+1 oy
319 göst.
Diğer kategorisinde (1,377 puan) tarafından

Doğruya doğru :D

6 Cevaplar

+1 oy
(1,377 puan) tarafından

En İyi Cevap

Yahu vallahi saçma sapan ırkçılık yapmayın arkadaşlar benim amacım bu saçma kavgayı bitirmek bir kaç gereksiz insanların sebep olduğu olayları yorum yapin eyvallah ama ırkçılığa girmeyin bakın ne oldu kalpler kırıldı kin tutuldu öfke oldu yaw gülün eğlenin Allah ıslah etsin diyin ama birbirimizi kirmayalim amacım bu posta bakıp biraz Gülün çünkü gerçekten Allah hepimize akıl fikir versin :D<3

-Reklam-
+3 oy
tarafından
Allah hepinize akıl fikir versin. Türk olmaz asilliktir diyip gidiyorum babay
(5,336 puan) tarafından
Asla ırkçı bir insan değildim ama bu mülteciler beni ırkçı yaptı itiraf ediyorum
tarafından
Bende öyle ne yazık ki
tarafından
Suriyeliler çocuğumu kaçırmaya kalkıldığında beri nefret ediyorum
tarafından
Ay o anki durumunu düşünemiyorum bile. Çoğunda türk kimliği olması kanıma dokunuyor. Valla kimse kusura bakmasın ben Çanakkaleliyim savaşı açıp izlesinler. Kadın çocuklar bile hiçbir ülkeye kaçmadı. Koca koca adamlar sahilde nargile keyfi yapamaz. Çocuk kaçırmak taciz tecavüz herşey var bunlarda hep savunuyorum savunacağım. Ülkemde mülteci İSTEMİYORUM!!!
tarafından
Kahroldum ki dokunulmazlıkları olduğu için eşim de işini yakmamak için yapamadı birşey
+2 oy
(17,764 puan) tarafından
Allah vermiş kullanalım diye bazıları hakkını veremiyor işte ne yapalım. 
tarafından
Aşkım sen salağa yattığın da hiç kalkamıyorsun işte sorun orda ince çizgi falan yok yani kendini kandırma sana iyi uykular :* rüyanda aklını gör belki işe yarar :/
(17,764 puan) tarafından
Ay yazık sen hayatında akıllı insan görmemişsin ki nerden bilecen. Etrafındakiler de senin gibi sanırım. Ya da sen mahçup olma diye sana ayak uyduruyorlar.
tarafından
Kişi kendinden bilirmiş işi üzüldüm adına bir Türk olmak kolay değil tabi kanı bozuklara heryerde laf :*
(17,764 puan) tarafından
Ben Türk olmadım Türk doğdum.
tarafından
Aynen
+1 oy
(5,336 puan) tarafından

Ben 31 yıldır bunu söyleyemedim

Söyleyebilene helal olsun Ne demiş 

Einstein amcam cehalet ne güzel şey herşeyi biliyorsun…

tarafından
:D ❤️
(5,336 puan) tarafından
Ne kadarda gerginiz  değil mi
0 oy
(1,349 puan) tarafından
Bazen çok salaklasiyorum ya oda merhametimden dolayı ☺️
0 oy
tarafından
Akıllar pazara çıkmış herkes kendi aklını almış canım ☺️☺️☺️

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 1,108 göst.
23 Kasım 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 601 göst.
22 Şubat 2020 Aile & Aşk kategorisinde Sunflower (1,147 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 316 göst.
0 oy
12 cevap 320 göst.
17 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Ada3 (2,310 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,666 soru

23,682,846 cevap

310,387 kullanıcı

...