0 oy
323 göst.
Diğer kategorisinde (1,094 puan) tarafından
Kızlar smdi eltimle Birlik oturuyoruz ..Smdi nedenleri ve sonuçlarını geçiyorum zaten ikimize ev alındı biri kredi için bankada diğeri tadilatta.. herneyse bu senenin sonunda tasinirz ..Ama eltimin kızı (3 yaşında) aşırı inat bı çocuk ..Benm de iki oğlum var (4 ve 5) yaşında ...Ya bı çocuk bu kadar kıskanç olamaz ...Çocuklar hangi oyuncağı alsa onun için ağlıyor ...Çocuklardan alıyor bı köşeye atiyor oynamiyo...Eltim o kdr kötü alistirmis ki ne istese cocuklarimdan alıp kızına veriyor ..benmkielr de can onlar da ağlıyor ..İçi hiç sızlamiyo ..ben susuyorum aramız bozulmasin huzursuzluk çıkmasin diye ama gerçekten artk olmuyo..geçen çocuklar top aldı onun için evde kıyameti kopardı bizde hemen eşini aradık kızına da top getirdi bu sefer iki topu da almış vermiyor ..bu kdr zorbalık yok..az önce de cocugumun su içtiği sulugu almış vermiyo çocuk çatladı ağlamaktan Eltim kızını odasına kapatıp kapıyı kapıyor ..artk zor susuyorum gerçekten ....rabbim benim durumumda olanlara sabır versin gerçekten.....!

