0 oy
656 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (639 puan) tarafından
Kızlar eltim köyde yaşıyor ilk doğumu olacak mrrkezde ozelde dogum yapmaya yanıma  gelecek  gelsin ama 15 aylık bebeğim var yanin da sadece eşi  kaynım  olacakmış yani ona bakacak annesi bı yakını yok ben hastanede kalamam kaybında. Ne anlar lahusaliktan. Bebek bakimindan emzirmesidir  bebeğin meme tutması falan zor  tecrübeli. Biri  gerek  ama  gelinin anneside  gelmiyordigereltilerimde. hiç  gelip. Bakmaz herkes kendi işinde gücünde ben 15 aylık.  bebekle. Nasıl geceyi  hastanede geçirin eşime söylüyorum hastane eve yakın. hallederiz falan diyor  bebeğimi emziriyorum bensiz durmaz yanıma alsam küçük koltuk nasıl sivisicaz ki  oğlum hastaneyi birbirine katar  cokyaramaz urkusu bozuluncada susturmam çok zor oluyor ne yapicam. Ben merkezde  tek oturan bnm diğerleri ya köyde ya ilcede

21 Cevaplar

+4 oy
tarafından
Stres olarak değiştirir misin yaaaa
(10,414 puan) tarafından
Anksiyetem azdı :D
tarafından
Benimdeeeee
(3,574 puan) tarafından
:) :) :) :)
-Reklam-
+2 oy
(15,854 puan) tarafından
Hastanede kocası kalsın. Evde senin yanında kalmak isterse o zaman bakarsın biraz. Benim iki doğumumda da kocam vardı sadece yanımda. Erkekler anlamaz diye bişey yok. Biz gereksiz yere erkekleri uzak tutuyoruz. 
(639 puan) tarafından
Evde bakarım Allah in izniyle hastanede zor oğlum çok yaramaz heryeriherseyi karıştırır  yapma deyincede çığlık çığlığa evde kırdın doksunde hastanede neyle oya o sorunliycam
+2 oy
(442 puan) tarafından
Sıkıntı yapma kendine canım. Bırak onlar düşünsün bulsun refakatçilerini benim eşimin arkadaşının hanımı da doğum yaptı yanlarında hiçkimse yoktu biz de ziyarete gittik ben baya bi yardımcı oldum bebeğim vardı küçük babasına verdim o oyaladı hastane Koridorunda gezdirdi ben de doğuran hanıma yardımcı oldum. Yiyecek içecek getirdim bebeğinin altını değiştirdim salladım yanında uzunca durduk sonra geç olunca biz evimize gittik kıza sadece kocası baktı. Eltine de  1 gece kaynın bakacak yapacak bir şey yok sadece bebeğe baksa yeter zaten özelse hemşireler de yardımcı oluyor. Bana da tek eşim bakmıştı herkesi göndermiştim bebeğim de küvezdeydi zaten. 
+1 oy
(29 puan) tarafından

•  bir günde rahatınız olsanız 
(3,014 puan) tarafından
Ne biçim cevap ya sen olsan küçük bebeğini bırakıp birde emzirdiğin bebeğini bırakıp hastanede bir gece kalırmısın zaten kadın kendi için demiyor çocuğu için diyor bebeğim durmaz diyor tekrar oku bence
+1 oy
(2,060 puan) tarafından
Bu kadar stres yapmayın.. 

Hastane özelmiş de elinizden geldikçe yardımcı olursunuz.. 
+1 oy
(2,222 puan) tarafından
Ben de çocuğumu bırakıp kalmam kimsenin yanında. Versin parasını bir profesyonel yardımcı tutsun . Eve gelince de sen ilgilenirsin zaten. 
+1 oy
(674 puan) tarafından
Eşi kalır yanında ne olacak hem sen kalsan da bir gece idare edebilirsin çok zor olmaz ki 15 aylık bir bebek gece emmek için saat başı kalkmaz çünkü  darda kalana yardım etmek gerek 
+1 oy
(1,757 puan) tarafından
Eşi gece kalabilir sende ziyaret saatlerinde yardım edebildiğin kadar edersin sonuçta eşiyle daha rahat eder o annesiyse o da babası sonuçta senin üzerine yüklenmene gerek yok ki biraz toparlayınca da giderler evlerine kızım annesi fln niye gelmiyormuş ki
+1 oy
(4,120 puan) tarafından
Gündüz olursa doğum, eşin de gelsin çocuğu oyalar. Akşam eve dönme vakti zaten eşine anlatırsın ne yapılması lazım. O zamana kadar emzirmeye de alışır belki. Özelse ilgilenen çok olur zaten. Sabahtan yine gelirsin. Eşinin yine yardım etmesi lazım ama senin çocuğu oyalamada. 
+1 oy
(3,014 puan) tarafından
Senin bebeğin ufakmış, zaten doğum özelde olacakmış kaynın baksın izin verirler zaten
+1 oy
(29,413 puan) tarafından

