0 oy
540 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (12,268 puan) tarafından

Kiz bi yardim edin hele. Kiz bi turlu toplanamiyoruz. 2 bebe var bide. Tasindik yerlesemiyorum. Bide goz enfeksiyonu oldum gormuyorum resmen. Ne zaman gececek diye bekliyrm. Kiradaki evim cok buyuktu bide biş odam vardi cocuk ofasinda kocaman gomme dolap vardi. Mutfak cok buyuktu. Simdi neyi nereye diyorum

image

image

image

image

image

14 Cevaplar

+1 oy
(4,052 puan) tarafından

Benim şuan evimin hâlinden daha toplu inan  ağrıdan kıbırdayamiyorum da rabbim sağlık versin olur hepsi 

(3,891 puan) tarafından
Aa çok geçmiş Olsun. E gebeyken ameliyat yapılabiliyor mu peki? İlk kez duydum şuan
(4,052 puan) tarafından
Tehlikeli ama oluna biliyormus bende yeni öğrendim cnm post açmıştım görmedin sanirim
(3,891 puan) tarafından
Çok fazla giremedim. Görmemişim evet. Çok geçmiş olsun canım. E peki açık mı olacaksın kapalı mı?  Allahım ne kadar zor ya ama üstesinden gelirsin. Kalp atışını duymuşsun ne güzel. Ayağa kalkmak için Al sana kocaman bir sebep :)
(4,052 puan) tarafından
Eğer İstanbul da olayım dersem açık olma ihtimali çok yüksek ama ben yarın samsuna geçicem kendi doktoruma o kapalı yaparım ben dedi
(3,891 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun inşAllah. Biter gider umarım.
-Reklam-
+1 oy
(8,028 puan) tarafından
Onu bunu bilmem de benim de kiralık bir ev bulup taşınmam lazım. Dua beklerim herkesten. 
(2,254 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım, bende taşınacam o toplanıp yerleşmek kalbimi sıkıştırıyor:)
(8,028 puan) tarafından
Benim kiralık ev bulamamak kalbimi sıkıştırıyor. Allah yardımcımız olsun hepimizin
(2,254 puan) tarafından
Onu hiç deme zaten canım daha geçen sene taşındım bu sene tekrar taşınacam ve dediğin gibi ev bulmak çok zor , kiralar çok pahalı:(
(8,028 puan) tarafından
Geçim derdi herkeste var artık. Normalleşti :(
+1 oy
(1,914 puan) tarafından
Ben eşimin benim bide kızımın dolabını indirdim hepsini yıkayıp utuleyip baştan yerleştiriyorum bugün maf oldum bide bebe huysuz ilk dişi çıkacak. Seninki daha toplu şu an hahah
+1 oy
(3,285 puan) tarafından
Ev olduktan sonra toplamak hiç bsy değil aslında hemen kolları sıva koyul işine  hadi kalk ben bitirdim :D
0 oy
(2,101 puan) tarafından

Birde ben evimi çekip atsam kriz geçirirsiniz bende bir kız var ama tazmanya canavarı :D 

(12,268 puan) tarafından
Sen meraketme benim oglumda oyle :D
(10,004 puan) tarafından
Nolur atınnnn kendi evimden dağınık evler görünce biraz içim rahatlıyor sjsjsj
0 oy
(13,453 puan) tarafından

Sen bu evde neyi nereye koycani bilmiyorsan benim evde.olsan huniyle gezersin  :)

0 oy
(696 puan) tarafından

Televizyon bölümüne aşık oldum desem çok güzel olmuş ya sağlıcakla oturun<3

0 oy
(7,133 puan) tarafından
Taşınamnın yerleşmenin zorluğunu iyi bilirim 5 tane ev değiştirdim çok zor hele çocuk varsa Allah yardımcın olsun 
0 oy
tarafından
Bizimde taşınma işimiz olabilir inan günlük işimi bile okadar zor yapıyorum ki nasıl edecem öyle bir durumda nasıl yerleşecm hamile halimle inan bilmiyorym az ayakta dursam çok ağrım oluyor 
0 oy
(2,468 puan) tarafından
Ben geçen sene tasindigimda nakliye eşyaları indirdi gitti bende öğlenden sonra girdim eve aksama kadar herşeyi tek başıma yerleştirdim. Ertesi gün sabah oturdum çayımı içtim. Diğer evden çıkarken herseyi cok güzel ayırıp kolilemistim çünkü hiçbir şey elime dolasmadi. Simdi yine taşıniyorum o yuzden rahatim kafaya takmıyorum sadece boynum ağrıyor fıtık var o zorluyor beni
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Bura mi daginik kız benim düzeni kurulu evim bunun binde beş yüz katı dağınık.bos boş dolaşıyorum heryer dağınık.
0 oy
(676 puan) tarafından
Konum at biz gelelim:D
0 oy
(3,891 puan) tarafından
Ben taşınalı 3 yıl oldu hala toparlanamadım. Şükret haline :) 
0 oy
(2,387 puan) tarafından
Akşam bebeklerin yatınca önce çamaşırları hallet yıkanacaklar yıkansın katlanacaklar yerleşsin onlar ortadan bi kalksın sonra her gün bir yeri düzenle inşallah bir haftada çiçek gibi olur. Biraz yorulursun ama en azından düzenin oturur. Çamaşır bulaşık olmasın gerisi kolay ben akşam yapıyorum ne yapacaksam gündüz de sadece bebeğimle ilgileniyorum

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 843 göst.
23 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Beyza5 (5,052 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 740 göst.
25 Mart 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
48 cevap 2,017 göst.
3 Aralık 2019 Diğer kategorisinde Mizginim ❤️❤️ (779 puan) tarafından soruldu

406,293 soru

12,181,490 cevap