0 oy
486 göst.
Diğer kategorisinde (159 puan) tarafından
Benim kaynımın nişanı olcak neyse kayınpederimde  benim kızıma elbise alcaktı. Bugün aradım onu baba dedim yarın gelcem birlikte gitcektik lc wakikiye. Oda tm kızım yarın iş çıkışı yanıma gel dedi. Kapatı sonra kaynanam defi yok baban hastadır yorgundur bana demiş parayı sana bırakcam ver demiş. Kaynanam okadar cimriki sandıki kayınpederim benle gelse kızıma mağaAyı alcam. Niye  ayakkabıda istedim kayınpederim sesini etmedi ama kaynanam ee parası yoktur dedi. Gözüne batıyor kayınpederim para verse bişy alsa bize. Sonra kayınpederimi dolduruyor fazla bşy alma yok bu kadar para ver diye kesin. Eşimde duydu sakın bşy isteme onlardan dedi. Sana para vercm git al dedi onlardan isteme dedi kızdı Siz olsanız napardnz 

19 Cevaplar

+7 oy
(6,946 puan) tarafından
Eşin haklı istemezdim anası babası var çok şükür neden dedesine elbise al ayakkabı al diyeyim ki
(6,946 puan) tarafından
BANA GÖRE YOK hediye alsa getirse eyvallah ama büyüklerden beklentiye girmek bence saçma kusura bakma dedesi bunu al banane annane bunu al demem demedim de babası alıyor ben alıyorum elhamdülillah
(6,946 puan) tarafından
Aynen öyle hafsa çocuk benim masraflar bize ait söz hakkıda bize ait olay net aslında
tarafından
Öyle ama insanlar kendilerine göre şekillendiriyor bunu maalesef
(14,128 puan) tarafından
Artimi vereyim:)
(6,946 puan) tarafından
Çok ❤❤❤❤
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Kocan varken kayinpederden beklemen ve istemen bana ters esimede ters sanada tavsiyem kimseden beklentin olmasin canım 
0 oy
(5,751 puan) tarafından
Kesinlikle istemem ben olsam.
0 oy
(4,722 puan) tarafından
Eşin doğru demiş ben olsam asla almam 
0 oy
tarafından
Günahımı bile vermem 1 gr su istemem 
0 oy
(7,947 puan) tarafından
Eşin haklı canım hayatta tenezzül etmezdim.
0 oy
(1,246 puan) tarafından
Ben olsam asla ıstemezdım. 
0 oy
(2,944 puan) tarafından
Hayatta gitmem. 
0 oy
tarafından
Ben istemem icinden gelir alirsalar ne ala
0 oy
(9,109 puan) tarafından
Kaynanan parayı napacakmis. Boşver hiç sallama git kendin al..ben aldım dersin sorarlarsa da
(159 puan) tarafından
Öyle yapcam zaten.
0 oy
(17,897 puan) tarafından
Ben varken oğlumun kimseye ihtiyacı yok çok şükür onlardan aldığımı sadaka kutusuna atasım var benim 
0 oy
(167 puan) tarafından
Ben aldrimam yarın bir gün bı aldık derler hayatta istmem zatende eşimde istemez almalarını zaten 
0 oy
(2,416 puan) tarafından
Eşin haklı kendin al daha iyi
0 oy
(5,778 puan) tarafından
Allah eşini başından eksik etmesin cnm o sagoldugu sürece gercekten kimseden bişey bekleme tabiki dedesi kendisi almak istemiş olabilir yinede bekleme en fazla alır gelir hediye eder.  
0 oy
(5,039 puan) tarafından
Neden alsınlar kı gercekten tamam torunudur ama nasık dıyorsunuz ayakkabı al falan dıye cok merak edıyorum. Almazsa almasın esın haklı isteme bence. 
0 oy
(410 puan) tarafından
Eşim varken hayatta onlardan bişey istemem..
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Kimseden beklentim yok Şukur .almak isteyen evime gelir verir.kimseye göre hareket etmem.esin bile ailemden bişey isteme demiş sen ayakkabı dahi istemissin.alan getirir bu bayrama yetişmez elbet giydirirsin yani
0 oy
tarafından
Kendileri düşünüp alıp gelirlerse okey, aksi halde asla birşey istemem.
0 oy
(2,192 puan) tarafından
En başında derdim biz alırız gerek yok diye alcak olan ya çıkarır para verir direk yada kalk gidelim der ben peşine aramam sormam yani illada alcam desede 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 104 göst.
0 oy
2 cevap 175 göst.
28 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde 3cocuklumutluevli (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 418 göst.
6 Aralık 2021 Diğer kategorisinde halide.111 (1,662 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 222 göst.
13 Ağustos 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Rabia.12374 (226 puan) tarafından soruldu

408,355 soru

12,268,313 cevap

37,528 kullanıcı

Kategoriler

...