0 oy
1,678 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,454 puan) tarafından
Kızlar 5 ay önce göğsümde bisey çıkmıştı. 3 ay özele gititm sonra devlete.  Devlet kayseri ye yonlendirdi bugün sonucu almaua gittim. 13 haftalık hamileym.  Perşembe onkoloji ye gitcem. Allahim büyük derdi veren Rabbım dermanida verir inşallah.

39 Cevaplar

0 oy
(3,331 puan) tarafından
Erken tedavi hayat kurtarır sülalemde ablamda dahil 4 kişi meme kanseri oldu ikisi 3. Evre biri 1 biri 2. Evreydi hepsi iyileşti. Sadece kontrollere gidiyorlar. İkisi daha 30 lu yaşlarda inşallah geçecek hepsi canım benim sadece en en en en önemli ilacın moral ❤️
(1,454 puan) tarafından
Kesinlikle canim. Moral herseyin başı..
-Reklam-
0 oy
(5,171 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun,hemen git tedavine başla canım erken teşhis ile iyilesirsin inşallah,ihmal etme 
(1,454 puan) tarafından
İnşallah canım teşekkür ederim
0 oy
(4,088 puan) tarafından

Okuyunca o kadar üzüldüm ki .. çünkü annemde göğüs kanseriyle mücadele ediyor ve kemoterapi alıyor.  İnşallah rabbim hepinize şifa verir evlatlarınıza bağışlar <3

(1,454 puan) tarafından
Amin canım inşallah. .. kaçıncı evre annenizn.. Allahim şifa veren inşallah  ...
(4,088 puan) tarafından
Evre olarak bir şey söylemedi doktorumuz canım.  Amin inşallah ♡
(1,454 puan) tarafından
Yeni mi öğrendi.. Bana da bisey demediler. Momografi çekip oyle diyecekler
(4,088 puan) tarafından
2 haftada bir kemoterapiye giriyor 5. Kez girdi şimdilik iyi gidiyor bugün de pet çekildi sonuçlar çıkınca bakalım doktor net bir şey söyleyecek.
0 oy
(4,236 puan) tarafından
Bizim de çok yakın bir arkadaşımız 6 ay kadar önce öğrendi hem de baya sıçrama yapmıştı ama o inandı azmetti maşAllah her kontrolde daha da iyiye gidiyor . Senin ne çıkmıştı göğsünde. Rabbim şifa versin inşAllah. Her işin başı önce iman . Rabbim derdi verdiyse dermanını da verir inşAllah evlatları a bağışalasın seni
(1,454 puan) tarafından
Göğsümde ve koltuk altimda çıktı canım . İnşallah Bi yere sicrama yapmaz bende de. Derdi veren Rabbım dermanida verir inşallah.
(4,236 puan) tarafından
Senn kendin mauyeneyle mi hissettinki
(1,454 puan) tarafından
Evet birden fark ettm. Normal Bi şişlik değildi  .
0 oy
(2,416 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah 
0 oy
(1,693 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun sen sakın kötü düşünme en azından erken öğrenilmiş hiç bir şey için geç değil 
0 oy
tarafından
Bende miğde kanseriydim canm yeniceksin başarıcaksın önce rabbimizin sonra senin sayende olacak gör bak

