0 oy
780 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (489 puan) tarafından
Ben 6 aylik hamileyim zar zor ev işlerimi yapıyorum iki eltim var hep beraber kaynanama yardıma gidelim diyor hali yıkama mutfak dolabı vs temizlenecek yıkanacak sırt ağzımda çok var siz olsaydınız ne yapardınız gider miydnz bayram temizliği yapılacak komple herseyi ://

39 Cevaplar

0 oy
(20 puan) tarafından
Bende 6 aylik hamileyken gidip silmiştim sonra 8 aylik hamileyken işte bayram geliyor napicam falan dedi napayim anne hamile halimle cam mi sileyim dedim nolmus biz su taşıyorduk dedi ee tanımasaydın napayim dedim bir gün bana yardıma gelmedi annem istanbuldan geldi temizledi evimi ondan sonra bir iki sonra akıllandım çok şükür
(489 puan) tarafından
Kimse kimseyi düşünmüyor tabi iyi yapmışsın
-Reklam-
0 oy
(647 puan) tarafından
Hayri tabii ki temizlemem
0 oy
(106 puan) tarafından
Valla hamile olmasam bile gitmem. Bananeee geçen bayram görümcem diğer eltimin yaninda bayram geliyor onun umrunda değil kaynanam gelmiş bana işte bayram geldi temizlik ne yapilacak camlar silinecek ne diye söyleniyor hiçte oralı olmadim aşağı inip eltime de demiş güya biz yapmak için. Ondanda sanırım ses çıkmadı. Kaynimla birlikte silmişler iyi etmişler cagiraydin kizini sürtmeye gondercegine. Makinasi küçük bir perdeleri getirdi benim makinaya koymak için orda dedi çocuklarla camları siliyoruz şu perdeleri senin makinaya atalım diye. Çok bile ona 
(489 puan) tarafından
İyi yapmışsın cnm:)bnm kaynanam da öyle bize geldi şu idim var bu isim var dedi bende oralı olmadım zor isimi yapıyorum yani
(106 puan) tarafından
Benim 14 aylık kızım var birde 6 aylık hamileyim utanmadan derlerse de ağzının paylarını alırlar. Kızı yanında 4 tane boyundan adam asılır oğulları var evinde  el birligiyle yapsınlar bize mi düşer bu kadar insana
(489 puan) tarafından
Aynen öyle yok niye kiysinlar kızlarına ,elkizi varken  o dusuncedeler yani
0 oy
(435 puan) tarafından
Hiç gitmedim Kaynanamın evini temizlemeye. Ufak tefek işini kendi yapıyor. Büyük temizliğe de kadın tutuyoruz 3 oğlu aralarında eşit şekilde masrafları bölüşüyor 
(489 puan) tarafından
İyi be güzel yaaa
0 oy
(1,497 puan) tarafından
Normalde tamam ama hamileykende gitmem kimse kusura bakmasın ya da baksın çocuğum herkesten önce
(489 puan) tarafından
Aynen öyle valla kimse bana gelmez işi dustumu gelir yada arar
0 oy
(167 puan) tarafından
Ben giderdim ama zaten sana iş yaptirmazlar bnce benimkiler yaptirmiyor yada oturduğum yerden süs eşyalarının tozlarını falan maksat muabbet beraber olalım diye benim ektim yokta görümcelerim sağolsun bı iş yaptirmazlar sen cocugunla ilgilen derler ben istersem yaparım öyle hafif şeyler hamileykende öyleydi sonrasındada öyle kayinvalidemde yaptığım en büyük iş kek yapmak oldu kayinvalidemde ben gelmeden heryeri temizler zaten sen dinlen evinde çok yapıyorsundur gezmeye geldiniz der ama.tabi iş yaptiracaklarsa gitme sen bilirsin huylarini zaten
(489 puan) tarafından
İş yapmak için gel diyor sanki kasıma gözüme mj bakacaklar bide hali yikkatiracak eşim bu halde nasıl çağırıyor dedi
0 oy
(410 puan) tarafından
Bnm 3 gebeliğim şuan ne onlar yardıma bana gelir ne ben giderim anca ewime çocuklarima bakarım.. bide iki tane görümcem var zaten onlar kendine yeter. Sende 6 aylık hamilesn bnce gitme 
(489 puan) tarafından
Bnm de iki görümcem var evleri yakın hiç biride gitmiyor annesine yardım ben zor kendi işimi yapıyorum yani
(410 puan) tarafından
Hamilelikte gerçekten zor insan kendine yetemiyo  ya... Bn kendimi iyi hissedersem gider bi Süpürge çekerim bulaşıari toplarim o kadar derin temizligie girmem
0 oy
