0 oy
301 göst.
Diğer kategorisinde (255 puan) tarafından
Hamileliginizde basen popodan kilo aldınızmı ben ilk kızmda basen popodan kilo aldım topladım birden suan ikinci hamileligim yine aynı şekilde heryerim bacak basen topladım diyolar yine kızın olur bununla bi alakası olabilir mi acaba kızlar

18 Cevaplar

+1 oy
(1,716 puan) tarafından
Büyük kızımda kilo almadım ama karnım ve kalça  da değişiklik vardı ortanca kızımda baya kilo aldım 20 kilo kadar küçük kıızmda da karnım yayvandı gerçi 3nde de karın şeklim aynıydı ama şuan erkek bebek bekliyorum karnım sivri öne dogru ve 5 kilo tek almışım gerçi şekerim var ondan kaynaklı ama vücudum hiç değişmedi bunu biliyorum sadece sivri ve çirkin bir göbüşüm var ve cinsiyette göbek fark ediyor 
(255 puan) tarafından
Anladım balım sagol yprumun için❤️
(3,370 puan) tarafından
20 kiloyu ne kadar zamanda verdiniz. Ve emizdirdinizmi??
Bende 20 kilo almış haldeyim.
(1,716 puan) tarafından
Valla kızım okadar kolik bir bebekti ki ben 40 günüm dolduktan sonra eski 55 kiloma geri geldim ki emziriyordum gecem gündüzüm yoktu rahatım olmadıgı için hızlı kilo verdim
-Reklam-
0 oy
(5,233 puan) tarafından
Yok ben ıkı kızımda da aynı aldım ama karnım gercekten oğlumda top gibiydi kızımda daha yayvandı. 
(255 puan) tarafından
Anladıö kuzum yapısalda olabilir belkim
0 oy
(95 puan) tarafından
Oğlumda hiç kilo almadım sadece göbeğim vardı vücut olarak aynıyım 4 kg tek almıştım. Ama arkadaşlarm erkk bebekte çok kilo almışlardı yapiyla alakalı bişey olabilir 
(255 puan) tarafından
Belkide canımmm
(95 puan) tarafından
Sağlıklı olsunlar kız erkek fark etmiyor kimseye kulak asma
0 oy
tarafından
Ben 2 erkek anası olarak basenden hep aldım
0 oy
(3,215 puan) tarafından
Boş konuşuyorlar ne kadar saçma ya bunların hepsi hurafe canım cinsiyetin ne alakası var nerenden aldığın kilolarla
0 oy
(3,697 puan) tarafından
Valla önümde sanki bir top var kocaman gerisi aynı:D 33+2 yim
0 oy
(4,554 puan) tarafından
Iki oglum oldu sadece karnim buyumustu ama herkeste ayni olacak diye bisey yok. Mesela ikinci oglumda da limonlu dondurma ve kornison tursu yiyodum cok kizin olacak dediler ama oglum oldu. Bence beden yapisiyla alakali.
0 oy
tarafından
Ben genel olarak alt bölgeden ve simitlerden kilo alam biriydim hamileyken de alt bölge simitlerden aldım 
0 oy
tarafından
Erkekte sadece göbek var halada var 4 ay oldu doğum olalı

Kızda duyduğum gördüğüm kadarıyla basen kalça çıkıyormuş hatta yengemdede çıktı 
0 oy
(425 puan) tarafından
2. Oğluma hamileyim, ben hep karnimdan aldım kiloyu basenden almadım. Karnimda dik top gibi. Ilkindede öyleydi 2. De de. Her gören zaten erkek demi diyor karnıma bakıp. Kız anneleri genelde basenden alıyor benim gördüğüm kadariyla
0 oy
(479 puan) tarafından
Kızımda almamiştim ama şuan hamileyim çok almışım basenden falanda çok almişim
0 oy
(1,714 puan) tarafından
Yanlış benim bir oğlum bir kızım var hiçbirinde kilo almadım sadece oglumda son zamanlar şişkinlik vardı ama kilo değildi 
0 oy
tarafından
Hamileliğimde basenim kilo aldı sadece kızla erkekle alakası yok bence benimki erkekti
0 oy
(4,199 puan) tarafından

Bence hala alakası yok ama. 

Kızımda basen popo kocaman olmuştu hızlı kilo almıştım. Bunda sadece karnım çıktı. Erkek:)

İki gebelikte de sadece karından alan bi arkadaşım var. İkisi de kız. 
0 oy
(3,588 puan) tarafından
Ikinci kizima hamileyim bacak basen popodan aldım ikisindede ama benim vücut yapım öyle alttan kilo alırım hep
0 oy
(8,042 puan) tarafından
Hiç bir yerimde kilo almadım sadece göbeğim cok az çıktı o da baya yuvarlaktı 
0 oy
(3,370 puan) tarafından

61le hamile aldım. 38 haftadayım. 84kiloyum. Bakan herkes ödem değil, kilo diyor  

Erkek bebek evet. 
Ekmeği bıraktım bi ara o ay kilo almadım. Ama canım ekmek istiyorduu

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 213 göst.
6 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde 2cocukannesiii (605 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,579 göst.
11 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Nihalinannesi (1,235 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 404 göst.
15 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,840 soru

12,429,742 cevap

45,631 kullanıcı

Kategoriler

...