0 oy
370 göst.
Diğer kategorisinde (2,061 puan) tarafından
Az once 4250 tl ye aldm kaziklandim mi bacılar nette çok daha düşük bi fiyata cikiyo mahalle kyumcusundan aldm o yüzden mi acaba yüksekten satiyolar 

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Netteki fiyatla aralarında 100 150 lira oynuyor ben baktığımda 3880di ben alırken 4120 ye aldım geçen hafta 
(2,061 puan) tarafından
Yaa anladm canm
-Reklam-
0 oy
(15,931 puan) tarafından
TV dekine kanma canım kuyumcularda farklı oluyor her zaman 
(2,061 puan) tarafından
Ya ama baya fark koyuyorlar canm ya
tarafından
Yaaa sen nelerdesin napiyorsunnn
(15,931 puan) tarafından
canimmmmmm Kayra beyden fırsat olmuyor inanki kızların okullarii sen napiyosun nasılsın pasammm nasiill
tarafından
İyiyim bendeee çok şükür ❤️❤️iyi o da büyüdü teyzesi 14 aylık oldu patır patır yürüyor evde :)

Bende giremiyorum zaman hiç kalmıyor eski msjalari okudum öyle dedim bir bakayım buralarda misin❤️❤️
(15,931 puan) tarafından
Oyyyy maşallah Sübhanallah Sevalll o kadar OLDUMU yaa daha dün gibiii❤️❤️❤️❤️Rabbim esirgesinn yaa İyi etmissinn sabah bı baktım geçende gordumm çok tanıdıkları göremedim çıktım bende
tarafından
Olduuu vallah zaman su gibi geçip gidiyor yogunbakimin önünde ağlarken sımdi yanımda uyuyor çok şükür geçti gitti o günler
Hep yanımda oldun o zaman da Allah razı olsun bitanem ❤️❤️

Bende bakıyorum öyle arada kimseyi göremiyorum çıkıyorum aynı senin gibi ☺️
(15,931 puan) tarafından
COK şükür bin şükür Rabbime❤️❤️Aynı yollardan geçtik acını iyi biliyordum senin yandığı gibi benimde yanmıştı inanki sen yazdikca yaşlar dökülüyordu gozumdenn geçti gitti şükür Rabbim hayırlı uzun güzel ömürler versin Pasamaa❤️❤️
0 oy
(435 puan) tarafından
Internet ve kuyumcu arasında baya fark var 3 hafta önce falan canlı altından baktığımda gramı 2.385 di kuyumcuya gittim 2.500 e aldım arada baya fark oluyor
(2,061 puan) tarafından
Evet bacım ya baya fark ariyo bu kuyumcular aslında denizcilerden almak daha iyi ama bana yakın değiller iste
(435 puan) tarafından
Bazen kuyumcular arasındada fark oluyor bizim burda mesela iki kuyumcu arasında 40 50 tl fark oluyor eşim sormustu niye fark var diye kuyumcu dediki dükkan kirasına göre fark koyuyorlar
0 oy
(318 puan) tarafından
Dün sordum 4.050 idi
(2,061 puan) tarafından
Ya baya hesaplı söylemiş sizin kyumcu
(318 puan) tarafından
Öyle dedi şehirden şehire değişiyor demek ki
0 oy
(17,239 puan) tarafından
Netteki fiyatla piyasadaki fiyat arası 100 150 bazen 200 bile oynuyor. 
(2,061 puan) tarafından
Evet canm arkadaslarda öyle soyluyo baya fark atiyolar
0 oy
tarafından
On gün önce bozdum 3800
0 oy
tarafından
Şehirden şehıre fark oluyor sanırım dün arkadaşım aldı 3950 tlye. Nette fiyatı 4080 tlydı o zaman 
0 oy
(1,622 puan) tarafından
İnternetle kuyumcu fiyatı farklı olur her zaman zaman nette daha ucuz olur 
0 oy
(84 puan) tarafından
Bugün sordum 4030
(2,061 puan) tarafından
Yaaa baya fark söylemiş bizim kuyumcuyla canm
0 oy
(909 puan) tarafından
Kuyumcular odası fiyatları belirler çok yükselme yada düşme olmazsa 1 hafta aynı fiyattan işlem görür altın o yüzden internet fiyatı tutmaz 
0 oy
(410 puan) tarafından
Yıllardır çeyrek alamadığımız için?????
0 oy
tarafından
O öyle değil canım seni kandırmamış sadece işçilik alıyorlar mesela bizim internete baktığımız doğru ama kuyumcular daha mecbur işçilik hakkını alıyor o yüzden biraz oynama olabiliyor

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 331 göst.
12 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,705 göst.
+1 oy
9 cevap 189 göst.
13 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Emineninanesii (4,915 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 330 göst.
13 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Prensesp (8,661 puan) tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,597 cevap

37,511 kullanıcı

Kategoriler

...