Çok geçmiş olsun dualarım seninle 
(5,169 puan) tarafından
Çok şükür Rabbim bir daha yaşatmazsın 1 sene mi sürdü tedavi filan kemoterapi filan aldinmi bide erken mi fark ettin bide mide sorunun varmiydi ailede kanser olan varmıydı mide
tarafından
Dedemde varmış canm . Babam çok küçükken vefaat etmiş . Kemoterapi almadım canm bazı ilaçlar kullandım onlarda baya kilo yaptı bende . 1. Evrede fark edildi bir akşam fenalaştım ailece dişarda lahmacun yemiştik sadece bana dokundu hastanelik oldum emar çekildi ve o zaman anlaşıldı dünyam başıma yıkılmıştı . İlk 2 amelliyatta miğdede olan kanserli yerler temizlendi ama maalesef sürekli yenileniyordu . 3. Amelliyatta miğdem komple alındı ve bağırsaktan miğde yapıldı . En son amelliyatımı eylül ayında oldm çok şükür iyiyim takipli hastayım sürekli doktora gidiyorm . Benim yanı sıram kardeşlerine ve babamada bakıldı canm çok şüküt onlarda birşey yok. Çok zorlu zamanlar geçirdim allah kimseye yaşatmasın . Ne olursa olsun kızım için ayakta durmaya çalıştm kızım 3.5 yaşında öğrendiğimde 2 yaşındaydı . Rabbim herkeze şifalar versin
(5,169 puan) tarafından
Bizim ailede mide sorunu  yok tek bende oldu  göbek düşmesi bende oldu bilirmisin bilmiyorum  hep midem bulandı sonra bir kadın dedi senin göbeğin düşmüş kadın yaptı sonra kendime geldim ama gelene kadar mideme vurdu helikobakteri mikrobu var tedavi oldum  ama tekrarlama olabilirmiş
(5,169 puan) tarafından
Rabbim birdaha yasatmazsın  ama hicmi fark etmedin  demek mide sorunun varmis  şimdiye kadar anlamadin
tarafından
Yok kuzum hiç farketmedim . Allahtanki belirti vermiş yoksa farketmezdimde pek hastane ortamına giden biri değilim yatak döşek hastada olsam gitmiyorm . Göbek düşmesini biliyorm canm sanada çok geçmiş olsn
0 oy
tarafından
Kanser şimdi girip gibi olmuş çoğu kişi atlatıyor canım moralini yüksek tut aksini düşünme Rabbimin vardır bir bildiği 
0 oy
tarafından
En büyük umudun bebeğin, Rabbım şifa versin pes etme iyi olacaksın Allahın izniyle inşallah.
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun Allah şifalar versin inşallah 
0 oy
(2,818 puan) tarafından
Rabnim evladina bagislasin sana ve tum hastalara safi iiyle sifa versin cok uzuldum
0 oy
(5,169 puan) tarafından
Rabbim şifa versin üzülme arkadaşımada bu tani  kondu şimdi takip ediliyor küçülme varmi diye cnm sende nasıl belirti vardı 
(1,454 puan) tarafından
Yok canım hiç Bi doktorda demedi 2. Kez biyopsi yapalm diye. Yaptirmamdw
0 oy
(5,169 puan) tarafından
Sakin ikinci kez biyopsi yapma emar çektir tek sonuç o çıkarıyor  arkadaşım 2 kez biyopsi yaptı tekrar istediler başka doktor  emar ilk basta cekecekdin  sonra biyopsi önerilir  demistilrr
0 oy
(1,125 puan) tarafından
Çok çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda şifanızı versin. Sizi çocuklarınıza ve ailenize onları da size bağışlasın inşallah. Benim annem atlattı, siz de atlatabilirsiniz. Yıkılmayın, çocuğunuz için sımsıkı tutunun. Bir de yapar mısınız bilmiyorum ama Manisa'dan bir ot getirttik. Kanser otu olarak geçiyor. Onu 21 gün içerseniz Allahın izniyle içiniz dışınız tertemiz oluyor. Annemden sonra köyde kaç kişi getirtti prostatı falan da tertemiz etti. İnşallah size de şifa olur. 
0 oy
(293 puan) tarafından
Belirtiler nelerdir cnm bnm de sol gogusum agryr kalpmi başka birşey mi bilemiyorum hergun agryr 
0 oy
(6,240 puan) tarafından
Çok üzüldüm cnm ya Allah en kısa zmnda şifa versin inşallah...
0 oy
(2,353 puan) tarafından
Rabbim acil kalıcı şifalar versin seni ailene bağışlasın Allah yardımcın olsun inşaAllah 
0 oy
(798 puan) tarafından
rabbim sifa versin hepimize saglik sihhat lutfetsin
0 oy
(12,760 puan) tarafından

Yenicez hilalim. Atlatacağız rabbimin izniyle. evlatlarımız için başaracağız. Biz anneyiz güçlüyüz herşeyin üstesinden geliriz evelallah :)

(1,454 puan) tarafından
Yeneceğiz canim benim inşallah..  :)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 272 göst.
0 oy
9 cevap 273 göst.
0 oy
19 cevap 200 göst.
13 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde AlpereninAnnesi (1,022 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 84 göst.

408,432 soru

12,271,534 cevap

37,605 kullanıcı

Kategoriler

...