0 oy
338 göst.
Diğer kategorisinde (1,663 puan) tarafından
Kızlar bugün arkadaşımla buluştuk aynı yaş onunda kızı var neyse oyuncak kavgası çıktı kızı benimkinin elinden oyuncağı çekti öyle olunca kızımda sinirlendi boynunda flar vardı ondan çekti nerdeyse yetismesek çocuk bigulcakti baya ağladı çocuk çok üzüldüm arkadaşıma da mahçup oldum bana göre oyuncak çekmek çocuksu bı hareket ama böyle vurma itme çok zoruma gidiyor hangi yolu denesem kızım düzelmiyor nolur bı yöntem varsa söyleyin ben çok yıprandım her ortamdan böyle hep zarar veriyor 

5 Cevaplar

0 oy
(825 puan) tarafından
Benimkisi de öyle herkese pat pat vuruyor ısırıyor geçen eltimin çocuğunun parmağını ısırdı içim gitti koparacakti yanı mosmor oldu çocuğun parmağı ne yaptiysam vaZgeciremedim bu huydan bende çocuk olan yerlere gitmiyorum elimden geldiğince elimden de başka bişey gelmiyor 
(1,663 puan) tarafından
Nasıl olacak ama böyle ya gerçekten artık kafayı yiycem dediği olmayınca da saatlerce ağlıyor
-Reklam-
0 oy
(248 puan) tarafından
Kaç yasinda kiziniz
(1,663 puan) tarafından
3 yaşında 1 buçuk yaşından beri böyle artık yoruldum yıprandım kimseyle oynamaz hep sorun çıkarır
0 oy
(5,330 puan) tarafından

Birincisi çocugu şiddete iten etken ne evin içinde veya çevrede kimden aldı 

2.si çocugunuz yaptıktan sorna neden yapuın dediğinizde size nasıl bir açıklama yapıyor 
3 bu açıklama karşısında siz çocugunuza nasıl yaklaşıyorsunuz 
(1,663 puan) tarafından
Evde çevrede kimsenin şiddetle uzaktan yakından alakası yok
Neden yaptın diyorum güzel güzel konuşuyorum arkadaşının canı acıdı üzüldü yok asla karşılık bulamıyorum işte diyor
(301 puan) tarafından
İlla herşeyi aileye bağlamayın bizdede böyle sorun vardı ama bizdede şiddete dair bişey yok yanında kavga bile etmeyiz. Bu çocuklar parka gidiyor okula gidiyor dışarda arkadaşları var hayatları sadece anne baba değildir ama zamanla düzeliyor belki yaşla alakalı olabilir
(1,663 puan) tarafından
İnşaallah canım benim ya artık biyere gitmek istemiyorum
(5,330 puan) tarafından
Farkına iseniz ben aile  ile sınırlandırmadım  çevre yi de kattım kaldı ki evde anne baba kavga etmese bile baba veya anne çevredeki yaşadığı olumsuz bir durumu bir birleri ile pylştığında çocuklar duyup bunu kendi içlerinde içselleştirebiliyor  tepki verirken yazılanları dikkatli okup ona göre verin ve ayrıca aşağıda diğer seçenekleri de sundum postu paylaşan  hanım efendi   sorulra cevap veririse bende yardımcı  olmaya çalışıtım eleştirerek değil sorunu cevap arayarak bılmasını sağlayacaktım
0 oy
(41 puan) tarafından
Benim oğlumda 5 yaşında kimseye karışmaz biri bişe istedimi hemen verir paylaşmayı seviyor biri onu vurduğunda ağlıyor sende vur ozman dyorum hayır anne acır o diyor ozman ağlama dyorum benimkide çok fazla herkez onu döver ağlar sesini çıkarmaz keşke benimkide öyle olsaydı hırçın biraz görseydim keşke bende bundan yaniyorum
(41 puan) tarafından
Ya tamamda kimsenin yanına gitmez birileri çağırdımi sevmek için gitmiyor çekiniyor örnek amcabasi ona para verdinmi almaz çekingenlik ten kendini koruyamiyor sürekli benden ayrılmıyor evt sizinki kadar olmasın ama biraz kendini koruyabilir
(1,663 puan) tarafından
Evet canım işte onu diyorum ortası yok maalesef
(41 puan) tarafından
Allah kolaylık versin bize o zaman ne dyim
(1,663 puan) tarafından
Aminnn aminn
(566 puan) tarafından
Benim oğlan 6 yaşında dışarıda artık çok yapmıyor ama evde bize aynen devam
0 oy
(703 puan) tarafından

Denk geldi bı oku bakalim belki faydası olur

image