(520 puan) tarafından
Kimse kusura bakmasın ben gidemem anca dolaplarını silerim o kadar ama hali filan yıkayamam hamile halimle valla bana hiç yardıma gelen olmuyo 
(520 puan) tarafından
Ilk çocuğunda bir evimi temizleyelim doğuma az kaldı dedik yaparız yaparız dediler kendi temizledigim evle girdim doğuma kırkının içinde bile bir gün parmaklarının ucuyla yardım görmedim
(520 puan) tarafından
Simdi ikinciye hamileyim fazla gidip gelmiyorum bile zor oluyo hamileyim halim yok çocuklara zir oluyo deyip gecistiriyorum
(489 puan) tarafından
Bana da aynı şekilde öyle hiç yardim etmezler birbirlerine yardim ediyorlar ama bana gelince hiç etmezler .beni hep dışlandılar aralarına almadılar hiç kötülüğünden dokunmamistir kimseye
(520 puan) tarafından
Yok kuz7m o ondan kaynaklamiyo benim ektim kaynanama altlı üstlü oturuyo onun çocuğuna baktı gorumcemle de yakınlar hasta oldu ameliyat oldu onu da baktı neymiş bnm evim uzakmış zor oluyormuş uzak dediği 750 metre 1 km yol hasta oldu mu bn uzak deyip gitmemezlik yapamiyorum
(489 puan) tarafından
Anladım cnm
0 oy
(2,424 puan) tarafından
Ben hamile olmasam da gitmem, oğlu gitsin yapsın. Benim ailem kocamı çağırıp ev temizletmiyor. Ne münasebet ya.
(489 puan) tarafından
Dimi aynen öyle lafa gelince elkizi diyor işleri düşüncede böyle çağırıyorlar hiç düşünmüyorlar bu haliyle nasıl yardım edecek diye gitmicem ztn
0 oy
(1,111 puan) tarafından
Hayatta yapmam.
(489 puan) tarafından
Aynen valla
0 oy
(129,283 puan) tarafından
gebelik problemli degilse kaynana kotu biri degilse gidilir kotu dusunme temizlik yaptim diye bebege bisi olmaz ben 7 aylikmi ne gebeyken insaat temizligi yaptim
(1,111 puan) tarafından
Benim tam aşılar.Rahat ol canikom .Ayy ısırmaya çalışıyor beni komşulaaar yardim edin
tarafından
Aşılıymışsın birşey olmaz :D
(1,111 puan) tarafından
Ay hoştt küpeek ahahahaaa.Hadi postuma gel de bana çarşaf rengini seçelim yavru
tarafından
Kendi kendinin yılan gibi kuyruğundan ısırdın önce şimdi köpek olmuşsun millete hoşt diyorsun  benim sen rahat ol sen eşine söyle tasmanı geri çeksin eğitimini tamamlasın yapamıyorlarsa bana gel ben eğitirim seni tecrübelerim var çarşaf diyor hala :D
(1,111 puan) tarafından
Oo tecrübe konuşuyor.Dağılınn.
Ay bir de çarşafımla dalga geçiyorsun .Aşkolsun sanaaa ühüü ağlıyorum şuan
0 oy
(7,782 puan) tarafından
O bana gelir hamileyken. O halimle kendi evimi temizleyemkyorum başkasınınkini hiç temizlemem
(489 puan) tarafından
Aynen öyle ya bende zor temizliyorum onlar hiç bana temizliğe gelmezler ztn beklemiyorum da
0 oy
(8,661 puan) tarafından
Benim eşim dün dolabı surüdüm diye kızdı temizliğe hiç gondermez 
(489 puan) tarafından
Dimii eşimde göndermez zatn eltilerim çağırdığı için kızdı zaten sen hamilesin bilmiyorlar mu diyor sanki
0 oy
(792 puan) tarafından
ayni seyi yasadim. gorumcem yeni evine tasindigi zaman cagirdilar 8 aylik falandim o yuzden sen otur biz yapariz falan dediler ben de kaynanayla oturdum kocam gelince hemen kactim oradan hic rahat edememistim keske gitmeseydim. bence hic gitme sancim tutuyor belim agriyor de
(489 puan) tarafından
Aynen insan rahat edemiyorum başka yerde bende öyleyim yardıma gitmeyecegim ztn eşim de izin vermez ev işlerini eşimle yapıyoruz zaten
0 oy
(11,435 puan) tarafından

Gittikte ne oldu kıymet mi bildiler bacı 6.5 aylik hamileydim 3 gün zeytin toplamaya gittim şimdi ne yaptı ki diyormuş zeytin topladıysa zeytinyağı yiyor bedava mi yiycekti diyormuş kendi ailem kızdı ne işin var diye ben yardım olsun Allah razı olsun der hayır duasını alırım diye gittim ama nankör her zaman nankör kendinj ve bebeğini düşün ben düşünmedim 34.hafta doğurdum  

(489 puan) tarafından
Çok kötü olmuş cnm bebegin nasil iyidir inşallah valla öyle sen kendini düşünmesen kimse düşünmez
(11,435 puan) tarafından
Çok şükür iyi 4 aylik oldu dün canım :)
(489 puan) tarafından
Allah bağışlasın cnm
0 oy
(441 puan) tarafından
Yapmadım yapmam da zorlu bir hamilelik süreci geçirdim sağ olsun eşimde destekçiydi 
(489 puan) tarafından
Ne güzel cnm Allah razı olsun eşinden, bende  hiç halim yok gidemem eşimde izin vermez ben  bahar temizliğimi yaptım bu halimle sagolsun eşimde çok yardim etti kimi cagirdiysam kimse gelmedi herkes isim var diyordu
(441 puan) tarafından
Ben gizli hiper kolesterol hastasıyım her an atak geçirme durumum var aşırı dikkat etmem gerekiyor hamileyken çok fazla zorlandım ilaçsız aşırı zor zamanlar geçirdim eşim derdi hiç birşey senden değerli değil eline bardak alıp kaldırmak dahi yok kaynana sinir olurdu eskiden böylemiydi vs lafları çok oldu ama önemsemedim sonra kaynana bana ileri geri laflar edince eşim duydu sinirlendi evi ayırdı o gün bu gündür evimiz ayrı hatta şuan kendi ailemin yanındayız kendi evimizde bebeğimiz doğdu 5 aylık oldu hala da görüşmeyiz kayananlar ile benim için sen ve kızımız önemli gerisini boşver der hep
(489 puan) tarafından
Ne güzel maşallah cnm size eşin de Ne güzel arkanda duruyor helal olsun valla Ne kadar uzak o kadar iyi  bide kaynanalar Ne yapmışsa bizden de bekliyor yani eskiler eskide kaldı  yapmasalarmiş onlarda
(441 puan) tarafından
Kız ben bir aradayken de derdim o zaman o zamanda kalmış cahil kalma geliştir kendini az derdim çatır çatır laflarimi esirgemezdim bir gün oğlunu lafta dolduruyor en son dedim hepsinin yanında ya biz ya ananlar ananlar dersen çocuğun yüzünü göremezsin biz dersende evi ayirirsin diye
Kaynana 6 erkek doğurmuş 5 elti var hepsi de yılan en başta sakin çocuk ruhlu oldum baktım ***** yerine konuldum en son bastım yaygarayi en son da kocam beni bizi seçti he secmeseydi bile benim ailem her zaman her koşulda yanımda olurdu zaten
(489 puan) tarafından
Yani öyle sen bisey yapmasan kimse yapmaz evi ayırmakla iyi yapmışsınız aynı evin içinde insan rahat edemiyorum Bi yandan  dır dır ne yapsan yaranamıyorsun
(441 puan) tarafından
Evi ayırma imkanınız varsa ayırın yoksa eşiniz ile aranız açılır ister istemez bir yerden sonra ailesini seçmek zorunda kalıyor.
(489 puan) tarafından
Yok kız çok şükür ayrıyız biz
(441 puan) tarafından
O zaman eşinizi ciddi anlamda karşınıza alacaksınız çocuklarınız yokken yada uyurken falan diceksiniz çocuklar var kendi evimizin işi var. Varsa rahatsızlıginizi dile getirin kaç tane eltim var onlar yapsın vs diye herşeyi konuşacaksıniz yoksa anacik yapılı olmaya devam eder.
(489 puan) tarafından
Yok eşimde gitmemi istemiyor nasıl olur da çağırdılar dedi bu haldee
(441 puan) tarafından
O zaman hiç gitme boşver giden değil gitmeyen kıymetli oluyo
(489 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
(4,248 puan) tarafından
Onlar bana gelsin yardıma hiç gidemem 
(489 puan) tarafından
Aynen onu da istemem ama benden de b8sey beklemesinler yani
0 oy
(3,981 puan) tarafından
Oha be. O eltin hamilelik nedir bilmiyor mu. Halı yıkama sandalye tepesi dolap silme bi de. Oldu canım. 
(489 puan) tarafından
Biliyo neden bilmesin işlerine gelmiyor onlar kaynanaya gidiyor diye bense gideyim istiyorlar
0 oy
(1,842 puan) tarafından
Onların toplanıp sana gelmesi lazım utanmıyorlar mı 
(489 puan) tarafından
Yok ölsem de gelmezler  biraz kinciler

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 425 göst.
12 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (2,516 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 109 göst.
29 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,316 puan) tarafından soruldu