0 oy
800 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (531 puan) tarafından
Ben 6 aylik hamileyim zar zor ev işlerimi yapıyorum iki eltim var hep beraber kaynanama yardıma gidelim diyor hali yıkama mutfak dolabı vs temizlenecek yıkanacak sırt ağzımda çok var siz olsaydınız ne yapardınız gider miydnz bayram temizliği yapılacak komple herseyi ://

39 Cevaplar

+1 oy
(678 puan) tarafından
tabikide gitmem çocuğum başkasının temizliğinden daha kıymetli.
(531 puan) tarafından
Zaten iki eltim var bide bende çağırıyor demiyor hamile haliyle nasıl yapar diye
(678 puan) tarafından
seni düşünmeyeni sende düşünmeyeceksin o zaman canım halı falan diyorsun onları nasıl kaldırıcağını yada mutfak dolaplarını falan nasıl siliceğini hiç düşünmüyolarmı
(531 puan) tarafından
Gitmeyecegimi söyledim ztn gerçekten zor yapıyorum işimi ztn
-Reklam-
0 oy
(2,940 puan) tarafından
Kendi evimi eşim temizledi. Asla göndermez bende gitmem. 9 ay elime süpürge almadım ben. 
(531 puan) tarafından
Bende kendi bahar temizliğinmi eşim yaptı ztn bende hafif işleri yaptim
(2,940 puan) tarafından
Asla gitme. Halı falan diyorsun.
(531 puan) tarafından
Hali yıkama mutfak dolabı içi dışı evi yıkanacak bahcedir aklına ne gelirse zaten sırt ağzımda var normalde buaralar çok ağrıyor
(2,940 puan) tarafından
Gitmek zorunda değilsin. Ben gelemem de geç.
(531 puan) tarafından
Tmm cnm öyle dedim zar zor günlük temizliğimi yapıyorum ztn
0 oy
(3,463 puan) tarafından
Yok gitmezdim kaynanam genç ve dinç bütün işlerini kendi görebiliyor
(531 puan) tarafından
Anladım cnm bende gidemicem ztn iki elti gidiyor ben gitmesem de olur bide onların düşünmeleri gerekirdi
0 oy
(3,584 puan) tarafından
Tabiki de gitmem öyle şey mi olur 
(531 puan) tarafından
İşte bide iki eltim var demiyor cagirmayalim yani hamiledr
(3,584 puan) tarafından
Kimse kimseyi düşünmez ki yavrucum hayır mı bekliyorsun herkesten ben gitmedim iki kızımda da gitmem de eltim yok kendisi temizledi hamileyken insan kendi evini zor temizliyor canına bebeğine yazık
(531 puan) tarafından
Gitmeyecegim zatn
0 oy
tarafından
Ben 6 aylık olana kadar kendi evimi bile temizlemeden eşim yaptı ara ara sağolsun kaynanam da hiç gitmedim temizliğe kendisi yapar 
(531 puan) tarafından
Bende ztn eşim evde yardımcı oluyor sagolsun zor günlük temizliğimi yapıyorum ztn gidemeyeceğini de söyledim eltime bide iki oda mutfaktr ev çok büyük değil kaynanamin
tarafından
Kendisi niye yapmiyo kaynanan
(531 puan) tarafından
Alışmış gelinleri işini yapmayı
0 oy
(1,706 puan) tarafından
Cagirmalarindan nasıl insan olduklarını belli etmişler, bana kendi evimde bile süpürge actirmazdi eşim bir de başkasının evini mi temizlicem.mesele kaynana o bu değil, kendi annesinin evini bile temizlemeye korkar insan can taşıyorsun sonuçta haldir huldur herkes gibi temizlik yapamazsin
(531 puan) tarafından
Aynen öyle işte kimde öyle düşünmüyor maalesef
0 oy
(2,943 puan) tarafından
Gitmem ,eltinde hangi akılla sana gel diyor onuda anlamış değilim 
(531 puan) tarafından
İşte onlarında  düşünmelerini  gerekti demek ki kimse kimseyi düşünmüyormus
0 oy
(395 puan) tarafından
Canim sana yardima gelmeleri gerekiyor temizlik icin . Kesinlikle gitmemelisin ben olsam hayatta gitmem yani
(531 puan) tarafından
Gitmicem zaten zor işimi yapıyorum ben
0 oy
(769 puan) tarafından
Utanmıyolarmı sana bunu demeye karnı burnunda kadınsın yapıcaklarsa kendileri yapsın hamilesin sen bebeğine bişey olsa onların umrunamı olucak senin canın yanıcak senin kendi evini temizlemen bile sıkıntı yani ben 2 aylığım bırak kaynanama gidip temizlik yapmayı kendi evimi temizlemiyorum banane bugün olmaz yarın olur iş dediğin bebeğime bişey olsa geri nasıl getircem onu bence gitme yüzlerinede söyle hamileyim ben nasıl temizlik yapayım de utanmazlar, hepimiz iş yapıyoruz bilmem ne derlerse herkesin gebeligi kendine özel dersin boşver 
(531 puan) tarafından
Aynen bana bisey  olsa yada bebeğime Allah korusun kimsenin umurunda olmaz
.kimse kimseyi düşünmüyor
0 oy
(350 puan) tarafından
Benimde 4 aylık hamileydim düşük tehlikemde vardı 38 yaşında bekar kizida var evin içinde bana dedi ki pencereleri sil bende eşime söyledim bir güzel azarladı onları 
(531 puan) tarafından
Eşin iyi yapmış cnm ben de gitmeyecegimi söyledim bide senin iki bekar görümce varmış hiç düşünmüyorlar gerçekten
0 oy
tarafından
Kaynanan nıye yapmıyor ayrıca, hamıle olduğunu bıle bıle senı temızlıge cagıranın ıyı nıyetınden şüphe ederım 

