tey teeey teeeyyyyyyy tiiiiliiiiliiiliiiii helloo hocam🥳🥳🥳 sana güzel bi haber vermek icin taaa bu yoruma kadar geldim 🤭😄 ben uzunca bi zamandır iş ariyodum çocuklarin okul saati icinde bunun içinde otobus soforlugune kadar burnumu soktuydum 🤭🤭🤭 veeee dün cocuklari almaya gittim okula okul muduru cagirdi konusalimmi diye önce panikledim ama sonra bi gevşedim eylulden hazirana kadar haftada 15 saat en mügg olanida cocuklarimin oklumda 1 elemana ihtiyac varmis siz istiyodunuz sormak isterim dedi 🥳🥳🥳🥳 öglen yemekhanede masalara yemek tepsilerini koycam cocuklar yiyincr toplayip masalari silcem anaaam tam benlik yaa giiii cocuklarimida gorcem 🥳🥳 hemen aninda kabul ettim sali gunu eylulden hazirama kadar sozlesme yapcaz dünden beri benimki gülüyo burnunu sokmadin yer kalmadi en sonunda okula girdin diye 🤭🤣🥳🥳 ama cok mutlu oldum yaa iş hayatina atıldım 😎😎
Yaaa sevdos sana helal olsun, banane benim param var kocam baksın diyip oturmadıgin için. Sen çocuklarına muhteşem bir rol modelsin simos hep annem olsa böyle yapardı diyecek büyüdüğünde 🩵🌸 severim senin heyecanını hayırlı uğurlu olsun bu ilk adım daha büyüklerini de getirsin 😘🩵
bu arada d1 ehliyetim var suan zaten d yapicam tabikide oda cepte olsun nolur nolmaz ilerde belki sehir ici otobus soforude olabilir 🥳
İnşallah sevdosum Şoför Nebahat im benim🌸
selamin aleykum hocam artik resmi olarak 1 eylul 30 haziran arasi bir işim var 🥳🥳 bugun sozlesmeyide yaptik harbiden calisicam ooh bee 🥰🥰🥰 aay cok mutluyum
1,512,900 soru
24,675,606 cevap
367,514 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın