0 oy
592 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,037 puan) tarafından

3 gün önce doktora götürdüm iki tane damla yazdı bugün öğleden sonra neredeyse tamamen kapandi gözleri şimdi tekrar acile geldim kızlar bu kadar şişmesi normal mi ya çok içim sızlıyor 

image

image

15 Cevaplar

+1 oy
(4,495 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Ay kıyamam, çok geçmiş olsun. Başka bir doktorun da bakması iyi olur bence, ilaçlar etki etmediyse.
(1,037 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım başka doktora geldik şuan sıra bekliyoruz bende ilaçların fayda etmediğini düşünüyorum
(4,495 puan) tarafından
İnşallah kısa sürede geçer. Kıyamam ya, çocuklar keşke hiç hasta olmasa.
(1,037 puan) tarafından
Ah keşke keşke Allahima yalvarıyorum ondan alsın bana versin diye
(4,495 puan) tarafından
ne dedi doktor?
(1,037 puan) tarafından
Aynı ilavlara devam edecekmisim iki hafta sürer daha da kötü olabilir endiselenmeyecekmisim sonunda da yüzde 5 görme kaybı olabilir dedi üzüntüden kalbim sıkışıyor o derece
-Reklam-
+1 oy
(51,328 puan) tarafından
oy kiyamam ya alerjik mi acaba vaska doktora da gotursen su sira çapaklanma salgini var
(1,037 puan) tarafından
Başka doktora geldik canım sıra bekliyoruz suan bakalım inşallah hızlı bir tedavi uygular
(51,328 puan) tarafından
nasil oldu canım hafifledi mi
(1,037 puan) tarafından
Yok canım daha kötü şuan da doktor 2 hafta sürer daha da kötü olabilir endişelenme diyor kalbim sıkışıyor ya
(51,328 puan) tarafından
kiyamam ya
0 oy
(1,625 puan) tarafından
Geçmiş olsun valla ben 12 gün çektim bol bol göz yakmayan şampuanla yıka gözünü batar şimdi o çekmeyen bilmez çok berbat birsey
(1,037 puan) tarafından
Ya evet zaten bizden bulaştı esimde bende böyleyiz dahabyebi yeni iyileşiyoruz derken çocukta çıktı mahvoldu garibim ya baktıkça içim gidiyor ona bizim gibi kortizonlu ilaçta yazmiyorlar napacagimi sasirdim
0 oy
(9,109 puan) tarafından
Ayy kuzum benim kıyamam. Çok geçmiş olsun hiç bilgim yok. Göz doktoruna mi götürdun çocuk doktoruna mi
(1,037 puan) tarafından
3 gün önce çocuk acile getirmiştim goze yönlendirmisti göz doktoru yazmisti ilaci şimdi tekrar çocuk acile geldik teşekkür ederim :(
(9,109 puan) tarafından
Ah kuzum benim ya. Valla nasıl içim acıdı. Benim büyük oğlum da yenidoganken çapak olmuştu gözü. Açamiyodu ama böyle şişlik yoktu. Bir günde geçti çok şükür.. ılık suyla pamukla temizle sen de sık sık. Kaşınır şimdi gözleri. Kuzum ya. İnşallah hemen iyileşir
(1,037 puan) tarafından
Amin canım inşallah hergun dus aldıriyorum ara ara ilik suyla pamukla siliyorum günde 3 defa damla veriyorum hafifleyecegine daha da ilerledi napacagimi şaşırdım bende ya çok üzülüyorum
0 oy
(5,751 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım benimde alerjim var aynen böyle kapanıyor şişiyor çapaklanma yapıp akıyor.Goz kremi vermişti doktor bide dalinle yıka demişti.İnsallah çabuk geçer.
(1,037 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım hergun duş aldiriyorum rahatlasın diye ara ara ilik suyla pamukla siliyorum günde 3 defa damla veriyorum hafifleyecegine daha da ilerledi napacagimi şaşırdım ya çok üzülüyorum
(5,751 puan) tarafından
Korkma bir kaç gün bu şekilde oluyor mümkün olduğunca dalinle yıka doktor önerdi bana hem alerji olduğumda hem ameliyat olmuştum o zaman.Rabbim şifasını versin çabucak kuzumun.
(1,037 puan) tarafından
Tamam canım dalinle de yıkarım ara ara yine amin insallah çok teşekkür ederim
0 oy
(7,947 puan) tarafından
Eşimin de böyle şişti ama sizin ki daha fazla bi görünün derim ben kıyamam ya :(
(2,566 puan) tarafından
Ilık çay demi ile sil
(1,037 puan) tarafından
Haklısın canım zaten şuan hastanedeyiz benimde hiç içim rahat değil sıra bekliyoruz
(7,947 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım benim iyi yapmışsın.
(1,037 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(1,447 puan) tarafından

Oy geçmiş olsun çok :(

(1,037 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
tarafından
Oyyy yavrummm yaaa çok geçmiş olsun:((
(1,037 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
0 oy
(14,128 puan) tarafından
Oy Rabbim sifa versin cok gecmis olsun 
(1,037 puan) tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun çok teşekkür ederim
0 oy
(12,533 puan) tarafından
Ay cok gecmis olsun cqnim ya valla benide mqhfetti. Hepimizi dolasti en kotu ben oldum. Genelde twk goz oldunherkes benim ikisi birden. 3 kere gozlerimi kazidi doktor. Bugun lens takti aonunda. Gozbebeklerimde yaralar olusmus ve kqlivi olabilirmis. Nerdeyse gormuyorum suan duaun oyle bulanik goruyorumki bugulu boyle cogu zaman
(1,037 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım benimde tek gözüm böyleydi 2 haftadir hala da tam iyileşmedi ve dediğin gibi bulanık görüyorum korkarım ki geçmeyecek sanırım inşallah bebeğime de aynısı olmaz sana da çok geçmiş olsun zamanla duzelirsin inşallah
0 oy
(147 puan) tarafından
Rabbim Şafi ismi ile şifa versin benim kızımda da oldu tek gözü aynen böyle oldu açamadı yavrum iki tane damla verdi doktor o damlayı dolapta bekletip damlattım hep bu göz virüsü soğuktan nefret edermiş ve soğuk damla çok daha etkili olurmuş şükür 1 haftada geçmişti şimdide arpacıl çıktı 2 aydır onla uğraşıyoruz rabbim bütün yavrularamıza şifa versin
(1,037 puan) tarafından
Bilmiyordum canim bende dolaba koyarım o zaman çok teşekkür ederim şimdi tekrar başka doktora geldik bakalım o ne ilaç verecek bekliyorum size de çok geçmiş olsun
(51,328 puan) tarafından
nazar duasi okut canim arpacik nazardan da çıkıyor vitamin eksikliginden de
(1,037 puan) tarafından
Arpacık değil bu canım daha beter bisey bir ay hatta daha da uzayabilen bulaşıcı bir virüs
0 oy
(5,492 puan) tarafından
Canım bunun için bebişi hastaneye yatırmaları gerekiyor. Damardan antibiyotik vermeleri gerekir. Çocuk enfeksiyon Dr u görmeli. Selülit olmuş bu bebiş.  Çok geçmiş olsun 
(5,492 puan) tarafından
Çocuk enfeksiyon polikliniğine randevu alıp götür canım.  Çocuk enfeksiyon hemşiresiyim. Bize böyle çok bebiş geldi yatış yapılır damardan antibiyotik ile tedavi ederdik. Viral en fazla 3 4 gün sürer.
(5,492 puan) tarafından
Tabii siz bilirsiniz yine.  Çok geçmiş olsun
(1,037 puan) tarafından
Öyle yapayım o zaman bende böyle görmeye dayanamıyorum iyi ki uyardiniz çok teşekkür ederim inşallah bize de dediğiniz gibi hızlı bir tedavi uygularlar
(1,037 puan) tarafından
Çocuk enfeksiyon bölümüne direk randevu vermiyor çocuk hastalıklarına alsam yonlendirirler mi acaba
(5,492 puan) tarafından
Olabilir canım.
0 oy
(1,694 puan) tarafından
Göz için verilen damlalar daha çok şişiriyor gözleri 
(1,037 puan) tarafından
Normal mi yani böyle olmasi
0 oy
(2,196 puan) tarafından
Oyy kuzum çok fena olmuş, bizimkilerde oluyor ama bu kadar değil. Netira antibiyotik damla bizde işe yarıyor. Size n verdi doktor acaba
(1,037 puan) tarafından
Bizde onu kullaniyorduk canim bugünkü doktorda ona devam et daha da kötü olabilir endişelenme dedi bende geçirdim sağ gözüm bulanık görüyor duzelir mi dedim düzelmez çocukta da yüzde 5 görme kaybı olabilir zamanla da düzelebilir dedi çok üzüldüm ya
(2,196 puan) tarafından
Gerçekten mi ya.inşAllah geçer cnm. Şok şaşırdım,biz de çok sık tekrarlar:(
(1,037 puan) tarafından
Keşke hic çocuklar hasta olmasa inşallah Canım teşekkür ederim
(2,196 puan) tarafından
Öyle de imtihan işte:) Rabbim dermansız dert vermesin
0 oy
(2,257 puan) tarafından
Fizyolojik serum damlattınız mı?
(1,037 puan) tarafından
Antibiyotik damla verdi fizyolojik serumla da gözünü temizle dedi doktor şimdi eve geldik uyudu bebegim
(2,257 puan) tarafından
İyi bakalım canım fizyolojik iyi gelir temizler
(1,037 puan) tarafından
İnşallah canım teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 74 göst.
13 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Miracinannesi.34 (1,037 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 215 göst.
26 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (523 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 175 göst.
5 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Oykum0 (291 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 296 göst.
13 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Cananadiguzel (319 puan) tarafından soruldu

408,353 soru

12,268,204 cevap

37,526 kullanıcı