+1 oy
62 göst.
Diğer kategorisinde (458 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar çocuğu kreşe gidip sürekli hasta olan varmi kızım sürekli balgam burun akıntısı yaşıyor aranızda yaşayan varmi 15 gun iyi sonra tekrar başa sarıyor doktor götürdük kreşe giden cocuklarda oluyor dedi ama merak ettim bizim gibi olan varmi ... 

2 Cevaplar

0 oy
(3,513 puan) tarafından
Ana sınıfına gidiyor kız kardeşimin oğlu. Bir hafta iyiyse geri kalanını hep hasta geçirdi bu sene çocuk. Ondan bizde nasibimizi aldık tabi benim oğlanda hep hasta geçirdi kışı.
(458 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun sizede bıktım artık inan ki çocuğuma üzülüyorum  sürekli balgam geniz akıntısı sizdede mi öyle balgam atamıyor sonra düzeliyor tekrardan başa sariyir
(3,513 puan) tarafından
Balgam ve öksürük için o zencefilli ballı süt veriyor iyi geliyormuş alerjiniz yoksa deneyin sizde isterseniz. Balgam için yine bolca su içecek başka çaresi yok maalesef ya. Hatta bi ara arka arkaya sürekli antibiyotik vermişlerdi çocuğun artık bacaklarında kırmızılıklar çıkmıştı fazlasından , öyle iyileşemiyordu yani.
-Reklam-
0 oy
(1,817 puan) tarafından
Biz bu yıl kızımla perişan olduk oda yoruldu bende artık. 3 gün gidiyo 10 gün evde yaklaşık 15 belki daha fazla üst solunum yolu geçirdik. Haddini geçti kullandığımız ilaç antibiyotiğin. yeni başlayanlar da oluyomuş bağışıklık kazanıyormuş 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 39 göst.
21 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sinem_A (117 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 50 göst.
0 oy
12 cevap 295 göst.
5 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Özlemm ❤ (926 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 93 göst.
21 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Kbranur (238 puan) tarafından soruldu

409,981 soru

12,326,529 cevap

39,105 kullanıcı

Kategoriler

...