0 oy
328 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar bir arabamız var ama uzun oldugu icin ben sürmekten korkuyorum büyük sehir trafigi ehliyetim var 6 senedir ama sürmeye cesaretim yok 2 kücük oglum var .her bişey oldugunda hastane işleri vs.eşim izin almak zorunda kalıyor .kücük oglum kreşe gidiyor sabahdan 8 den 6 ya kadar kreş cok yakın 4 den sonra alınabiliyor ama servis saatleri öyle oldugu icin en son saatte geliyor cok yoruluyor.ailemden borc alıp 2 de bilezgimi bozdurup kücük bir araba alalım diyorum cocukları okula ben götürüp getirim market işleri vs.ben halledeyim diyorum yoksa gereksiz masrafmı olur napsam kararsızım

6 Cevaplar

+1 oy
(2,405 puan) tarafından
Eğer durumunuz iyiyse bence güzel olur
tarafından
Durumum orta yani son iki bilezigim kalmıstı birikim olarak onu verecem borcada aileme girecegim icin o yönden sıkıntı olmaz diye dusunuyorum arabada bi yatırım olur demi yani altın yerine
-Reklam-
0 oy
(5,451 puan) tarafından
Maddi durumunuz var ise artık lüks değil ben işe gidiyorum komşularıma gidiyorum çocuğu terapiye götürüyorum annemgile gidiyorum büyük rahatlık
tarafından
Maddi durum orta canım arabayıda alırsam oda bi yatırım olur diye dusunuyorum aynen ya iki cocukla hic bi sey yapamıyorum hep eşimle yapmak zorunda kalıyorum oda zor oluyor
0 oy
(1,990 puan) tarafından
Küçük otamatik bir araba cocuklarla tabi daha rahat olur bence otamatik alsam daha rahat edersin canım 
tarafından
Aynen canım bende diyorum kücük otomatik cocukları okula gotur getir alısveris işleirni hallet
(1,990 puan) tarafından
Durumunuz varsa çok iyi olur canım çocuklarla arabasız olmuyor her işide kadınlar görüyor aynen okula getir götür gibi bizde otamatike değiştirdik o yüzden arabayı amadaha cesaret edemiyorum kullanamiyorum bende
tarafından
Durumum şöyle biraz zora girecem ama gerekli diye düsünüyorum ya bende daha trafige hic cıkmadım uzun süredir ehliyetim var .arabayı alıp onlar eylüle kadar oglumun okulu acılana kadar pratik yaparım sonra okula götür getir iyice alısırım insallah
0 oy
(5,415 puan) tarafından
Şehir içinde kullanacaksan al bi minik elektirikli. Yakıt derdin de olmaz ufacık. Fıtı fıtı gider gelirsin
tarafından
Başta zaten onu düsündüm ama ailem cok panik elektiriklide seni ezerler diyorlar ankara trafiginde :d
(5,415 puan) tarafından
Şehirlerarası yola çıkıyor musun?
tarafından
Daha hic cıkmadım trafige 6 senedir ehliyetim var ama sürmedim :/yeni başlıyacam
0 oy
(14,946 puan) tarafından
Bence gereksiz değil keşke benim eşimde yapsa aynı dediğin gibi bizim arabanın burnu da uzun önünü göremiyorum her yere esim getirip götürüyor gerçekten kibar bisi olsa da kendi işimizi kendimiz gorsek
tarafından
Dimi ailem biraz caydırmaya calısıyor beni kaza yapmamdan korkuyorlar cok panik insanlar  ama her yer risk
(14,946 puan) tarafından
Ölüm geldimi ne 1 dk önce ne 1 dk. Sonra bunu herkes biliyor rabbim hayırlı ömürler, ölümler versin hepimize
tarafından
Aynen öyle amin canım insallah
0 oy
(19,128 puan) tarafından
Niye gereksiz masraf olsun servis parasını kendi arabana harcarsın. 
tarafından
Demi aynen hem servis parası hemde işlerimi hallederim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 153 göst.
4 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Funda6363 (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 284 göst.
27 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Hwuain90 (453 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 165 göst.
13 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Elif2021 (1,712 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 525 göst.
13 Şubat 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Oykulku (1,177 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,750 soru

24,375,967 cevap

348,328 kullanıcı

...