0 oy
1,104 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,742 puan) tarafından
Ben durmam. çünkü ailemden böyle gördüm her kim olursa olsun beni kapıda birinin pijamayla karşılamasını istemezdim büyük olsaydım. bir arkadaşım da ben dururum ne olacak dedi  niye kendini kasıyorsun dedi iyi de büyük sonuçta ne biliyim ben mi farklı düşünüyorum anlamadım 

47 Cevaplar

0 oy
(146 puan) tarafından
Tesettürlü biri değilim ama 7 yıldır yaz kış diz altına kadar hırka giymeden asla yanına inmem 
-Reklam-
0 oy
(12,773 puan) tarafından

Pijama değilde bol rahat bir esofmanla dururum benim donlar filli Nutella li ayicikli falan zaten onlarla duramam :D

(1,742 puan) tarafından
Haha Allah seni :)
0 oy
(523 puan) tarafından
İnsanların yanına çıkarken günlük şeyler giyerim pisama ile evde bı dururken rahat olmuyor kendimi kötü hissediyorum yani akşam gece sabah olabilir ama gün içinde sevmem 

Kayinbabanin yaninda da bı yemeni alırım bı salvar çünkü köyle yasiyolad
0 oy
(146 puan) tarafından
Ben durmam ilk geldiklerinde etek olur ama 2 buçuk yaşındaki oğlum değiştir anne diye ağlar sanırım dışarı çıkacağım düşündüğü için ksyinbabam da giy kızım bir şey olmaz der anca öyle giyerim 
0 oy
(2,064 puan) tarafından
eşimin ailesi uzakta yatılı gideriz ama ben yatarken pijamamı giyerim uyandıktan sonra da eşofman giyerim öyle geçerim salona mutfağa vs ben kendim rahat edemiyorum
0 oy
(4,227 puan) tarafından
Ben eşofman vs dururum hatta bizde onlara gittiğimizde kendiside çoğu zaman esofmanlidir.

Ama kast ettigin yatak pijamasi ise ,zaten onla evin içinde gezilmez bana göre  sonuçta yatarken temiz temiz giyiyoruz.
(1,742 puan) tarafından
Bildiğin yatak pijaması gece yatarken giydiğin
(4,227 puan) tarafından
Pijama ile hastalık durumu hariç gezmem ben evin içinde birinin varlığına gerek yok :))
0 oy
(127 puan) tarafından
Vallahi benim kayınbabamda kaynanam da benden bayağı bir uzak olduğu için evde şortla bile durabilirim sıkıntı yok ben de kayınbabada yok sayılır kaynana da yok sayılır:))

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 587 göst.
+5 oy
72 cevap 1,218 göst.
0 oy
18 cevap 696 göst.
6 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 116 göst.
21 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Beyza345 (2 puan) tarafından soruldu

410,890 soru