9 Cevaplar

0 oy
(29,502 puan) tarafından

Çok zor ya anlayışlı insan önemli Allah kolaylık versin 

(1,094 puan) tarafından
Amin aminn..sorma gerçekten geçim çok zor
-Reklam-
0 oy
(524 puan) tarafından
Allah kolaylık versin çok sinir bozucu bir durum nasıl düzelir bilmiyorum ama inşaallah eltinin kızının huyu değişir senin cocuklarada yazık 
(1,094 puan) tarafından
Asla değişmez ..cnku annesi alistirmis bişey istedi mi illa verir..ben diyorum ki dikkatini dağıt başka yöne çevir yok illa eline verecek
0 oy
tarafından
Bacım hatayı ilk başta yapmışsınız hic elti ile birlikte oturulur mu?
(1,094 puan) tarafından
Sorma ..ah ah kandirildik..bize dediler ki iki kira vermeyin tek kira verin ev alana kdr ..şuana kdr sorun yoktu ..Ama kızını o kdr simartmis ki cidden çocuklarımı odamdan çıkarmak bile istemiyorum
tarafından
Tek cocuk ve kız ise maalesef öyle oluyor genelde
(1,094 puan) tarafından
Kız yok bı kızı daha var ..verdiği terbiye o kdr
tarafından
Inşallah biran önce taşinirsiniz
(1,094 puan) tarafından
Amin cnm amin
0 oy
(506 puan) tarafından
Valla benim çocuğum başkasının çocuğundan daha değersiz değil benim kızım ne isterse nasıl isterse o şekilde olur. Yani demem o ki ben sabır etmem kavgayı kopartirim 
(1,094 puan) tarafından
İşte ben mecburen susuyorum malesef
(506 puan) tarafından
Valla mecburen susmak çözüm değil bazen cingar olacaksın ki sende çocukların da ezilmesin sonra çok ezik içine kapanık oluyor çocuklar
(1,094 puan) tarafından
Kız napim birbirimize giriyoruz kötü oluyor aynı evde kus olmak
(506 puan) tarafından
Küs olsun boşver
0 oy
(103 puan) tarafından
Bu hayattaki en kotu sey iki eltinin bir oturmasi olabilir ...
(1,094 puan) tarafından
Aynen öyle kuma gemisi yürür elti gemisi yürümez..kız sorun sadece çocuklar bizde sorun yok
0 oy
(2,722 puan) tarafından
Canm cocuklrni kendi odanda oynat anlat onlara anlarlr eminimki eltinde sanki bierek yapiyor gibi krndi cocuklrnida ezme aglamalrina musade etne gerekirse sen al elinden al cocuklrna ver.eltinedr soyle kusura bskma ama artik icim gidiyor aglamalarina dayanamiyorm surekli agliyorlar artik sende bende biz cozum bulmamiz lazim ne seninki aglasin ne benmki de ben dayanamiyorm ama senn cocugunda aglasin istemiyorm de yani guzel dille soyleki kavga cikip haksz durima dusme
(1,094 puan) tarafından
Ay sorma cnm bak sen görmeden bana hak verdin ama eltime söyleyince yok seninkler büyük diyoo..sanki bnmkiler evlilik çağında ya aralarında bı yaş var ..Ama demekki bnmde imtihanım bu sabredicem napayım
(2,722 puan) tarafından
Sabret canm tabiki ama yinede cocuklrinin aglamasina asla ama asla musade etme birak onunki aglasin.
(1,094 puan) tarafından
Çocuk bu inandı tuttu mu bırakmıyor illa ki dikkatini dağıtacak..bnm oğlum geçen bana diyordu ki anne biz elimize ne alsak o istyor sizde bizden alıp ona veriyosunuz...o kdr çok üzüldüm ki
(2,722 puan) tarafından
Ay kiyamam ama ya travma olmus resmen cocukta canm yapma sende nolur alma cocuklrnn elinden eltin akincada sen geri al burak kotu olursa olsn senn cocuklrndan degerlimj ya
(1,094 puan) tarafından
Haklısın cnm taviz vermemeye çalışıcm:)
0 oy
(2,993 puan) tarafından
Nir yere kadar suslacaktir, guzellikle soyle bak benimkide cocuk seninkide cocuk, boyle olmaz diye. Gerekirse parla, seninkilerde can
(1,094 puan) tarafından
İnsan olana anlatmaya gerek bile kalmaz ama iste
0 oy
(441 puan) tarafından
Cocuklar bir oyuncak için kavga edince ya paylaşarak oynayın ya da kimse oynamıyor diyip oyuncağı ikisinin elindende alıyorum. Çocuk bunlar yetiştirme değil 3 yaşında çocuk gördüğünü istemesi kıskanması çok doğal 
(1,094 puan) tarafından
İşte bende öyle yapalm diyorm ama o alıp kizina veriyor
0 oy
(646 puan) tarafından
Elti değil de burda komşumun çocuğu öyle benim evime geliyorlar çocuğu bbm kızımı iteliyo kızımın oyuncağını illa elinden aliyo oyuncak fırlatiyo oyuncaklarla vuruyo kadın hiç sesini çıkarmayı az önce denk geldim yolda hiç görünmüyorsunuz çıkmıyorsunuz evden diyo geçen kiz8m bisiklet binerken düşürdü çocuğu bbm kızımı bn de diyorum işte hamileyim çıkasım gelmiyor hep uzanmak istiyorum die bahane ettim
(1,094 puan) tarafından
Kız kendilerini eğitmemişler ki çocukları da egitsinler..aynen eltimi anlattın..geçen istedi diye eline bıçak vermsti ..Kasap bıcagi
(646 puan) tarafından
Hay allahım çocuk üzerine düşse allahım korusun nasıl bir akıl zihniyet bilmiyorum
(1,094 puan) tarafından
Dimi işte gelde anlat
(646 puan) tarafından
Bazıları bir tek doğurmayı bilmis gerisi yok yani
(1,094 puan) tarafından
Aynen öyle cnm malesef

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 971 göst.
1 Aralık 2018 Aile & Aşk kategorisinde Dilara (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 94 göst.
+2 oy
16 cevap 688 göst.
7 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (322 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 1,087 göst.
29 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,042 puan) tarafından soruldu

412,181 soru

12,408,255 cevap

44,705 kullanıcı

Kategoriler

...