Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_3474382b9bd345ea877d39b7f0d1d79a, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Pankreas çürümesi-Sağlık-Diyet-Spor
0 oy
104 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (115 puan) tarafından
Selam kızlar 2 hafta önce kayınbabam mide ağrısı çekiyordu hastaneye gitmemiş ve eczaneden mide koruyucu alıp onu kullanmıştı sonra sen mide bulantısı kusma ve bayılma ile birlikte hastaneye kaldırdılar safra kesesine taş var denildi iltihaplanma olmuş pankreasında 2 haftadır hastanede yatıyor taşa düşürdüğü söylendi taşın oluştuğu yerde çamurlaşma başlamış denildi bugün tekrar durumunu sorduğumuzda pankreas dışarıdan çürümeye başlamış etrafı çürüyormuş daha doğrusu sırt ağrısı karın ağrısı çok oluyor başına gelen ya da duyan var mı acaba neden bu şekilde oluyor bunun pankreas kanseriyle alakası olabilir mi Allah korusun

2 Cevaplar

0 oy
(115 puan) tarafından
? Yokmu bilen
-Reklam-
0 oy
(539 puan) tarafından
Valla canım kaynanam 69 yasinda bir sene once agrilardan duramadi hastaneye gitti safre kesesinin kanalinda taş var dediler sonra aldik dedim oraya stent taktik dediler 5gun falan yatti hastanede çıktı durumu iyiydi son bikac aydir surekli sirtim agrior mide agrior diyor mide ilaci falan iciyor gel götüreyim diorum yok dior  inat ediyor bisey yedigi zaman sirtina vuruyor agri ameliyat olduktan sonra rutin muaneye götürdüler bisey yok gelmeyim dediler bende korkuyorum bu kadinda biseymi var surekli sirti midesi agrior  sanki ciğerimi söküyolar dior

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 63 göst.
6 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Lorkelorke (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 112 göst.
3 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde alyna067 (594 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 104 göst.
16 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Berfo ana (952 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 92 göst.
28 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Dilek06 (539 puan) tarafından soruldu

413,960 soru

12,459,671 cevap

46,656 kullanıcı