+1 oy
929 göst.
Diğer kategorisinde (14,043 puan) tarafından

Biz eşimle 2019 da tanıştık askeri personel Suriye de görev yapıyordu 2020 de buluştuk İstanbul a geldi yanıma konum atmıştım buna kolay bulsun diye biraz uzakta dur sokağın başında demiştim gelip kapının önünde durmuştu :D Onu ilk gördüğümde bizden asla olmaz dedim 1.91 adam ben 1.60  heyecandan adamı mesire alanına getirmiştim beni ormana attın niyetin farklıydı da dua et ben ciddiydim der hep bana :D

Lütfen gereksiz şu bu diyenler yazmasın gerekli bulup anılarını tazelemek isteyenler yazsin teşekkürler şimdiden :)

48 Cevaplar

0 oy
(14,268 puan) tarafından

İlk birbirimizi bizim evde gördük iş yapmak için gelmişti sonra faceden eklemiş vs. Neyse ilk görüşmemiz de dediğin gibi şurada bekle dedim oraya gittim arabayla aldı bide çiçek almış. Eve dönerken çiçeği arkadaşıma bırakmıştik eve götüremem dedim ahaha  :D

(14,043 puan) tarafından
Banada çiçek almıştı papatya ama ben camdan eve aldım:D
(14,268 puan) tarafından
Senin Oluru varmış bende yoktu  :))
-Reklam-
0 oy
(773 puan) tarafından
2016 yılının sonuydu eşim instadan yazmıştı ilk öyle böyle konuşmaya başladık askerdeydi gelince buluştuk ilk, ben bursada o İstanbul'da oturuyodu bursaya geldi otobüsün ordan yanıma gelemedi dondu kaldı orda bi süre, çağırdım dedim beğenmedimi acaba falan sonra biyere geçtik hiç konuşmadık bakmadım bile yüzüne sonradan sorunca söylemişti bu kadar güzel beklemiyordum beni beğenmez bu kız şimdi diye düşündüm o an dedi  askerden gelince sakal yok saç kısa falan birazda kilo almıştı ondan sanırım 2022de evlendik şimdi bebişimizi bekliyoruz 
(14,043 puan) tarafından
Rabbım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin canım:)
0 oy
(524 puan) tarafından
Biz sevgili olmadık 

Tanışma Nisan evlilik  şeklinde oldu

Hiç unutmam ilk zamanlar tanışma evresi buluştuk

Eşim süslenmiş puslenmis elinde bı demet kırmızı güller çok husuma gitmisti şimdi çiçeği gereksiz görür:)
(14,043 puan) tarafından
O zamanlar tavlamak için eşimde özel günlerde çiçek değil baklava alır çiçeği napcan bunu yiyoruz en azından der :D
(524 puan) tarafından
Aynen öyle :D
0 oy
(1,218 puan) tarafından

Eşim benim tayin olduğum okulda mudur yardımcısıydi.İstanbulda tabi okulda öğretmenler hep genç ve bekar genelde .Biz önce bir hoslandik birbirimizden görüşmeye başladık sevgili olduk derken bizimki beni bir sebepten terk etti .sonra okuldan 3 kişi ile daha çıktı 15 ay içinde:).Sonra yine bana doğru yanlamaya başladı sonra tekrar sevgili olduk tekrar terk etti :) gitti bir kişi ile daha çıktı aynı okuldan  3 4 ay sonra tekrar bana dönüş yapmaya çalıştı beni ikna etti ve tekrar başladık  baktım niyeti ciddi evlilik teklifi falan etti tayin istemek şartıyla kabul ettim .O okuldan hatta İstanbul'dan İzmir'e tayin isteyip ayrıldık oradan yoksa sonumuz hayır değildi .6 yıldır sevgili 4 yıldır evliyiz  şimdi evden kafasını dışarı çıkarmıyor. Annesi ile konuşmak haricinde bir bayan aktivitesi yok .Güvenimi kazandı şimdi rahatiz .Mottosu da  ben sevgilimi  aldatmam ayriliip istediğimi yaparim mış .Tabi o yaptıkları fitil fitil burnundan getirildi o ayrı mesele birde kızımız oldu İşte 