Ben normalde de gıtmedım hıc evınde iş yapmıslıgım yoktur hamıle iken kendı evimde bıle yapmam temızlık kaldı kı esımde asla müsade etmez zaten 
(531 puan) tarafından
İki eltim çağırdı gitmeyecegimi söyledim eşimde izin vermez zaten bu halimle
0 oy
(273 puan) tarafından
O bana yardıma gelsin 
(531 puan) tarafından
Ben ölsem gelmez kimse zor günümde herkexi tanıdım herkes menfaatçi
0 oy
(1,989 puan) tarafından
Kaynana sana temizliğe gelsin sen ne gideceksin ki hamile halinle 
(531 puan) tarafından
Zaten ev isimi zor yapıyorum  gitmeyeceğimi soyledm onlara
0 oy
(7,812 puan) tarafından
Kaynanan yaşlı mi ? Gelmeyeceğim dediğinde bir şey dedi mi eğer trip atarsa bunu sizin düşünmeniz lazım kendi evimi temizliyorum destek beklemiyorum siz kendinize destek istiyorsunuz dersin.
(531 puan) tarafından
Çok yaşlı değil zatn iki eltjm gidiyor ben gitmesem de olur evi çok büyük de değil
0 oy
(775 puan) tarafından
Gitmem nbebegimin ve benim sağlığım daha önemli eşim bana iş yaptırmaz anasına da asla yollamaz
(531 puan) tarafından
Aynen gitmiyorum bende
0 oy
(2,890 puan) tarafından
Tabikide fitmem, seni cagirmalari bile ayip. Uzat ayaklarininkeyfine bak
(531 puan) tarafından
Aynen yani nasıl çağırıyorlar bu halimle gitmeyeceğimi soyledm zatn
0 oy
(86 puan) tarafından
Hamile değilsem bile gitmem ne alaka. Zaten bana yaptırmaz normalde yemeğe gideriz orda bile kendisi yapar ben yardım etemeye çalışırım. Bu arada yaşlı ve temizligi yapamaz ve maddi gücü yoktur o zaman yardım ederim ama hamileyken gene de temizlik falan yapamam.
(531 puan) tarafından
Gitmeyeceğinmi söyledim zatn kötü günümde kimsede yanımda olmaz işleri düşse ararlar anca
0 oy
tarafından
Neden gelinler kaynana evini temizlerki kaynanamın 2 kızı var gelirler her sene halıları yıkar evi temizlerler ben gitmem kimsede gel evi temizliycez demez mesela annemde her sene memlekete ğidince teyzelerimde anneannemin evini temizler ama kaynana evini kendi kızları yani halamlar yapar 
tarafından
Bu arada gitme ağrım var belim ağrıyor de niye extra zahmete giriyorsun
(531 puan) tarafından
Eşim onlara de ki hamileyim nasil gelecem bu halimle yaz dedi öyle yazdım bend
tarafından
En iyisini yapmıssın bacım
(531 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
(7,155 puan) tarafından
Hamile kadına yüklenmeleri çok saçma iki kişi varmış zaten biraz merhamet etmeleri lazım kendini kullandırma. Ha Allah rızası için giderim büyüklerimin duasını alırım dersen hafif olan işleri yap dinlene dinlene hiç kendini yorma ay karnıma ağrı girdi sancı girdi diye belli et kendini normal bi insan gibi sana yüklenmelerine izin verme
(531 puan) tarafından
Gitmicem zatn eşim nasıl olurda çağırıyor bu halinle dedi
0 oy
(4,388 puan) tarafından
Utanmamislar mi hamile kadina gel demeye? Asla gitmem hos kaynanamda cagirmaz sagolsun.
(531 puan) tarafından
Eşime söyledim kizdj zatn nasıl bu halinle çağırıyorlar dedi
(4,388 puan) tarafından
Ay Allah razi olsun kocandan, o zaman hic gitme bisey derlerse kocam yollamadi dersin :)
(531 puan) tarafından
Aynen öyle söylerim zatn normalde ev işini eşim yardim ediyor bana tek yapmama izin vermiyor

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 426 göst.
12 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (2,523 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 109 göst.
29 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,463 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 287 göst.
10 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 191 göst.