Anlamadığım tek şey neden kendi yakınında doğum yapıp evinde kalmıyor ne olursa olsun rahat edilmez ya

+1 oy
(2,546 puan) tarafından
Özelde erkek kalabiliyor kaynım kalsın sen niye sitres yaptın pardon stres
+1 oy
(837 puan) tarafından
Cnm ben gurbetteyim yeni doğuran annenin yaninda kimse kalmiyor burada.Yetişkin sonuçta..
+1 oy
(528 puan) tarafından
Yardimlaşmayi çokk severim dogumdan sonra eltimin cok destegide oldu iki cocugu var 7 4 yasinda ama benim kizim ck zordugaz sancilari emmedi asla şu başini koyupta utunse degistrrmiyorum hala simdide aşiri kabiz hergun agla agla mhvoluyor kendim olsam idare ederdm yine kizim 14 aylik ama kesin perisan olurdum daha müsait biri olsa yaninda daha iyi baj suan ayaginda salliyorum hatta :)))
+1 oy
(2,072 puan) tarafından
Canm kaybın kalsın yanında senn bebeğin küçük allah aşkına olur mu özel olduğu için zatn eşi ee kalabilir valla benmkide yanına eşim gelmişti o kaldi
+1 oy
(6,878 puan) tarafından
Çocuğu hastaneye götüremezsin eşi kalsın özel hastane zaten ilgilenirler

Ama evine gelince sen de elinden geleni yapar ilgilenir durumu anlatırsın. 
+1 oy
(9,108 puan) tarafından
Sen hastanede kalamazsin bence. Benim doğumda eşim kaldı yanımda sadece. Kalabalığa gerek yok zaten. Bir lavaboya filan kalkınca yardım etti. Çocuğun altını filan eşim değiştirdi hep. Emzirirken kucağıma verdi. Yani eş de yapabilir bence herşeyi 
0 oy
(1,263 puan) tarafından
Gece kaynın kalsın bence sen geç saate kadar dur akşam evine geç sabah erken gel. Benimde kimsem yoktu arkadaşım yanımda kaldı ama keşke eşim kalsaydı bis eyaomadiki kendim ilgilendim sezeryan bide. Kendim herseyi yaptım bid hemşirelerde özel olduğundan ilgileniyorlar. Acaba sizin özel de yapacaksa ona gore mi oda tutulsa 
0 oy
(2,039 puan) tarafından
2 gün zor geçer ama dünya sevap kazanırsınız. Ben annemi 9 ay önce kaybettim. Kaynanamlarla küsüz o gelmez, kız kardeşim yok kimsem yok. Doğuma gittiğimde 2 yaşında oğlum olacak ve Kocam. Hastanede adam bana mı bakacak oğluma mı bakacak yoksa yeni doğana mı bakacak bilmiyorum. Doğuda gurbetteyim. Oğlumun bakıcısı var komşu oluyorlar. Allah rızası için 2 gün ondan yardım isteyeceğim. Bakalım Allah büyüktür. Senin de sürekli yanlarında olmana gerek yok. Hemşireler de yardımcı olur özeller ilgili o konuda akşamları gelir evine yatarsın
(639 puan) tarafından
İsallah ya kizada uzuluyorum çok şükür bnm annem yanımdaydı ama yanlız olacak  Allah ikimizinde yardimcisi olsun isallah oğlum beni zorlamaz
(2,039 puan) tarafından
İlk doğumumdan 2 hafta önce annemin kanser olduğunu öğrendik. Annem doğumuma gelemedi. Kaynanam geldi bana neler etti Allaha havale ettim. İnsan doğum zamanı yapılan yardımı da zulmü de unutmuyor. Belki bir ömür duacın olur. Sen strese girme 2 gün öyle ya da böyle geçer. Bir gün senin ihtiyacın olur birileri de sana hızır gibi yetişir
0 oy
(35 puan) tarafından
Bende özelde doğum yaptım eşim kaldı yanımda kız kardeşimle ama kaynin çocuk yapmasını biliyorsa gecede bakacak beni ilgilendirmez diyeceksin adam anlamıyor diye sen çocukla rezil olcaksn diye bişey yok cnm eşine şöyle hastane mikrop yuvası eltin Çöpsz üzüm mu doğuruyorsa kocasida baksın onunda düşünseymis

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 195 göst.
15 Ocak 2024 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,142 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 112 göst.
11 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Prensesp (8,885 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 753 göst.
0 oy
0 cevap 127 göst.
13 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu