0 oy
70 göst.
Diğer kategorisinde (33 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 44 günlük sünnet olucak da nasıl geçiyo bu süreç acaba kaç gün ağrı oluyo iyileşme süreci ne kadar bakımını nasıl yaptınız anlatirmisiniz

3 Cevaplar

0 oy
(1,094 puan) tarafından
Yani dikişli olursa bir haftada iyileşiyor..biraz sancılı bir süreç ama bebek küçük olduğu için hem çok acı hissetmez hem de daha çabuk iyilesir ..geçmiş olsun cnm smdiden 
-Reklam-
0 oy
(149 puan) tarafından
Normal sünnet mi klipsli diye yeni moda çıkmış normal sunnetse bebeğiniz kucuk ya çok çabuk iyileşir çok rahat geçer ben oğlumu 3 yaşında yaptırdım  eşimi anca ikna etmiştim 15 gün sürdü kuzenimden ayni gün yaptırdı oğlunu 3 aylikti 3 günde iyileşti günde birkaç kez sıcak suya oturtuyordum zaten bezine karton bardağın dibini iki parmak kesip halka görevi takacak şekilde yerlestiriyorsunuz surtunmeyi engelliyor çabuk iyileşiyor 37 haftalik gebeyim hayırlısıyla doğsun bu sefer erken sünnet edecez allahin izniyle
0 oy
(3,667 puan) tarafından
Ben üç ayllıken yaptırdım küçük olunca rahat oluyor ilk çişini yaparken biraz ağladı bir haftada iyileşti karton bardak kesip koydum bir numara büyük bez kullandık doktor krem verdi pansuman yaptım sünnet sonrası şişlik oluşuyor oda bir hafta sonra anca geçiyor geçmiş olsun minik Paşa'ya şimdiden 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 180 göst.
9 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Aylin 35 (317 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 24 göst.
+2 oy
3 cevap 72 göst.
17 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde ozlem4141 (487 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 38 göst.
29 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Frtnzn (264 puan) tarafından soruldu

411,626 soru

12,391,760 cevap

43,853 kullanıcı

Kategoriler

...