0 oy
332 göst.
Diğer kategorisinde (68 puan) tarafından
13 Mayıs'tan sonra başlayan randevu saçmalığını aklım almıyor.Tamam alınan randevuya iki gün öncesinden onay istiyorsun, onaylamayanı da iptal ediyorsun.Çok güzel hatta çok çok güzel de.Randevusuna gidene neden 15 içinde tekrar randevu vermiyorsun anlamadım.Aşşırı böbrek ağrısı çekiyorum ayın 20 sinde hastaneye gittim ultrason istediler.Bugün öğleden sonra ultrasonum var.Sonuçları doktora göstermek için randevu alayım dedim yok 15 gün içinde yeni randevu alamıyorum.Hiç bir doktor da randevusuz öyle damdan düşer gibi hasta da istemiyor, randevu istiyorlar.E ben bu durumda 15 gün beklicem sonuçları gösterebilmek için.Hadi ben ilçede yaşıyorum sıkıntı yok yine gidip gelme durumum var da .Köyde kalan ulaşım zorluğu çeken insanlar ne yapsın. Ya ada durumu daha ciddi ve acil olanlar.Mesela hamileyken her hafta çağırıyordu doktor beni.Kafamda deli sorular :angry::angry:

7 Cevaplar

+1 oy
(51,184 puan) tarafından
onay sistemi de sacma yaslilar nasil onaylasin gecmis olsun
(68 puan) tarafından
Aynen bak sağol cnm
tarafından
Ay evet başımıza iş çıktı babam beni arıyor kızım randevu aldım onaylasana girip diye. Randevu almayı yeni ogrenmislerdi ,şimdi bunu öğretecez.
-Reklam-
0 oy
(2,424 puan) tarafından
Sonuç sırası alıp gösterebilirsiniz. Onun için randevu beklemenize gerek yok. 
(68 puan) tarafından
Tamam da ben bir şekilde işimi halletsem bile.Yine çok saçma durumu acil olanlar için.Mesela bazen doktor şu günde gel diyor.Ama randevu alamayacak insanlar
0 oy
tarafından
Bende nefret ettim yemin ederim b@k ettiler her şeyi ya . Bende dün oğlanın randevusu vardı gidemedim ama iptal ettim randevumu . Bir daha alamıyorum 15 güne bir atıyor gerçekten çocuk uyudu uyanmadı n’payım yani şimdş sabaha alacaktım yok vermiyor sıra da vermiyorlar ne diyim 
(68 puan) tarafından
Ay vallah al benden de o kadar onay meselesi güzel de bu aşşırı saçma olmuş bazen doktor şu günde gel diyor.Randevu alamicaz yani
tarafından
Neleri doğru ki bu doğru olsun zaten.
(68 puan) tarafından
Bide ilk bu sistem devreye girdiğin aynı satte başka hasta da randevu alabiliyordu.Mesela ben kendi MHRS uygulamamdan dermatoloğa saat 11.00 için randevu aldım.Sonra kardeşimde de egzama vardı bana da al dedi.Reşit değil kardeşim bu arada.Girdim Mhrsye alayım dedim baktım benim aldığım saat aktif görünüyor.Acabs dedim ben mi yanlış aldım.Aradım 182 teknik arıza dedi bilmem ne dedi kapattı.
tarafından
Allah yüzümüze baksın ne diyim arkadaşım geçinmeyi geç yaşamayı da zorlaştırıyorlar
(68 puan) tarafından
Amin kardeşim
0 oy
(993 puan) tarafından
Parası olan bence online sonuç gösterme diye bir şey var ondan görüntülü konuşsun doktorla ama paralı yani 

Hastanelerin çoğunda doktorlar maddi kazanç kapısı açmış şuan proflar doçent ve uzmanlar paralı hasta bakıyorlar özellikle üniversite hastanelerinde ben asla bir hocayla karşılaşmadım çünkü ogrencisine bırakıp paralı hasta bakıyorlar çifte standart yani fakir adam ölsün zengin hiç beklemesin derdindeler kötü bir sonuç görse tecrübesiz doktor sözde hocasına danisacak ya bir de günler saatlerce danismasini bekliyorsun
(68 puan) tarafından
Aynı durumu bizzat yaşadım oğlumda Celal Bayar üniversitesinde doğum yapmam gerekiyordu ilk gğn gittiğimzde akşam 5e kadar orda kalmıştık.Sonra baktık olacak gibi deil acil durumumuz.Para verip Prof.da muayene olacaktım.Doktorun kapısına geldik oturduk ortam  kalabalık full hasta sırada bekliyor .Prof.un asistanı odadan çıktı adımı söyledi bağırarak herkes suratıma baktı çok utanmıştım hemencecik halloldu işimiz
0 oy
(3,608 puan) tarafından
10 gün içinde kontrol ve sonuç için randevu gerekmiyor diye biliyorum. Sadece kayıt açtırıyorsun 
(294 puan) tarafından
Canm sonuc için randevuya gerk yok ki gidip gosteriyosun
(68 puan) tarafından
Tamam canım yukarda da yazdım hadi bn işimi böyle hallettim de mesela doktor şu gün gel diyor ama randevu kısıtlaması yüzünden alamayabiliyorsun.
(294 puan) tarafından
Evet canm bende 15 nde gittim bidaha almam lazımdı ama ayın sonuna kdr vermiyo randevu malesef çok saçma olmuş yani
(68 puan) tarafından
Bakalım bu kadar şikâyetten sonra düzelir durum diye düşünüyorum
(294 puan) tarafından
İnşallah canm
0 oy
tarafından
Sonuç için sonuç sırası al çok acil olanlar için aciller var zaten bence cok güzel oldu ben memnun kaldım açıkçası 
(68 puan) tarafından
Bana göre saçma saygı duyarım fikrinize:-)
0 oy
(1,846 puan) tarafından
Bide derler ki Amerika bizi kıskanıyor gercejten Ogün delirdim bu ne saçmalık randevusuna gidene bile artık randevu vermiyorlar devlette kızıma yais teşhis konuldu uyu.z teşhisi rsndevu Alaçam vermiyor olduğu halde 16 gün sonrasina atıyor cildiye de zaten randevu yok eşimi aradım hemen git özele dedi borç harç 800 lira muayane parası verdik yazık değil mi önceden gidebiliyorduk şimdi özel soyguncularinin eline düştük çocuğumun canı sağolsun ama ya başkaları ne yapacak artık milleten nasıl çıkaracaklarını ne yapacaklarını şaşırdılar 
(68 puan) tarafından
Çok haklısın vallah ben şikayetimi şikayet hattına bildirdim iptal olur inşallah onay değilde tekrar randevu verilmemesi durumu iptal edilir inşallah
(1,846 puan) tarafından
İnsallah olur canim yaa acile götürsen bakmazlar mi

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 28 göst.
0 oy
0 cevap 19 göst.
0 oy
3 cevap 57 göst.
11 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Cemre 52 (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 65 göst.