+1 oy
426 göst.
Diğer kategorisinde (1,091 puan) tarafından
Konuya nerden başlanır nasıl başlanır bilmiyorum çok uzun tutup sizleri sıkmak istemiyorum ama içim doldukça da burnum sızlıyor 

Kendimi bırakmak ta istemiyorum 

Kocam aslında iyi hoş adamdı her yönüyle son 1 sene de bi gariplik seziyorum ama adını koyamıyorum. 

Belki size göre fazlaa kabaca bencilce bu düşüncelerim ama ben kendimi, kendi içimde  aşırı yalnız hissediyorum. ..

Eşim muhasebeci sabah 9 akşam 8 çalışıyor. Ben gün içinde sürekli ararim sorarım özlerim ama onun toplasanız 5 mesajı yoktur..

Akşam eve gelir yemek as yeriz kızımla oynarsa oynar bana kapı girişinde sarılır öper sonra elinde telefon saatlerce ya siyaset ya tiktok yada dernek illetinin  boş mesajları...

Ben aşırı yoruldum kendimi kendi icimde bu denli yalnız hissetmek bana çok acı veriyor.  Bir aktivite  yok gidersek ya anneme ya pikniğe yada onun sülale gezisine gidiyoruz gezmekten anladığımız bu.

Bu sıralar dernek için muhasebe isleri varmış ona koşturup duruyo ama maaş yok boş zaman kaybı ve akşam eve gelis saati 10,11,12..

Bende bugün iyice doldum yeter dedim ya dernek ya ailen dedim sen böyle boş işler peşinde koşturmaya devam edersen evde sürekli tartışma olur dedim.

Orda tek ben mi varım niye böyle konuşuyorsun ordakiler gerizekalı mi dedi. Bende evet dedim.  gerizekalı gerizekalı konuşuyorsun dedi sensin gerizekalı dedi. Haddini bil dedim.  Sen ne degisiksin ne tuhaf tuhaf hareketlerin var gibi gibi hakaret içerikli cümleler kurdu. Benden birşeyler istiyor bende vermedim gerizekalılgim üstümde zekana uyacak insanlarla arkadaşlık et ben sana göre değilim.dedim bağırdı çağırdı. 

Hakliymissin gibi birde sesini yükseltiyorsun diyor bana.

Bunca yorgunluk neden be adam neden....

Benim başkalarından ne eksiğim var 

Ben affetsemde Allah onu affetmesin. Icime akan tüm gözyaşlarının hesabını ahirette tek tek sorsun...

6 Cevaplar

+1 oy
(7,155 puan) tarafından
Seni çok iyi anlıyorum benim eşim de bu şekilde sabahtan akşama kadar iş akşamda kahveye gider arkadaşlarıyla parka gider bende akşama kadar yol gözlerim kocam gelse de beraber çay kahve içsek sohbet etsek diye ama nerdee yemeği yer vınn dışarı çocukları günde bir saat ya görür ya görmez . Ha hava soğuk olur yağmurlu oluf gidemezse de alır eline telefonu yatağa girer film izler video izler uyur eder bende isyan ettim bizle hiç ilgilenmiyorsun diye bir iki gün ilgilenmiş gibi oldu sonrası yine aynı bende mücadele etmekten yoruldum artık. Sevgi ilgi dilenmekten yoruldum dışarda ailesiyle vakit geçiren insanlara çok imreniyorum bizim de dışarda yaptımız tek aktivite haftada bir annesigile gidip gelmek ne dışarda bi yemek ne çay en son ne zaman bunları yaptık hatırlamıyorum bile onları geçtim evde yüzünü görmüyorum ki ömrüm dört duvar arasında geçiyor ölsem kimsenin haberi yok akşam olunca bazen kendi kendime ağlayasım geliyot bazen de ağlıyorum çok bunalıyorum ama bunu kocama anlatmaktan bıktım zorla birşeyler yaptırmak istemiyoum içinden de gelmiyor umrunda bile değiliz benimde çok zoruma gidiyor seni çok iyi anlıyorum 

Belki buna evine ekmek getiriyor seni aldatmıyor dövmğyor amaan daha ne istiyorsun diyenler olur ama sevgiye ilgiye açım evim var yuvam yok kocam var ama hayat arkadaşım yok hep birşeyler eksik anlatabiliyor muyum ..
tarafından
:((((
(3,562 puan) tarafından
Rabbim evinize huzur versin canım. Şu eşler artık inşallah eşlerine karşı anlayışlı ve düşünceli olur. Olan kadınlara oluyor.
(7,155 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun ama düzeleceğinden hiç umudum yok :(
-Reklam-
+1 oy
(4,669 puan) tarafından
Ahh çoğu kadının aşkını sevgisini fedakarlığıni biteren ilgisiz sevgisiz eş. Rabbim eşine eşlerimize akıl fikir versin canım 
0 oy
(8,342 puan) tarafından
Amin canım rabbim esine akıl fikir versin
0 oy
(1,458 puan) tarafından

Canım Türk erkeği %80 i böyle 

Benim eşim akşam 9 da geldi işten

İçeri geçmeden komşularla oturdu dışarda yeni geçti içeri 

Şuan telefon elinde suratimiza bakmiyor

Yarın sabah 5 te balığa gidecek 

Yani evlendim ama koca yok aktivite yok 

Buradaki çoğu bayanın derdi sıkıntısı da budur ilgisizlik sevgisizlik ve yavaş yavaş tukenmişlik :(

Rabb'im ferahlık versin gönlümüze eşlerimize hidayet aile sevgisi versin diyecek başka bisy yok 

(565 puan) tarafından
Ayneen
0 oy
(3,562 puan) tarafından
İlgisiz eş en zoru, insan yeri gelir anne babasıyla kardeşleriyle birkaç gün konuşmaz değişik gelmez. Ama es hep yani başımızda insana çok koyar. Rabbim evinize bereket, huzur versin canım. Her şey gönlünce olsun
0 oy
(2,416 puan) tarafından

Benimde öyle maalesef. Bizim işi gereği gec geliyor hatta gelmediği zamanlar bile oluyor. Geliyor eve bir iki çocuklarla uğraşıyor sonra eline telefon alıp Facebook'ta takılıyor. Çok sinirim bozuluyor bı kaç laf sokuyorum halen aynı en sonunda bende çözümü şöyle buldum onu görmezden gelmeye başladım. O telefona bakiyorsa bende bakiyorum ya da laf atarsa lafına karşılık vermiyorum konuşmuyorum bile :) ya da yanında oturmuyorum... Görmezden gelmek en iyisi çok zor ama bir tık işe yarıyor . 

İlgili bir soru bulunamadı

411,616 soru

12,391,501 cevap

43,831 kullanıcı

Kategoriler

...