(14,043 puan) tarafından
Sağlıkla büyütün benimde bir kizcem var aynı babası ne kadar sevdiysem:)))
(1,218 puan) tarafından
Teşekkür ederim Allah bağışlasın sizinkinide :) Ay şimdi yazdığımı okuyunca bir daha sinir oldum eşime  neler yapmış bana :)
(14,043 puan) tarafından
Üzülme benim ki asker yazan yazana banada insta şifresini vermişti hepsini görüyordum:D
(1,218 puan) tarafından
Ben sosyal medyayı da kapattirdim tabi o olaylardan sonra  .şimdide biraz fazla ev kedisi gibi oldu göndermek istiyorum gitmiyor bir yere yalnız .bende evde çocuk baktiriyorum bol bol kendim cikiyorum artik
0 oy
(2,505 puan) tarafından
Ben sana bakmam dedi bende ben sana bakmam dedim akşam konuşalım bu nefret niye dedi akşam buluştuk konuştuk ben sensiz yapamam dedi yapıştı kaldı evlendik iyikide evlendik
(14,043 puan) tarafından
Kız bu ne garip hikaye :D
(2,505 puan) tarafından
Biz iki rakip firma çalışanı ve birbirinden nefret eden iki kişiydik hangi ara sevgi böcükleri olduk bilmiyoruz hatta iki firma biz sevgili olunca çok ayırmaya çalıştı ama eşimin tayini çıkıp gidince bende istifayı basınca ***** KK gibi ortada kaldılar bizim sayemizde iki rakip firma dost firma oldu olan bize oldu bizden nefret ettiler
(14,043 puan) tarafından
Hahha :D
0 oy
(819 puan) tarafından
Bizim anneler çocukluk arkadaşıydı ben mardinliyim ama İzmir'de yaşıyorduk ailemle izne mardine qeldik bir düqünde karşılaştık kayinvalidem anneme kızını alcam dedi ertesi qün eşimle beraber bize qeldiler tanıştık konuştuk telefonlastik bir kaç ay sonra Nişan düqün oldu işte..Bizim qörücü usulü bisey oldu ama sorsan herkes sevqiliydiniz diyo kimse inanmıyo :))
(14,043 puan) tarafından
Aman boşver:))
0 oy
(2,173 puan) tarafından
Görücü usulü evlendik tanışma hikayemiz yok 

Şartlar konusulacakken eşim geldi o zmn gördüm ve direk boyuna baktım kısa mi uzun mu diye (benm boyum uzun bana gelen talipler kış aolirdi ve dalga geçerdim kısa erkek mi olur herkes kısa biriyle evleneceksin derdi ondam neyse şükür uzun 5cm )

Sonrası nişan oldu 
(14,043 puan) tarafından
Ablam da uzun sayılmaz ama 166 ona gelenler de hep kısaydı bütün sevgilileri ondan kısaydı şimdi kocasıyla aynı boyda boydan yana ben şanslıyım perde asmak için falan birebir uzun koca :D
tarafından
Birde cam silme ahahah
(2,173 puan) tarafından
Benmki de tersi bana der sen uzunsun yaparsın diye yapmaz kendim yaparım ama boyunun azda olsa kısa olmasını isterim yani 1.65 falan olsaydı iyiydi
Suanki boyum1.75
(14,043 puan) tarafından
Kesinlikle çok yapmasa da :D mükemmel cam siler benimki pırıl pırıl da yapar
tarafından
Bizdede ben hiç yapmam izin vermez zaten düşerim diye pırıl pırıl yapar, gerçi evde herseye yardım eder sagolsun boşuna mı aldim:)))
0 oy
tarafından
Bir gün çalışıyorum işten çıktım ama depoda o biçim.kavga etmişiz müdürle o sinirle sandalye fırlatıp çıkmışım yürüyorum baya bir yol yürüdüm o sinirle sonra durdum o ara habere mesaj geliyor ama ben bakmıyorum 

Sonra otobüse bindim dedim dur bakayım kim bu bbaa yazıyor o bakış bu bakış 6 sene oldu :))( 
0 oy
(1,088 puan) tarafından

Bizde ormanlık alanda buluştuk.. köy yeri gören olmasın diye.. sonra iki amcam bizim olduğumuz ormana geldi Allah'tan sesleri duyduk..yaşımız küçük ya yakalanirsak kötü olurdu ..eşim 18 ben 17 ydim..sonra ben ağaçların arasına saklandım eşimde amcamlarin yanına gitti onları oyalayip öbür tarafa götürdü bende saklandığım yerden çıkıp eve gitmiştim :D ah ahh ne günlerdi..

0 oy
(634 puan) tarafından
Ayyyy. Hiç hatırlamak istemiyorum. O kara gecede,,
(58 puan) tarafından
Yaa :) :) :)
0 oy
(353 puan) tarafından
En ilgincini ben anlatayım size bizde sosyal medyada tanıştık ben babaanneme bakıyordum öyle gecelrri kafa dinlemek için okey falan oynuyordum orda karşıma oturdu selam falan dedi konuştuk istigram adresi istedi ben kullanmıyorum diye söyledim sonra anneminkini verdim ordan konuştuk sonra no falan bir gün konuştuk görüntülü beni gördü kusura bakma senin kılın var ben kilolu istemiyorum dedi helallik aldı benden içimde bir ses yaz dedi yazdım sildim yazdım sildim falan en sonunda yazdım seninle arkadaş olabilir miyiz dedim tabiki ertesi gün o gün kanka olduk akşama sevgili olduk 2 ay falan konuştuk benim babaannem vefat etti 20 gün sonra kaçtık 2 seneyi bitirdik 3 e girdik şimdi oglumuzu büyütüyoruz keşke daha önce tanisaymisim der eşim her zaman şükür çok mutluyum 
0 oy
(58 puan) tarafından

Çalıştığı iş yerinde çalışmaya başladım. onun da o aralar sevgilisi vardı 4 yıllık falan sık sık ayrılıp barışıyolarmış. benimle aynı yaştaymış kız biraz kilolu ve büyük görünüyordu resimlerde heralde hatta nişan konusu falan geçiyodu iş yerinde konuşmalarında. Ben de işe yeni girmişim işi öğrenmek için çabalıyorum, aklımda öyle sevgili evlilik yok tabi.

