0 oy
170 göst.
Diğer kategorisinde (3,813 puan) tarafından
Bunaldimm desem suç kimseye ne anlatayım herkes aynı dertde niye böyle bu devir anlamadım  

İki haftadır özel eğitime basladim oglumaa ikinci olunca ara vermiştim .

Oradakiler sanki hiçc bebek görmemiş gibi kadınlar ay bebek diye dolaniyolar bide abuk sabuk ay yazık zor nasıl bakacaksın bırakacak yerin yokmu yok öbürü getirecek yokmu bı sürü laf soylendi pusetde göturuyom güzelce yatiyo onda yok merdivenden inerken dusururmusimde insanlar yoruyor

3 Cevaplar

+1 oy
(16,852 puan) tarafından
Niye siz ikinci çocuğunuz olunca birinciyi başkasına mı veriyorsunuz de. Herkes iki çocukla hayatına nasıl devam ediyorsa öyle ediyorum de yani gittiğin yer özel eğitim diye mi sorun olacak okula da götürsen hastaneye de götürsen küçük bebeğin varsa her gittiğin yere onu da mecbur peşinden sürüklemiyor musun farki ne ?
(3,813 puan) tarafından
Anlamadimki sanki ikinci olunca eve kapandilar hapis gibi yaşadılar bıraksam bu seferde kucick bebeği nasıl bıraktın nasıl anasin diyecekler sokakda aynı iki dk markete gitcem yazık üşür o bebek
(16,852 puan) tarafından
Kız ver cevabını oturt aşağı sen niye kendine dert ediniyorsun siz ikinciyi evde tek mı bırakıyorsunuz ya da komşuya falan mı bırakıyorsunuz kedi yavrusu mu bu de
-Reklam-
0 oy
(16,925 puan) tarafından
2 değil 3 tane var bende çok da güzel bakıyorum valla. Görenler ay Allah sabır versin nasıl yapıyorsun vs diyor da yapıyorum işte. Kendine güvenmeyen 2. Yi 3. Yü yapmasın zaten
(3,813 puan) tarafından
Yani bakicak olan aynn biziz millet çok bilmişlik yapmadan edemiyor
0 oy
(3,898 puan) tarafından
Ne alaka çocuk bi taraftan hava almış gezmiş oluyor. Sanki gidince beraber karanlık odaya kapanıyorsunuz. 
(3,813 puan) tarafından
Aynn bı dışarı çıkmış oluyor   hava alıyor sanki ilkdefa bebe gördüler vir vir konustular

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 579 göst.
5 Temmuz 2020 Aile kategorisinde Sni ck iyi anliyorum (909 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 217 göst.
31 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 142 göst.
0 oy
3 cevap 136 göst.
9 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cngls (899 puan) tarafından soruldu

404,779 soru

12,125,362 cevap

36,483 kullanıcı

...