Bu gün hiç modumda değilim , tabiri caizse zaman şu gibi akıp geçiyor ,, sizde durumlar nasıl
İdilcim uyumak için okunacak dua bu
Eşimle bu ara gerginim o yüzden benim de pek keyfim yok açıkçası … evin temizlenmesi lazım ama hep oğlanın uyku saatine denk geliyor bir şey yapamıyorum tık sesine uyanıyor çünkü bu aralar tüm dişlerini tamamlamak üzere o da huzursuz afakanlar basıyor
Ev horon tepiyor ama ben klasik müzik modundayim ☺️ yapılacak işler var ama çok yorgunum oğlumu uyutabilirsem bı yemek atcam sadece bugünü kendime tatil ilan ediyorum ☺️ sanada afiyet olsun canım ❤️
Aşırı üzgünüm sürekli ağlıyorum kafam dağılsın diye buraya girdim. Bir yandan da bebeğimi uyutmaya çalışıyorum.
Afiyet olsun cnmm...bugün herkesin tembel günü ..benimde bişey yapasim yok ama yakında memlekete gidecez 15 gün var önceden başlayayım hazırlıklara dedim .cnku kendimi bliorum son güne bırakıcam herşey birbirine karısıcak...bavulları çıkardım elbiseleri filan ayırdım ..evdeki bütün çarşaflar halılar yıkanacak gitmeden ...ohf sayarken yoruldum accik dinleneyim bari
Ben dün senin veda postunu okumuş olabilir miyim aklımda ismin kalmış öğle uyku zamanı oğlumu sallıyorum bende , yemeğim var bugün. İşim de bitti kahvede içildi ohh)
Diyeti fena bozdum, canım yoğurtlu kızartma çekti iş yapmaya üşendim bi yemek yapmaya üşenmedim
Bende kizcemle parka geldim ev soguk disarisi yaz en iyisi disarida durmak
Oğlum hastaVan'a gidiyoz Erciş'te kaliyom da hastanemizde nöroloji polikliniği yok
1,492,866 soru
24,392,470 cevap
349,405 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın