan sonra 8. gun baslamadiysan bir hafta tam korumaz ek yontemle korunman lazim. adete gore icme adet bitsede bitmese de 8. gun iceceksin  yeni kutuya yani baslayacaksin
(36 puan) tarafından
Hadi hayirlisi bakalim ::)) bekleyelim 1 2 hafta daha erken test yaparim insallah varsa bizey buraya post acarim :)

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 135 göst.
5 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Linanin annesi61 (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 209 göst.
12 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Suheda18 (15 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 98 göst.
17 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ruhugencanne.. (745 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 192 göst.
1 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde zeynos1234 (4,088 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,786 soru

23,670,331 cevap

309,536 kullanıcı

...