Sonra ordaki abla resimlerine baktı kaç doğumlu dedi 92 dedi sonra bana baktı abla dedi ki sen kaç doğumlusun, 92 dedim. Bi buna bak bi de beni gösterdi. O yanında çok yaşlı duruyo büyük duruyo kusura bakma da dedi. 

O an bi göz göze geldik eşimle :) :) tabi bu yüzden değil ama başka bir sebeple ayrılmışlar yine,

sonra bana o aralar görücü geliyodu hatta biri biraz ciddi olacak gibi oldu sonra  nasıl oldu bilmiyorum ama biz konuşmaya başladık 9 yıllık evliyiz :) 

0 oy
(1,388 puan) tarafından
Sosyal medyadan yaptığım bir yoruma cevap yazmıştı. Ben de Denizliliyim diye. Sonra 2 aya yakın birbirimizi görmeden konuştuk. Ne numara ne resim hicbirsey istemedi. Sonra görüşelim dedik 08.08.2018 de görüştük.  1 ay sonra söz 2 ay sonra Nisan 9 ay sonra evliydik. :)
0 oy
(570 puan) tarafından
Unide arkadasimin sevgisinin ev arkadaşıydı.Beni görmüş fotoda arkadaşım vasitasiyla konuştuk.İkimizinde olmayan bir fakültede bulusacaktik.Kiz arkadaşlarım en pahalı çikolatayı aldır bize demişlerdi.Bense asla öyle bişey diyemem.Neyse gittim görüşmeye ama bir arkadasim benle geldi disqrda durdu çabuk kalk çok durma dedi cnkunku bizi pek istemiyordu :)) Neyse oturdum heyecanla konuştuk ama ne konuştuk hatırlamıyorum cikolatayida aldı.Onun arkadaşlarıda başka masada bizi suzmusler bilgim yoktu.Arkadasim ısrar etti erken kalktık zaten .Ama o anlar çok heyecanlıydım unutamiyorum,ama güzeldi.Çikolata almasına jestti .12 yıldır hayatımda, 5 yıllık evliyiz.Evlilik engebeli birşey düz diyemem.Ama yinede iyiki tanıdım,iyi ki hayatımda onu cok seviyorum
0 oy
tarafından

Hikayem bana kalsın sadece gözlerinde kaybolduğumu söyleyebilirim :)

0 oy
(10,710 puan) tarafından
Eşiyle hiç sevgili olmayan ben ayrıldım postan 
0 oy
(1,716 puan) tarafından
Ay ben görücü usulü evlendim hiç öyle maceram olmadı ama nişanlıyken gizli kaçamaklarr çok yaaptık ne günlerdi ya 
0 oy
(74 puan) tarafından
Yanlışlıkla eklemiştim eşimi hemen dedim evliysen yazma bana kusura bakmalar özürler vs havada uçuşuyor tabi haziran ayıydı o Van’da ben İstanbul’da senelik iznimi kullanmam gerekiyordu onunla tayin dönemiydi Karadeniz turuna çıkmıştım oda oralı görüştük ayarladığım otelde Rez. Görünmedi demesin mi vana gel bizde kal taaaa yayla evi in cin top oynuyor adamın belinde silah bende ki ne cesaret dimi dağ başında bi adamla hemde silahlı) Neyse 5 ene bitmiyor şimdi 
0 oy
(747 puan) tarafından

O Kayseri de ben Aksaray'da pubgda tanıştık 2,3 ay sonra yüz yüze görüştük bende konum atmıştım benim ailem biliyordu evin oralardan aldı beni gittik konuştuk çok güzeldi o zamanlar o gelişinden sonra 2 haftada bir beni görmeye geldi evlenene kadar 7.8 ay sonra isteme Nisan oldu 10.11 ay sonrada düğünümüz olmuştu çok güzel zamanlardı gene aklıma geldi :P

0 oy
(4,589 puan) tarafından

Bir ortamda denk geldik, kuzenlerimden tepki görse de kim olduğumu vs sormuş. Sonra baya peşimde dolandı. Uzakta yaşıyordu, geldi görüşmek istedi. Hadi dedim aman zaten uzakta 2 gün gezer yolumuza bakarız dedim. Sonuç 5 yıldır evliyiz, 1 çocuğumuz var. Resmen tuzağa düştüm :)

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 1,196 göst.
8 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 373 göst.
20 Ocak 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,117 göst.
29 Mart 2020 Diğer kategorisinde Lemka (632 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 1,114 göst.
8 Eylül 2019 Aile & Aşk kategorisinde Annesinin Aşkı ❤ (86 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,288 soru

23,677,775 cevap

310,030 kullanıcı

...