0 oy
399 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (719 puan) tarafından

Bugün benden sol kol uyuşması ıcin 4 tüp kan  aldı e nabız da sadece bunlar var 4 tüpten sadece bunlar bakilmis olamaz ayrıyetten de benim benden de bu kadar sorun varken kan da hı  bişey çıkmamış da olamaz:D

image

image

8 Cevaplar

0 oy
(1,989 puan) tarafından
Herşey normal canım 
(719 puan) tarafından
Aşkoo sorun orda zaten:D ben bedenen normal değilim de bu sonuçlar nasıl bu kadar normal :D
(1,989 puan) tarafından
Bunlar ama hemogram sonuçları kan ile ilgili büyük ihtimal el ayak uyuşması halsizlik varsa vitaminler ile ilgilidir canım ozellikle magnezyum ile burda yok vitaminlere bakilmamis
(719 puan) tarafından
Zıkkımın dibine p kadar dedim ki hepsine detaylı bakılsın birde :((
-Reklam-
0 oy
(4,212 puan) tarafından
Bu sadece 1 tane testin sonucu canım sadece hemogram sonucun çıkmış büyük ihtimalle biyokimya ve hormon testi de aldılar onlar daha çıkmamış
(719 puan) tarafından
Vallaha bilmiyorum ya bunda herşey normal diyor ama ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum m
(4,212 puan) tarafından
Bütün testlerin çıksın ona göre bakılır canım bu teste göre kansızlık ve kanda enfeksiyon yok diyebiliriz sadece
(719 puan) tarafından
Arkadaşım var hemşire diyor ki türkiye geneli kadınlarda kan orası 8 12 arası senin maşallah 14 diyor 15 olsa sorunsuz 2 tüp kan verirsin diyor :D ama gel gör ki bir ayağa kalkmaya benim gözümde yildizlar uçuyor djdj
(4,212 puan) tarafından
Kesinlikle doğru demiş canım bende röntgen teknisyeniyim hastanede çalışırken doktorlar 10 a kadar bile normal kabul ediyordu kadınlar adet döngüsü gördüğü için çok beklentileri olmuyor senin ki baya iyi çıkmış. Belirtilerinin de başka sebepleri olabilir demir eksikliği B12 eksikliği kulak kristallerin de sıkıntı sadece bu test hiç bişey ifade etmez canım
(719 puan) tarafından
Evet gülüm öyleymiş işten yarın belli olcak neden oluyor bu ağrı
0 oy
(10,257 puan) tarafından
Bu sadece hemogram canım diğerleri yarîn çıkar,
(719 puan) tarafından
Çıkar dime bana da gözükür :D
(10,257 puan) tarafından
Tabi :)
0 oy
(29,187 puan) tarafından

Herşey normal gözüküyor 

(719 puan) tarafından
Ben normal değilim ki sonuçlar nasıl normal olsun :D
(29,187 puan) tarafından
Yaa shshsh
(719 puan) tarafından
Kız vallaha öyle ben kendim hiç normal değilim de bunlar nasıl böyle çıkmış hemşire bir arkadaşıma attım da bacım senin sonuçlar mi karıştı kızım bu kan seviyesi ne böyle maşallahın var diyor :D
(29,187 puan) tarafından
Yani MasAllah tabi kendini kötü hissetme psikolojik olabilir
(719 puan) tarafından
Çok doğruu
0 oy
(3,028 puan) tarafından
Bu sadece kan sayımı diğerleri çıkmamıştır. Tetkikler kısmına bak doktorun ne istediğini görürsün 
(719 puan) tarafından
Aşkım görüyorum ama sonucu nerden görücem
(3,028 puan) tarafından
Ana sayfda çıkan hastane ziyaretlerim var ya ordan gittigin doktoru seç çıkan ekranda işlemler sonuçlar yazıyor islemlere tıkla hangilerini istemiş hangilerinin sonucu çıkmış karşılaştırırsın
(719 puan) tarafından
Aşkım yok ya akşamdan beri bakıyorum sadece gene bunlar var
0 oy
(588 puan) tarafından
Neden bu kadar tahlil istediler ki kuzu geçmiş olsun 
(719 puan) tarafından
Aşkım çok sağol :)) sol kolumda uyuşma vardı bende detaylı bakilmasini istedim bakalım 3 4 tüp kana bu kadar az bakılmaz başka yerde mi görünüyor acaba
0 oy
(1,321 puan) tarafından
E nabızda gittiğimiz bölüm kısmı var ya dr un adının yazdığı oraya tıklayınca detayı görüntüle yazıyor. Orda işlemlerim de hangi değerlere bakılacak hangi sonuçlar çıktı yazıyor 
(719 puan) tarafından
Aşkım tamam da hala benimkilerde eksik gibi görüyorum bakalım yarın sabah belli olcak dhdh
0 oy
tarafından
Ajdarın bir sarksıı var turp gibiyim turp turp bu şarkı sana gelsin :) 
(719 puan) tarafından
Aşko bedenle değerlerin alakasiiiii yok djdjdjd

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 119 göst.
10 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 78 göst.
14 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Oykum0 (291 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 128 göst.
21 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sudekya (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 101 göst.
11 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde gulcin.karasu (68 puan) tarafından soruldu

409,789 soru

12,319,905 cevap

38,930 kullanıcı

Kategoriler

...